ISSN 1337-8481

streda, 8. mája, 2024

Z vlakovej stanice zmizla uzamknutá e-kolobežka. Policajti preverujú tohto muža!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM|  Železniční policajti vyšetrujú krádež na vlakovej stanici v Trnave. Uzamknutú e-kolobežku pod kamerami niekto z večera do rána ukradol.

Mladá žena používala kolobežku ako „približovadlo“ na trnavskú vlakovú stanicu.
E-kolobežkou sa doviezla na stanicu, tam ju zaparkovala a uzamkla do stojanov na bicykle, nasadla na vlak a keď sa z práce vrátila vlakom do Trnavy, kolobežku si po 10 až 12 hodinách našla za predajňou Lahôdky.

Takto fungovala približne od apríla tohto roku, keď si kolobežku odkúpila za 300 eur od známeho.

Naposledy si ju zaparkovala v utorok 11.7. o 21.15 h a keď sa v stredu ráno o 06.30 vrátila, krádež nahlásila policajtom.

ŠPECI ZNAČKA: 2 STRIEBORNÉ SKRUTKY

Železniční policajti okamžite preverili kamerové záznamy a okrem osoby, ktorá mala e-kolobežku ukradnúť, pátrajú aj po samotnej e-kolobežke.

Podľa majiteľky išlo o e-kolobežku značky Ninebot by Segway Kickscooter ES2/300 W, čiernej farby, neznámeho výrobného čísla, vyrobená v roku 2021.
Špecifickým poznávacím znamením boli vymenené nad predným kolesom 2 nity – skrutky, ktoré boli striebornej farby. Ostatné boli v čiernej farbe.

KTO TO JE? AK STE MUŽA SPOZNALI…

V súvislosti s krádežou policajti pátrajú po totožnosti tohto muža, ktorý mohol mať priamy súvis s krádežou.

Ak ste ho na záberoch spoznali, príp. vám krátko po krádeži ponúkal niekto e-kolobežku na predaj za zvýhodnenú cenu, všetky informácie nám pomôžu prípad rýchlejšie objasniť.

Akékoľvek informácie k prípadu nám môžete oznámiť na číslo 158 alebo napísať do súkromnej správy polícia sr – trnavský kraj.

Ďakujeme za pomoc.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. chesus.. moja fotopasca za 80eur robí kvalitnejšie zábery a to aj v noci..
    Mohol by niekto pozrieť a preskúmať aké kamery, za aké peniaze boli obstarávane, kúpené a inštalované?? – lebo všetky zábery od policajtov vždy stoja za h0un0..

  2. Dospelý chlap kradne kolobežku žene…úplný chudák. Tieto bezpečnostné kamery za miliíny, to kde kupuje naša správa železníc alebo mesta v bazáre vo Vietname ? Však môj 6 ročný mobil by to natočil tak, že by mu bolo vidieť farbu očí.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img