ISSN 1337-8481

štvrtok, 9. mája, 2024

Dúhový PRIDE Bratislava 2023

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

DÚHOVÝ PRIDE BRATISLAVA sa uskutočnil dnes 22. júla od 12.00 hod. na Námestí slobody.

Pride znamená hrdosť. Dúha je symbol rozmanitosti. Dúhový Pride Bratislava prináša hrdosť na rozmanitosť, presadzuje ľudské práva LGBTI+ ľudí a zrovnoprávnenie ich sexuálnej orientácie a rodovej identity.

13. ročníkom festivalu sprevádzali komička Simona Salátová a moderátor Radoslav Bátora, známy z Tep La Ren Cabaretu. Po úvodných hudobných vystúpeniach — DJ Karma, Purist a Vojtík — sa uskutočnil sprievod po centre hlavného mesta. Po ňom pokračoval  program na Námestí slobody.

Z hudobných čísel vystúpili držitelia Radio_Head Awards FVLCRVM a IAmNøt. Vystúpilo aj duo Meowlau x Val a hudobné zoskupenie 0u0ous. Taktiež Monika Prikkelová a jej Kiki House of Velvet či Queer Time Show.

Festival myslel aj na rodiny s deťmi. V zatienenej časti námestia bola zriadená Family zóna s alternatívnym programom.

Fotoreportáž pripravil reportér a fotograf Miroslav Košírer:

 

Foto: Miroslav Košírer

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Hnusne odporne buzeranti sú to a ostanú buzeranti nič iné odpad nechutne sama buzna a buzna nič iné ste není ako buzeranti nič iné ako muž a žena neni

  2. cvarga buzerantska sa zase uchylne predviedla….. fujjj, nebol nahodou aj pochod za rodiny? to sem redakcia neda, bola tam prezidentka, ci ona je len prezidentkou uchylakou?

  3. Keď čítam tie hesla na fotkách, že aj oni majú právo na lásku a pod., tak sa v duchu pýtam či im to niekto zakazuje?

  4. Toto už je proti prírode! Nech si dvaja muži splodia dieťa! A tie kostýmy,niečo otrasné,takto chcú dať o sebe vedieť? Ešte viac sa mi hnusia.

  5. Hm, keď som chodil do školy (1970) tak ma tam učili, že buzeranti sú chorí ľudia …. Kua to naše zdravotníctvo musí byt na vysokej úrovni, keď sú už vyliečený ….

  6. Každá akcia vyvoláva reakciu. Aspoň nás tak učili. Tak sa nečudujte, že akcia lgbti vyvoláva logicky reakciu. Kým toto nepochopia, dovtedy budú akože útlacani.
    Inak úplne súhlasím, ja ich rešpektujem. Nech si žijú svoje. Ale preboha prečo musia na seba takto upozorňovať ? Sami si robia nepriateľov. Môj názor

  7. Dávnejšie bola homosexualita trestná,potom bola tolerovaná.
    Dnes sa propaguje a ľutujem naše deti ak toto bude povinné !

  8. Nech si žijú svoj život ako chcú, ale prečo majú potrebu toto robiť? Nepoznám človeka, ktorý sa kdesi postaví na pódium a zahlási „ahojte, som Jožko Mrkvička a som hetero“. Prečo také divadlo robia títo? Prečo mi to oznamujú, keď ma to vôbec nezaujíma? Ak si iný, nechaj si to pre seba, neotravuj s tým ostatných a ži si v rámci svojich možností. Načo je mne informácia, že niekto je gay a vykrikuje to do sveta?

  9. do vtedy sa sa budu uchylaci pretrcat az kym sa po nich nezacne legalne polovat, potom uvidime kolko ich naozaj je na slovensku…. poznam ich vela ale ziadny sa tam nebol pretrcat, lebo niesu uchylaci ako ta zgerba co sa tam predviedla na cele s prezidentkou a Puchovskym…

  10. treba pozbierat vsetky foto a video media, ked pride spravny cas, vsetkych stotoznit a na ich naklady zavriet do liecebni a tam ich napravit, raz dva zabudnu na svoju uchylnu minulost

