ISSN 1337-8481

štvrtok, 9. mája, 2024

Tlačené Seredské novinky v novom šate sú na ceste do Vašej schránky

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Ing. Zuzana Slahučková, referent komunikácie MsÚ Sereď /  Dnes sa začala distribúcia letného dvojčísla Seredských noviniek.

Nájdete si v nich najdôležitejšie Správy z radnice, Rozhovor s profesionálnym trénerom seredských basketbalistov, Program letných podujatí v Seredi, polemiku o kosení a nekosení v meste a názory viacerých strán, problematiku bezpečnosti v okolí ZŠ J. A. Komenského či informácie o kapacitách mestských škôlok v súvislosti garantovanými miestami v nich.

Ďalej sa dozviete staronové zaujímavosti zo Seredského chotára, môžete si vylúštiť Tajničku špeciálne vytvorené pre Seredské novinky a s ňou sa zapojiť aj do losovania o voľné vstupy do Mestského múzea a hodnotné knihy. Nájdete tu aj tipy na letné výlety po Seredi a fotoreportáž z uplynulého Seredského hodového jarmoka.

Distribúcia tlačených Seredských noviniek práve začala a najneskôr v pondelok 10. júla by ste ich mali mať aj Vy vo svojej poštovej schránke. Budeme preto radi, ak nás budete informovať, či sa tak stalo. Novým distribútorom je Slovenská pošta.

Veríme, že sa Vám vynovené Seredské novinky budú páčiť. Prajeme Vám príjemné čítanie!

Kontakt pre nahlasovanie doručených / nedoručených tlačených Seredských noviniek do Vašej poštovej schránky: zuzana.slahuckova@sered.sk.

foto: autor

zdroj: Mesto Sereď

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. veslo spolu s bruchom Seredske Novinky vylepšili
    podtitul Noviny obyvateĺov zmenili na noviny pre obyvateľov zmrdi

  2. Anonym 4. júla 2023, 20:40!
    Skús si odpovedať na jedinú otázku . Čo robí 4. číslo Seredských noviniek novinami obyvateľov mesta Sereď? Ich podtitul?
    Veď iba jeden článok napísal Mg. Arch. Rastislav Petrovič. Autormi ostatných sú zamestnanci mesta Sereď. Tak o čom to tu potíš, ty chudák! Noviny vydáva mesto Sereď prostredníctvom SMS-ky.
    Ak by mali byť Seredské novinky novinami obyvateľov, tak by si ich tvorbu a tlač museli zabezpečovať obyvatelia samotní. Toto doteraz nepochopil tvoj Liebling Majko a preto to nepochopíš ani ty.

  3. Ľubomír Veselický 5. júla 2023, 0:00 – Lubos, Tvoj problem je, ze Ty nezmyslom ktore pises, uz asi aj realne veris…

    A problem obcanov je, ze ked nechapes zakladny princip samospravy ani po 12 rokoch, tie Tebe vyplatene odmeny nielenze boli vyplatene nezakonne, ale si si ich ani nezasluzil.

  4. Pán Veselicky,my normálni,nepoznaceni,a realisticki ľudia,vieme už s týmito útokmi na Vás zaobchádzať.Ubohost,nič iné ma nenapadá.Zelam všetkým ľuďom dobrej vôle pekný deň.

  5. No pokial viem, tak články do novín vyberala redakčná rada. Do týchto nie. Boli už vybrané. A hlavne nový štatút keď som čítal bol horší ako za brucha. Však ho ani na odporúčanie komisie neschválili. Tak neviem čo je lepšie. Ešte by ma zaujímalo čo nás tento nový spať stál. Prijali ľudí na to aby to “tvorili”. Zaplatili za to ako to má vyzerať. Noviny by mali hlavne informovať čo sa stalo a čo sa bude diať. Sú to noviny zadarmo platené nami. Nie je podstatný vzor a umelecké zábery, ale je podstatný obsah.

  6. Prisahám, že tento príspevok zo 6. júla 2023 8:21 som nepísal. Tých otáznikov okolo tvorby Seredských noviniek je žiaľ viac.

  7. Prisahám, že tento príspevok zo 6. júla 2023 8:21 som nepísal. Tých otáznikov okolo tvorby Seredských noviniek je žiaľ viac.

