ISSN 1337-8481

pondelok, 6. mája, 2024

Žiaci ŠKF dosiahli skvelý úspech!!!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

V dňoch 26-29.5. sa mladší žiaci kategórie U13 zúčastnili na medzinárodnom turnaji Amfora Cup v Chorvátskom Poreči. Do turnaja sme vstupovali pri menách našich súperov ako “malý trpaslík” a čierny kôň avšak s túžbou dokazáť našim súperom, ze sme neprišli predať svoju kožu lacno. Po príchode v piatok do miesta turnaja sme šli spoločne na obed, následne sa presunuli na ubytovanie do pekných apartmánov nachádzajúcich sa 50metrov od hotela, kde sme mali raňajky a večere formou bufetových stolov. 50 metrov od apartmánu bolo aj more, obchodíky so suvernírmi a kaviarničky. Ihriská sme mali 10.minút pešo. Piatok večer mali hráči relax, hrali plážový volejbal aj nohejbal. Do turnaja sme vstúpili v sobotu ráno prvým zápasom proti domácemu tímu NK Veli Vrh Pula z Chorvátska. Hralo sa 2×15 minút na rozmer širky ihriska s počtom hrácov 8+1. Výsledok 2:1 síce vyznel lepšie pre domácich ale naša hra vôbec nebola zlá. S chlapcami sme si to prebrali.

Druhý zápas sme si zmerali sily s nemeckým mužstvom TSV Heubach, ktoré sme zdolali 4:0. Tu už bolo vidno na hráčoch ako sa zžili s hracou plochou, rozmerom aj systémom hry, ktorý sme trénovali ešte doma v Seredi pred turnajom.

Tretí sobotný zápas nás čakali dovtedy neporazení prví Francúzi – Saint Laurentin. My sme však pokračovali v nastavenom výkone a plnou koncentráciou počas celého zápasu sme zvíťazili 3:0.

Vo štvrtom zápase sme opäť herne dominovali ale s pár drobnými chybičkami vzadu sme Rakúsku PHH Fortuna držali v hre o dobrý výsledok. Nakoniec sme triumfovali 5:3 a odchádzali na apartmány s 3 víťazstvami a 1 prehrou. Po parádnom dni sme šli s hráčmi na regeneráciu do hotela, kde sa okúpali v bazénoch a vybláznili na tobogánoch. Vedeli sme, že na druhý deň musíme vyhrať posledný zápas v skupine, aby sme skončili maximálne na 2.mieste a zahrali si tak o Finále. V kategórii U13 bola jedna skupina 6 mužstiev, rozhodujúce bolo celkové skóre (Finále hrali 1-2 po základnej skupine). Na turnaji sa dohromady zúčastnilo 80 tímov v kategóriach od U11 po U19.

Prvý nedeľný zápas a súčasne posledný v skupine sme vďaka nezlomnosti proti mužstvu z Viedne vyhrali 2:1 a tak sme do Finále naozaj postúpili. Bola to obrovská radosť, keďže klub z malého mestečka na Slovensku, s pokorou akou sme tam prišli, postúpili do bojov o zlatú medailu. A keďže sa tam podarilo postúpiť aj domácej NK Veli Vrh Pula tak sme sa stretli v prvom a aj poslednom zápase na turnaji.

Tentokrát sme ale domácich do ničoho nepustili, hra bola v našej réžii a bolo otázkou času kedy ten vytúžený gólik strelíme. Nakoniec sa nám to podarilo 4.minúty pred koncom zásluhou Jakuba Zaťka. A keďže sme žiadnu drámu do konca už nedopustili tak ten “malý trpaslík” ako nás nazvali domáci Chorváti oslavoval veľkolepé víťazstvo na tak prestížnom turnaji v kategórii U13. Našim najlepším strelcom sa stal 7-gólový Lukáš Spáčil. Brankár Rony Kristofoli vychytal 3krát čisté konto a bol našou veľkou oporou v bráne. Absolutórium pred celým tímom čo sme dokázali. Po turnaji sme oslavovali. Šli na jazdu malým vláčikom do centra mesta na vytúženú víťaznú zmrzku 🙂 Chlapcom veľmi pekne ďakujeme a gratulujeme k obrovskému úspechu. V pondelok ráno sme si dali výdatné raňajky a odcestovali spokojne domov.

Zostava ŠKF na turnaji: Ronald Kristofoli – Filip Zaťko, Jakub Zaťko, Filip Cesnek, Samuel Preták, Adam Krivošík, Maximilián Matuška, Alan Kapoš, Filip Bennár, Matús Kurek, Adam Jaroslav Varga, Lukáš Spáčil, Dávid Galo, Marek Jasek, Daniel Szöcs (kapitán mužstva), Tomáš Bakmann (nehral pre zranenie)


Realizačný tím
:

Tréneri: Zdenko Hrehor, Marcel Rybnikár
Vedúci mužstva, masér: Peter Boška
Kustód: Christián Boška
Manažér výpravy: Roman Matuška
Projekt realizovaný s podporou mesta Sereď.
zdroj: skfseredfutbal.sk

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img