  11. Podľa môjho názoru by mala byť na Slovensku niečo ako poriadková polícia, ktorá by tlkla po tých sprostých hlavách každého, kto sa lýši od normálu , kto sa pretŕča po uliciach a kazí morálku deťom …… samozrejme aj s tou sliepkou z Vojan a Gabčíkova, Gabčíkova, Gabčíkova…. Muž a žena nič iné nie je normálne…. Ostatné patri na psychiatriu …. Buzerantov síce nemám moc v láske, ale nech si svoje zvrhlosti robia doma za zavretými dverami a potom nebudú vadiť nikomu …. A v konečnom dôsledku kto im bráni v buzerancine ….???😳

  12. Vidím, že Slovensko je stále zaostalá krajina, ktorá nedokáže pochopiť význam tolerancie. Aj preto sa stále máte tak ako sa máte. Pre tieto vaše obmedzené názory. Kde je ten zhubný západ, kde sú oni a kde sme my ? Však majú 100x lepšie rozvinuté krajiny ako my a v pohode tam fungujú LGBTI komunity a ľudia a nikto sa nad tým nepozastavuje ako tu.

    Nikdy som nepochopil ako váš život ohrozuje gay či lezba ? Nijako. Naopak ste si nikdy neskúsili aké poníženie a depresie zažívajú ľudia inej orientácie v bežnom živote. Nikto z nich za to nemôže akú má orientáciu, ale každý z nich má právo na lásku bez vašich nenávistných pohľadov a poznámok. Skúste sa vcíť do ich kože. Skúste to aspoň na sekundu.

    Tieto pochody sú jednoducho len reakciou na nenávisť spoločnosti voči homosexuálom, čo sa krásne ukázalo v tomto fóre. Nie oni rozsievajú nenávisť, nenávisť ide od vás, prečítajte si tie príspevky ešte raz a zamyslite sa !

  13. Marek podla vsetkeho si niekde v zahranici, urcite spokojny, liberalny a plny lasky, prosim ta zostan tam a s komunitami a nechci menit teraz slovensko. Na Slovensku to je tak ze v konecnom dosledku akceptujeme buzerantov, ked si natahuju venceky doma…..

  14. Pre Mareka je to odporne hnusne nie nevadia ale načo je toto dobre? Stále len dúhové vlajky? Načo sa ukazujú? Načo provokujú? Keď sa majú liečiť?? Dobre keď je niekto buzerant nech je ale nech dá nám pokoj každý musí o tom vedieť? Ze je buzerant? Prepáč Marek ale toto nieje normále sú to buzeranti nič iné odpad!!!!!! Fuj hnus sa na to pozerať!!!!

  15. tieto pochody nie su o buzerantoch ale o tolerancii a ako vidimie, tu sa ukazuje v plnej parade, nasa vyspela krajina. Tolerovat neznamena ze sa mi to paci a ani to, ze ja chcem zit inak nez zijem.

  16. hovorí sa že pomer v spoločnosti je cca 4%, to je na Slovensku cez 200 000 ľudí..dosť veľká skupina..čo je zlé na tom ak si raz za rok spravia pochod?
    hned je to pre mnohých ako červené súkno pre býka…veď kto vám prikazuje tam ísť alebo na to klikať?…je to ich akcia, zorganizovali sa ju, tak sa zabavili, pokecali a je koniec…mňa to predsa nijak neovplyvnilo, ani by som o tom nevedel ak by tu o tom nebol článok…prečo by mi to malo vadiť?..či dokonca sa kvoli tomu vytáčať?
    pochody/vyšlapy/jazdy/festivaly si organizuje kde kto a ak ma to nezaujíma či sa mi to dokonca hnusí tak sa nezúčastním a ignorujem…
    …nerozumiem tej potrebe neustále kritizovať, nadávať, či návrhom ako zatvárať do liečební, prevýchovavať atď….to sme naozaj tak netolerantní?

  17. ano tak sme ako narod heteresexualov netolerantni, buzny nech sa liecia a ukrajinci zacnu rokovat, ked nie tak jedna skupina do liecebne a druha na front

  18. a presne pre toto budem voliť SMER alebo SNS.
    Voliť PS znamená podporovať štekajúcich zvierat ktorí chodia po štyroch a tváriť sa že je to normálne v mene demokracie.