  8. Ja len čakám kedy zaplatia ťažké peniaze za zmenu webu. Ten si myslím je úplne v poriadku a peniaze vieme využiť aj inde. Noviny a aj web majú hlavne informovať. Takže je jedno, či majú farbu takú alebo onakú. Tím ondro na čele s pani Slahučkovou by si mali uvedomiť, že nie sú v novinách Život alebo nový Čas, ale v regionálnych novinách, ktoré sú platené z dani. Ak chcú robiť noviny, tak nech si ich založia a žijú z reklamy a predaja. Ale nie z našich dani.

  9. Minulé tlačené noviny boli stokrát lepšie. Bol kopec článkov a boli zaujímevé? obsahovo pestré. V týchto dokopy nič nie je.

    Čítam aj web SN a tam teda bolo dosť zaujímavých článkov, takže vyberať bolo z čoho. Len ako čítam vyššie, nevyberala ich redakčná rada ale iba jedna osoba.

    A dať tajničku do mestských novín?? To akože fakt?? Nuž to sme dopadli, všetko sa kazí.

  10. pre tých čo tu hovoríte že je jedno ako vypadá vzhlad. Nie, nie je. ako sa hovorí, hlavne obal predáva. Hento amatérske bez aspoň neakeho zaujímaveho dizajnu sa stratí medzi tou kopou reklamných letákov v schránke. Ničím ma to neupútalo. Snád sa to zlepší

  11. Teraz som si všimol jednu vec. Fotky robil Lukáš Klčo, Peter Tóth a red. To musíme platiť 2 fotografov, aby spravili fotky? Si robíte srandu? Rád by som vedel koľko za toto mesto zaplatilo…

    Noviny obsahovo veľmi slabé. Tajnička, plány na výlet, program na 2 strany. Nemáme tam čo dať? Prvá strana úplne na nič.

    Ešte raz. Noviny sú na informovanie a nemusia byť rovnako atraktívne ako denník ktorý sa má predať. Doteraz boli v nich podstatné veci. Teraz neviem čo povedať.

  12. Zasadala dvojčlenná rada „Seredských noviniek“ /Jednoduchá Mária a jej dirigent MM/ a uzniesli sa ,že takúto podobizeň si novinky zaslúžia a vybavené… Ľudia v Seredi sa dozvedia „objektívne správy“ iba z tohto „nezávislého média“. Alebo žeby som sa mýlila 🤷‍♂️
    „závislého“ a dezinformačného ?!

  13. veru obsahovo slabé. Pritom v internetových Seredských novinkách mali množstvo zaujímavých článkov. Len sa po novom do papierových nedostali.

  14. Hej a ten novy dizajn stoji za to ? podla obj. 20230298 Cukru production, s.r.o. 3 000 eur, asi ho teraz „predaju“ viacerym citatelom ked tak zainvestovali … niekto by sa mal asi opytat kolko stoji aktualne cislo oproti tym minulym vratane nakladov na pani S.

  15. Pán Majko.
    Myslíte si, že po obsahovej a grafickej stránke sú noviny lepšie? Bolo potrebné zainvestovať do grafického redizajnu stránok? Majú byť noviny o informovaní alebo majú byť viac pútavé, keďže sú platené z našich daní? Myslíte si, že bolo správne, aby články vyberala p. Slahučková a nie redakčná rada? Mimochodom ako jediná je podpísaná pod článkami. Ostatné sú red.

    Pozvánky sú tam duplicitné rovnako ako aj prvá strana. Plytvanie miestom.

  16. ..že ! ale keď napíšu „nezávislé noviny a spol.“ niečo, vtedy sú to pravdivé výroky?! MM chodí ako hlavný poradca vedenia ,na MsÚ bočnou bránou, cez múzeum, aby ho nikto nevidel ?!

  17. dobré ráno jankulárovci a bruchovci. Čo budeme dnes kritizovať a o čo si budeme obtierať huby? Štáb už zasadal? Hlavné bruch už vydalo pokyny?

  18. Štáb zasadá na meste u pani Márii, vidíme kto sa tam schádza a ako sa rozdeľujú úlohy. Pani poslankyne, ktoré sa tam pripravujú na silnú pracovnú aktivitu, aby pridelené peniaze vśetky minuli.

  19. Anonym 6. júla 2023, 19:20 – v SN dlhodobo vidim vazne nedostatky a urcite si moje posudenie aktualnych novin nenecham pre seba. Rovnako aj udaje z faktury zverejnenej mestom, ktore som dostal vcera v sprave.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img