ISSN 1337-8481

nedeľa, 19. mája, 2024

Vzal zabudnutú hotovosť v seredskom bankomate, mestskí policajti ho vypátrali a zadržali

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Mestská polícia Sereď / Aj malá roztržitosť Vás môže pripraviť o peniaze. Takýto prípad zaevidovala štátna polícia, ktorá dňa 27.5. prijala oznámenie od občianky, ktorá si v bankomate zabudla 100,-€. Stačilo 10 sekúnd a neznámy muž jej z bankomatu zobral vysunutú hotovosť. Krádež peňazí a aj samotný zlodej bol zaznamenaný na kamerovom systéme mestskej polície.

Hliadky MsP ako sa dozvedeli o krádeži sa okamžite snažili dotyčnú osobu vypátrať. Zadržanie sa hliadke MsP podarilo až 21.6., kedy sa zistilo, že krádež vykonal 39 ročný obyvateľ z Mojmíroviec, ktorého hliadka predviedla na OOPZ.

zdroj: FB Mestská polícia Sereď

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Ja som mal, tiež taku skúsenosť, ze vybral som si hotovosť a nech som ju tam, ale dobehla ma jedna pani a dala mi ju.samozrejme som jej dal polovičku.

  2. Tá pani urobila chybu. Vieš akú? Že ti tie peniaze doniesla. Keby na tvojom mieste bol niekto iný, obvinil by ju, že tam toho bolo viac. Bolo by jej to treba?

  3. Nikdy nehovor „nikdy“! Ako môže niekto zabudnúť si zobrať peniaze? Jednoducho môžeš byť sústredený na výber karty… Ešte nie je neskoro, že sa to aj tebe môže stať.

  4. Že pani urobila chybu, keď mu vrátila peniaze? A že mohol povedať, že tam bolo viac? Tak neviem, či ti to nedošlo keď takéto hlúposti hovoríš, ako keby si nevedel, že každá bankomatová karta má svoj PIN kód a že sa dá veľmi ľahko dohľadať, koľko bolo na nej vyberané. Možno, že ty by si to vyskúšal.

  5. Nechytil by som sa cudzích peňazí zabudnutých v bankomate. Zavolal by som MP nech si to tam hneď prídu riešiť.

  6. Anonym 21. júna 2023, 17:58 – je to pravda, ak majiteľ peňazí nebol ďaleko od bankomatu, asi by som naňho zakričal, nech si tie peniaze vytiahne sám, aby bolo jasné, že pani s nimi nenarábala.

  7. V momente, ak zoberieš z bankomatu peniaze, hoci aj s dobrým úmyslom ich vrátiť majiteľovi, ktorý ešte nie je ďaleko, tak si jednou nohou v prúseri, pretože presviedčať niekoho, že si ich chcel vrátiť a nie si ich ponechať… To sú citlivé veci, to že sa dá odsledovať v akej výške bol výber zrealizovaný, je v tom prípade bezpredmetné.

  8. Zhodou okolností som si 21. júna zabudol vybrať peniaze z bankomatu na ul. M.R. Štefánika, bankomat Prima banky vedľa Jednoty. Ak nálezca peniaze neodovzdal, bude mať riadny prúser, to mu garantujem. Ak odovzdal, vypátram si ho a osobne mu podakujem spolu s nejakou pozornosťou.

  9. Mne sa to stalo tiež. Vybavovala som nejaké naležitosti v banke, no musela som čakať kým na mňa príde rad. Medzitým som išla vybrať hotovosť do bankomatu, ktorý je vonku, hneď pri dverách . Čakali tam traja Ukrajinci, tak som ich poprosila, aby mi umožnili výber, lebo sa ponahľam. Súhlasili. No keď som to urobila, odišla som. Za chvíľu počujem ako za mnou kričí Ukrajinec, že pani nechali ste peniaze v bankomate .

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img