  19. Seredan:
    „Rovnosť, sloboda a láska, to sú základné sociálno-demokratické hodnoty. Myslím, že spoločnosť je už nastavená tak, že by tu mohli byť nejaké ústupky voči gejom a lesbičkám, ale na manželstvá sme ešte nedorástli. Ja osobne by som s nimi nemal problém,“ dodal Luboš Blaha (Smer-ssd)

  20. Neviem ako presne znel ten vtip na fejsbúku,ale asi takto :
    Pán sa pýta sluhu.
    „Džééjms,čo je to vonku za krik ?“
    „Sprievod gayov pane“
    „A čo požadujú ?“
    „Uznanie svojej sexuálnej orientácie a svojich práv“
    „A bráni im v tom niekto ?“
    „Ani nie pane“
    „Tak prečo potom tak vrieskajú ?“
    „Sú to buzeranti pane !“

  21. Aká tolerancia? Zobuď sa anonym ved to leze nanervy!! Stále len buzeranti nič iné co ma tolerancia? Načo provokujú? Ved sú to buzeranti nič ine

  22. Sexualni devianti a ine mentalne narusene individua mali svoj uchylny sviatok a liberalny extremista s IQ dreveneho vlacika Milos M. pri tom nemohol chybat.

  23. Anonym 23. júla 2023, 14:46…na čo do toho zase taháš rodinu?…dokážeš normálne diskutovať alebo len urážať?….šak ak sa ti tá akcia nepáči nemusel si tam ísť a ani si o nej nič čítať….rob čo chceš a nechaj to isté robiť aj ostatných…o tom je tolerancia…

  24. Homofobi sa predviedli v komentaroch, ale…
    Tak ako sa svet vysporiadal s otrokarstvom, alebo zrovnopravnenim zien, vysporiada sa aj s tymto. Treba len cas a rozumnych ludi

  25. Tolerancia skôr chyba tým duhovym. Nikto ich nevyhana, môžu si robiť doma čo chcú. Vadia nám ich prejavy na verejnosti. Ani ja okázalo nedemostrujem svoju orientáciu. Vadilo by to tým, ktorí to cítia inak

  26. V prvom rade by mali byť tolerantní, tí inakí,nie neustále byť hysterickí a arogantní,ved ich nikto neprenasleduje za ich inakosť, za oblečenie aj,keď niekedy sa tam vyskytne pár provokatérov, ktorí schválne provokujú..

  27. Pre Anonym 23. júla 2023, 15:14
    Cas vyriesi vsetko, aj homofobov 🙂 Napr taky Anonym 23. júla 2023, 11:40 coskoro skape a bude pokoj o jedneho dementa senilneho menej 😀

  28. vysporiadanie s otrokarstvom chvilu trvalo, no viem si predstavit statut buzerantov pri verejnoprospesnych pracach, ked ich je tolko, mesta by nam rozkvitli a za 10 generacii by mohli aj volit, to uz mna nemusi trapit.

  29. pre Negramot Mazurek 23. júla 2023, 15:45, ked mu zelas nech skape len moze sa stat ze ho predbehnes, tak pozor nevies ani dna ani hodinu!

  30. Treba sa upokojiť. Ak nejde o život, nejde o nič.
    Bude úplne jedno kto je aký, lebo budeme riešiť otázku prežitia. Ak sa nespojime a nebudeme jednotní tepli aj netepli muži aj ženi starí aj mladí čierni aj biely tak arrivedercci maxihra konci. Vtedy už pôjde o všetko váženi takže tieto hry na dúhy a neduhy sú úplne nepodstatné brzdenie našej pozornosti na skutočné dôležité témy

  31. Toto je furt lepšie ako protivládne protesty ktoré boli k hovnu. Toto má aspoň myšlienku a fakt bojujú o niečo a nie o to že človek musí mať v obchode 5 minút rúško.

  32. Teploši a teplošky nech si šťastne žijú.Nikto neni na nich zvedaví- petŕčať sa a ukazovať KTO SME MY – je choré 🖤🖤

  33. Anonym 23. júla 2023, 15:14
    Svet sa vysporiadal s otrokárstvom? V kobaltových a lítiových baniach v Afrike ich je málo? Aj detských otrokov? Len preto aby sa EU a USA mohli hrať na ekológiu. Rovnoprávnosť žien? Pardon, do dnes aj v EU zarábajú ženy menej, a pre moslimov sú ženy len majetok. Nič viac. Svet sa do dnes nedokázal vysporiadať s mnohými vecami. Svetové spoločenstvo nedokáže ani len zločiny merať rovnakým metrom. Potrvá ešte hodne dlho kým sa svet stane spravodlivým miestom pre všetkých, až sa tak niekedy vôbec stane.

