ISSN 1337-8481

streda, 8. mája, 2024

LY DANCE UNITED si podmanili Nitru i Brno

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

ZŠ J.A. Komenského / Dva májové víkendy mali tanečníci a tanečníčky nášho CVČ nabité. 12.-14. mája 2023 sa zúčastnili súťaže „Za hranicou pohybu“ v Nitre.

Opäť raz predviedli skvelé výkony. Choreografia CESTA OKOLO SVETA získala od porotcov plný počet bodov a suverénne vyhrala kategóriu open formácie.

Najmenší tanečníci LY Dance, choreografia WU TANG KIDS, sa po energickom výkone v silnej základnej skupine prebojovali do finále. Svojim výkonom potešili všetkých nadšencov tanca a po finálovom kole, v ktorom tancovali proti starším a skúsenejším tanečníkom, obsadili krásne 6. mieste.

Naše skúsenejšie deti s choreografiou COMPLETED THE MISSION bezkonkurenčne ovládli celý parket. Ako sme u tejto skupiny zvyknutí, domov sa vracali so zlatým pohárom. Radosť z výhry je však stále rovnaká a pokrik LY DANCE po vyhlásení výsledkov otriasal celou športovou halou.

V súťaži sa darilo aj juniorom. V B kategórii dievčatá s choreografiou GET FLOW vytancovali pre klub v poradí už tretie zlato na tejto súťaži. V skupine pokročilých predviedli úžasný výkon tanečníčky s choreografiou STREET TAKLING, no pódiové umiestnenie im uniklo o vlások a skončili na 4. mieste.

Naše pôsobenie na súťaži sme uzatvorili bronzovou medailou, ktorú vytancovali naše najskúsenejšie tanečníčky s choreografiou GET UP.

V nedeľu, 21.mája 2023 reprezentovali LY DANCE naše CVČ v Brne na medzinárodnej súťaži RIGHT 2 DANCE. Atmosféra v Bobbyhall bola celý deň úžasná, vo vzduchu bolo cítiť napätie ale aj radosť z tanca. Doobedie patrilo skupinám začiatočníkov. V detskej kategórii sa na stage postavili naši najmenší WU TANG KIDS a v juniorskej tancovali dievčatá s choreografiou GET FLOW. Obe skupiny v silnej konkurencii obsadili úžasné 3. miesto a radosť nemala konca kraja.

Poobede ovládli parket pokročili. V detskej vekovej kategórii sa choreografia COMPLETED THE MISSION umiestnila na striebornej priečke, juniorky so STREET TALKING si vybojovali zlaté umiestnenie a dievčatá v hlavnej vekovej kategórii s choreografiou GET UP skončili na druhom mieste. Dlhá cesta domov autobusom sa niesla v znamení radosti z výhier, tanca a spevu.

LY DANCE ďakujeme za reprezentáciu a želáme im veľa radosti z tanca.

PaedDr. Jana Čelárová

zdroj: ZŠ Jana Amosa Komenského Sereď Fb

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img