ISSN 1337-8481

štvrtok, 9. mája, 2024

Po odchode tajomníka SRZ z Dolnej Stredy horelo

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Dňa 19.7.2023 o 9.30 hod sa uskutočnilo v Dolnej Strede pri Zelenke pracovné stretnutie ohľadom projektu  „ Projekt na ochranu pôvodných druhov rýb – Ichtyofauny “. Návrh na spoluprácu pri realizovaní tohto projektu zaslal Slovenskému rybárskemu zväzu jeho autor Oravec Miloš, ktorý je zároveň aj povereným zástupcom obce Dolná Streda .

Rokovania sa zúčastnil medzi inými aj tajomník Slovenského rybárskeho zväzu pán Cintula, ktorý prejavil záujem o realizáciu tohto projektu. Ako dopadne tento projekt, či sa bude realizovať sa určite dozvieme neskôr. No čo vieme už teraz s určitosťou povedať je to, že po odchode pána tajomníka SRZ z pracovného stretnutia pri Zelenke v Dolnej Strede horelo. Horelo doslova a do písmena, v dopoludňajších hodinách boli privolaní na miesto stretnutia hasiči, ktorí hasili požiar stola ktorý sa nachádza pri Zelenke vedľa Rybárskeho domčeka, práve v tesnej blízkosti miesta, kde sa uskutočnilo pracovné stretnutie.

Kto stôl zapálil a prečo zostáva otázkou ?

Preto prosíme občanov, ktorí videli kto mohol tento požiar spôsobiť, aby tieto informácie poskytli obecnému úradu.

Autor: Miloš Oravec
zdroj: dolnastreda.sk

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Na Oravca bacha.!! Čoho sa dotkne, to „horí“. Aj peniaze v obecnej pokladni. Koľko už vyplatili z obecných peňazí za jeho vymysli?

  2. To čo za chobotiny tu riešite? Že hasiči hasili nejaký stôl ??? Vrchol stupídnosti !!! Nazaj supertéma pre:seredonline sk

  3. Horelo to v stredu vecer o 18:00 hodine, z titesa to ale vyzeralo ako keby niekto chystal gril na stole, plamene vobec neboli vysoke. Je pravda, ze pobliz domceka sa nikto nepohyboval. Mohol byt v domceku. Ale na parkovisku stali minimalne dve auta, za kompostoviskom na brehu pri vode sedel jeden chlapik. Na detskom ihrisku boli chlapec a dievca. Na cyklotrase boli minimalne dvaja cyklisti v pohybe, ja tiez. Vobec nebol dovod predpokladat, ze to hori stol a dokonca bez dozoru.

  4. V tejto casti je nainstalovanych 5 (slovom pat) bezpecnostnych kamier a je zaujimave tvrdenie, ze zhoda nahod vraj ani jedna nezachytava prave tento ubohy prehnity stol, ktory tam uz asi ani nemusel byt. Denne sa tam prechadza, korculuje, bicykluje mnozstvo ludi a naozaj neviem kto by mal zaujem tu zakladat poziar. V dedine je nainstalovanych mnozstvo kamier a ked ziadate o preukazanie niecoho, zaznamy su uz bud premazane, alebo zial bohu akurat kamera nefungovala. Takto sa safari s peniazmi a vyhadzuju sa von oknom, takto sa brani rozvoju regionov ako som videla na transparente na protestnom zhromazdeni v Trnave.

  5. Oravec tebe už jebe..bravcova masna papula..som z dolnej aj ja…človeče to o akej záchrane trepeš…tebe len o eura ide o nič ine..skrachovaný poslanec s dolnej stredy..vlastný ta nemuseli…do teraz bola zelenka zelenkou..všetko len privlastnovat si chceš…dufam ze Cintula na tvoje hrátky nepristupi…si falošny potkan a hovoria to viacerí s dolnej..

  6. Ze stol,vam jebe v dolnej strede?to ten samlik co akoze horel ,niekto mal odvahu zavolat hasicov? by som mu dal zaplatit vyjazd,kretenov je stale pozehnane.

  7. Ako je to s ramenom Dolna Streda p.Oravec? trosku nas poinformujte,vymena sudcov v Bratislave spravila svoje,rybarsky revir bude znova patrit Seredi.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img