  34. Prečo nebol spropagovaný pochod za klasickú rodinu kde boli aj kotlebovci ? V mediach je preferovaná cigániková s bukvicami ako s nimi pochoduje s dúhovými tangáčmi

  35. Dúfam, ze bude čím ďalej, tým viac takýchto akcii, aby sa aj Slovákom otvorili oči. Česi sú v tomto omnoho tolerantnejší a Rakúšania, tí majú napr. aj dúhové prechody alebo gay panáčikov na semafore vo Viedni. Veľmi kultivovane vedia podporiť sexuálne menšiny.

  36. Nevidel som tam Pelegriniho Petka,ale ten je zrejme rozumný gej a nemá potrebu sa predvádzať ako Sulikov syn🌈🌈🌈🤮🤮🤮

  37. Hegerova vláda pripravila návrh zákona ktorý mal zabezpečiť napríklad dedenie lgbt ĺudí informovanie o zdravotnom stave a ďalšie veci o ktorých stále hovoria že im vadia a že sú diskriminovaní. Nebolo tam zakotvené manželstvo a adopcia detí. Po nástupe novej vlády zastupcovia lgbt požiadali o stiahnutie návrhu tohoto zákona. Takže tie rečičky o tom ako nemôžu dediť a podobne sú len zásterkou napríklad na adopciu detí. V Česku keď žiadali o registrované partnerstvá tak vtedy tvrdili že nechcú manželstvá a ani adopcie detí. Dnes po par rokoch to však už žiadaju. Typická salámová metóda.
    Nech sa nepretŕčajú a každému budú ukradnutí. Pele patrí k nim a bol predsedom vlády a nikomu jeho orientácia nevadila lebo to každý deň nevešal ľuďom na nos.

  38. Pán Kurbel,ja sa s Vami v tejto veci na 100 procent stotožňujem,ale o to viac mi je záhadou,prečo ľudia vášho razenia,ktoré majú blízko,alebo sú za KDH tlačia do spolupráce s PS?Veď to vyzerá,ako by to bola ich jediná starosť.? Len preto,lebo Smer? Veď to je choré.

  39. spolupráca s PS určite nie je prioritou ani dnes a ani v buducnosti. PS je absolútne liberálna strana presný opak konzervativizmu

  40. Pán Kurbel…bodaj by boli každému ukradnutí, predpokladám, že mnohým by aj toto stačilo…no žijeme v krajine kde boli za homosexualitu ľudia zastrelení a dochádza k pravidelným fyzickým útokom (minulý rok Bratislava, Trnava, Nitra – a to len to čom vieme, dalších x to možno ani nenahlási)….ak by boli každému ukradnutí tak by ani táto diskusia v tomto čase nemala cez 50 príspevkov a z toho asi aj viac ako polovica nenávistné….

  41. ak sa nebudu pretrčať tak určite budu každému ukradnutí. Mal som známeho ktorého určite poznala cela Sereď a ktorý NIKOMU nevadil napriek svojej orientácii. Nepretŕčal sa a každý sa s ním kamarátsky bavil. Žiaľ už zomrel

  42. ako sa pretrčali?…
    tí ľudia len sedeli v bare a pili limonádu…zabili ich….
    baba vo vlaku mala stužku…kopanec do tváre….
    v 21. storočí sa u nás napádajú/zabíjajú ľudia len za to že že sú na „nesprávnom“ mieste alebo sa niekomu nepáči ich stužka…a vy napíšete že sa nemajú pretrčať….
    napísal by ste toto isté ak by u nás boli napádaní aj ludia nosiaci veci s náboženskou tématikou (napríklad krížik na krku)?..že sa nemajú pretrčať?

