ISSN 1337-8481

štvrtok, 9. mája, 2024

Opravy výtlkov: hotové sú Vinárska, či Komenského, v pláne je Mierová, Obežná, či Svätoplukova ulica

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Ing. Zuzana Slahučková, referent komunikácie MsÚ Sereď /   V týchto dňoch môžete sledovať údržbové práce na miestnych komunikáciách. Mesto zabezpečilo opravy výtlkov formou vrecovaného asfaltu, ktorý sa sype za studena.

Na základe podnetov od občanov a tiež po vlastných obhliadkach sme vytipovali miesta, ktoré sú pre takýto spôsob opráv najžiaducejšie. Práce sme čerstvo ukončili na uliciach Jesenského, Vinárska, Spádová, Komenského a Školská, pracuje sa ešte na Fándlyho ulici a D. Štúra,“ uviedol Marián Šišo z mestského úradu Sereď.

Jeho plánom je pokračovať ďalej aj na Hornočepeňskej, Vonkajšom rade, Pažitnej, Spádovej, Mierovej, Hviezdoslavovej, Priemyselnej, Obežnej a Svätoplukovej ulici.

Obyvateľov spomenutých ulíc týmto prosíme o trpezlivosť počas doby realizovania prác.

Jesenského PO
Jesenského PO
Jesenského PRED
Jesenského PRED
Jesenského PO
Jesenského PO
Komenského PRED
Komenského PRED
Komenského PO
Komenského PO
Spádová PRED
Spádová PRED
Spádová PO
Spádová PO
Vinárska PRED
Vinárska PRED
Vinárska PO
Vinárska PO
zdroj: Mesto Sereď

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Pokrok? Záleží čo nafotíš. Ak chceš kritizovať, fotíš výtlky. Ak prezentovať výsledky, fotíš opravené výtlky. Je len na tebe ako ovplyvníš verejnú mienku.

  2. Anonym 13. júla 2023, 19:04
    a Spadova?

    Mate na vyber – v druhom odseku sa pise ze tam boli prace cerstvo ukoncene,v tretom ze sa tam bude pokracovat 😆

    Občan Serede 13. júla 2023, 23:33

    Ako opravovat cesty s tym ze to chlapik zabrusi flexou…cele mesto…by som predpokladal ze firma co sa zaobera opravou ciest bude mat aspon rezacku na asfalt,da sa kupit za 2-3 tisic. Ale to nieje chyba tych robotnikov,ti to robia v ramci moznosti.

  3. Nebolo by efektívnejšie to vyfrezovať celé a spraviť tam novú cestu ? Ano bolo by to trochu drahšie ale tak snáď by mesto trochu zainvestovalo do pohodlia a spokojnosti občanov. Lebo už to vidím ako sa toto začne rozpadať po prvej zime.

  4. Kedy prosím na Jesenského medzi činžiaky zase osadíme naspäť spomaľovače? Je to hrozné, že na mieste kde ľudia nakladajú svoje deti do áut môžu chodiť blázni 50 a niektorých rýchlejšie…Tam by mal byť pri košoch (ako sa ide od Dolnomajerskej), na konci činžiakov pri križovatke a kľudne ešte jeden ďalší uprostred…

  5. Na budúci rok to bude opäť v obdobnom stave… niektoré flaky sú horšie ako tie výtlky čo tam boli pred asfaltom

  6. Tebe ešte p. Majko asi nevysvetlil že o tom rozhodujú poslanci a nie p. primátor. Áno v minulosti rozhodoval primátor ale teraz si to poslanci vybojovali že o tom budú rozhodovať oni aby si primátor nerobil čo sa mu zachce.

  7. zaflakovali par dier na trenkach a idu nas opijat rozkom aku strasnu opravu zrealizovali,su horsi ako bruchovci fuj.

  8. v čom sú horší ako bruchovci?Brucho sa chválil aj tým že chodi pravideľne na stolicu.Ak si niekedy sledoval zastupiteľstvo tak si si určite všimol že pravideľne poslancom premietal fotky čo kde zaflakoval

  9. Na Mlynarskej to tiež vyzerá ako tankodrom.Trhovisko cele vyasfaltovali,ale pred cinziakmi cestu nič,nula bodov.Ze tam už nemôžu naliať asfalt.

  10. Su horsi v tom,ze nevedia ani pokosit,co si myslim,ze je zaklad upravy mesta.
    Na brucha tu bola kritika,ze kradol,tak potom bol asi genius,ked kradol a z rozkradnuteho vzdy bolo pokosene,hradza vyasfaltovana aj chodniky(hoci ja by som tie firmy za taku pracu nevyplatil),amfik ako tak opraveny,tak sa pytam z coho to realizoval ked tak strasne kradol?
    Tento neborak co nekradne nevie ani pupavu pokosit,nic nula bodov,len plno reci a ruky spinat.

  11. Mohol by niekto na týchto stránkach uviesť „objektívne “ dôvody, prečo sa nedá opraviť ďaleko najhoršia cesta – Cukrovarská ulica?
    Pri súčasnom stave mosta to bude o pár dní tankodrom.

  12. Pozri si videozaznam zastupiteľstva a uvidíš že poslanec Karmažín navrhol presunúť peniaze určené na opravy ciest do rezervného fondu . To znamená ze radšej majme peniaze ako opravené cesty . A ostatní poslanci schválili

  13. Pre Anonym 15. júla 2023 21:57
    Cukrovarská sa určite opraviť dá, len ju nemôže opravovať mesto. Nie je to miestna komunikácia.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img