  43. križik na krku tu ľudia nosia asi 2000 rokov
    vodenie sa za ruky dvoch chlapov či chodenie po štyroch a štekanie je výmyslom posledných rokov

  44. „Pedofili na Dúhovom pochode v Prahe: Chceme svoje práva“

    Už dávno pochod LGBT nie je. Som rád že je veľa fotiek z pochodu a polícia má dostatok materiálu

  45. ja som nikoho po štyroch chodiť nevidel a ani štekať…a to celkom pravidelne chodím aj do takých liberálnych miest ako Praha, Vieden či Amsterdam….kam vy chodíte že toto vidíte?
    Tí ľudia čo ich zabili či napadli ani neštekali, ani nechodili po štyroch a ani sa nedržali za ruky….čiže ak je toto podla vás tá definícia „pretrčania sa“ tak ani tú nespĺňali a už nie sú medzi nami….takže to o tom pretrčaní evidentne nie je….nemusíte sa ani pretrčať a niekto vás napadne lebo sedíte „kde nemáte“…..
    ak potrebujeme 2000 rokov aby sme si zvykali na to čo už je v okolitých štátoch bežné roky, tak sa asi nemožeme čudovať že krajinu hromadne opúšťajú ľudia ktorý chcú žiť v krajinách ktoré sú aj mentálne v 21. storočí…stačí prejsť pár km za hranice a sú tam….
    PS: do toho či niekto nosí stužky, krížik, či sa drží za ruky mi naozaj nič nie je…ani dnes, ani včera, ani zajtra a ani pred 2000 rokmi…

  46. Don’t ask, don’t tell. Rovnako hetero ako aj homo. Sexualita je sukromna vec. Co je na tom zle? Roky to tak fungovalo.Nie je potrebne to menit, si myslim.

  47. Ratafak,bohužiaľ nielen tí dvaja chlapci boli zabití,veľa ľudí bolo bohužiaľ zabitých,takže tvoje argumenty si strc vieš kam.To je práve to,že mne nevadia,mne nevadia ani keď sa pretrcaju,nech si robia čo chcú,ale nech nediktuju ostatným ľuďom čo majú robiť,a robia z toho,že sú gejovia a lesby ,niečo mimoriadneho.maju také isté práva a povinnosti.A aj iní sú šikanovani.A keď sa chcú zenit a vydávať,nech zmenia ústavu a basta.

  48. Ratafák aj ty by si mohol túto krajinu opustit,nech je tu pokoj od tých tvojich primitívnych neoliberálnych názorov. A pribal si aj vedúceho.

  49. chcieť aby na seba ľudia neutočili je liberálne?…nemali by toto chcieť aj konzervatívci (mna aj v kostole učili o tolerancií ale už to je dávno), národovci a vlastne všetci?….
    ja myslím že aj keby sa všetci tí, ktorí ti dnes vadia odsťahovali tak si nájdeš nejakú inú skupinu na ktorú by si mohol byť nasraní…vždy bude mať niekto iný názor, takže buď sa naučíš tolerovať alebo budeš nonstop nasraní…
    či sa nám to páči alebo nie príroda to zariadila tak že cca 4% z narodených sú opačnej orientácie, takže aj keby dnes všetkých vyženieme z republiky tak za pár rokov ich tu máš zase tisíce….
    ak ti tolerancia príde moc liberálna, tak čo s tým budeš robiť?…neustále „liečiť“, vyháňať alebo nejak inak „riešiť“?…veď ak sa ti tu nepáči tak možeš ísť niekam kde ti to je srdciu bližšie a kde ich neuvidíš, napríklad niekde kde je homosexualita trestným činom – Uganda, Nigéria atď…tam chceš aby mentálne patrilo aj Slovensko?

  50. Uzasne s akym entuziazmom Ratafak plachta obhajuje tie tzv. zapadne hodnoty ako napriklad kovidizmus, vakvinacia, ukrajinizacia, LPGTDIQ+++ :-)). Urcite sa bude zastavat aj nekonecnej ochrany medveda alebo ekoteroru :-))

  51. wau, a ty si zase myšlienkovo kam uletel?…šak ak ti vadí to, že nerozumiem prečo musíme v 21. storočí na seba útočiť tak to napíš rovno…..vakcíny, medvede a tie dalšie tvoje fantasmagorie s tým naozaj nič nemajú…

  52. Ratafak,tvoje vylavy majú jeden háčik.Vychadzas z nejakej tezy,ze ti ľudia,ktorí proste majú svoj názor,že nie sú tolerantní .Ale sú.Vytvorili ste bublinu,a teraz ideme,všetko jedno Ja tvrdím,že na Slovensku sú homosexuáli tolerovani,a nikto im neubližuje,ani nediskriminuje.Dokazom toho je,že zastávajú verejné funkcie atd.Tak o čo im vlastne ide?.Vieš to ty,ak chcú mať nejaké extra práva,tak nech zmenia zákon.

  53. no okrem tej minuloročnej cielenej strelby, občasných fyzických útokov ktoré som tu spomenul aj táto diskusia je z časti veľkou ukážkou „tolerancie“ na Slovensku – námatkovo vykopírujem pár „tolerantných slov“ z tejto diskusie: „odporne buzeranti, cvarga buzerantska, úchyláci a devianti, SKAPTE VY NETVORY. SMRT BUZERANTOM A ÚCHYLÁKOM, vsetkych stotoznit a na ich naklady zavriet do liecebni.“…..toto je tá tolerancia na Slovensku?…alebo to je len iný názor ak niekomu praješ smrť či ho posielaš do liečebne?

  54. Samozrejme,že pár ľudí takto reaguje,ale to aj o ciganoch,a cin nejakého vysinuteho nedospelého ktorí mal mimochodom na muške aj Fica a Hegera,tak to nebol určite,že nenávidí homosexuálov,ale že je bohužiaľ duševne chorí.Ale,čo vlastne chces? Tak sa vyjadri ako by si si to prial.Neviem,o čom sa mám s tebou baviť,Ty máš názor,že ľudia na Slovensku nenávidia homosexuálov,a ja mám názor,že im to je šumafuk.Maju totižto iné priority.Tym to pre mňa hasne.

  55. samozrejme že pár ľudí takto reaguje – že posiela iných do liečebne či im praje smrť?…to je akože v pohode?…
    zase sa vraciame k tomu čo som už vyššie písal pánovi Kurbelovi a tým to vlastne dnes začalo…ak by na Slovensku boli každému ukradnutí alebo ako ty píšeš „šumafuk“ tak sa nestanú vraždy – a bohužial ten čin aj dosť ludí schvalovalo(všetci vyšinutí?), ďalšie fyzické útoky (BA, Nitra, Trnava…) a nebolo by v diskusií pod týmto článkom popísané to čo tu je – viz to čo som vykopíroval….bohužial sa to deje a je to namierené voči konkretnej skupine ľudí….ty máš názor že nie, alebo že to problém nie je a sme ako spoločnosť tolerantní, ok…, ja zase myslím že tu máme nemalú skupinu, ktorá sa vyslovene správa agresívne a niekedy neostáva len pri slovách a mnohí to aj schvaľujú, príklady som uviedol……názory máme teda odlišné, to sa stáva…

  56. Mali sme možnosť vidieť toleranciu aj v podaní týchto utláčaných občanov, keď im Matovič pred parlamentom povedal svoj názor. Ukázali nám, že urážanie, nadávky a ani fyzické napádanie im nie je zrazu cudzie. Práve im, ktorí majú plné ústa tolerancie. Ale iba ak ide o toleranciu voči nim.

  57. do teraz im jebalo z emancipacie zien, tak vznikla Remisova…. teraz im zajebalo z emancipacie buzeranov, vid hlavny emancipator Puchovsky z PZ. No som zvedavy ked im okrem uchyliek jebe aj z ukrajiny, kto tam pojde bojovat…. ci emancipovane alebo emancipovani???

  58. Fico s frajerku na svadbu obvinenemu Parovi ktory robi advokata Kocnerovi mohol aj jeho pozvat cela banda tam bola ktovie aky ozraty boli

  59. Ukazali ste sa aki ste ubohi podaktori. Tak ste hlupi, ze nevidite nic ine. Ale ze hetero muzi mozu znasilnovat zeny, deti to je v poriadku? Ale buzeranti vam uz vadia? apropo…to pise taky, co je akoze hetero a potom potajomky hlada chlapov…x takych poznam a potom tu sa hraju aky je skutocny heterak!

  60. Mňa v škole učili, že buzeranti du chorí ľudia a treba ich liečiť… a na tom LGTB pochode som nikoho rozumného nevidel…. Hm a nebola tam aj tá sliepka čo chcela ísť z Vojan do Gabčíkova len nevedela kde tá vodná elektráreň je ?🤭🤭🤭🤭

  61. Anonym24,7.20:41,Pane,alebo pani,ste úplne vedľa,čo to tu splietate,a zachadzate do znásilňovania,a kriminality vôbec.S takými,ľuďmi,ako vy sa zrejme vôbec nedá diskutovať.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img