ISSN 1337-8481

pondelok, 6. mája, 2024

Dôchodca s takmer 2 ‰ šoféroval cez Šintavu a ďalší opití za volantom počas tohto víkendu

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM| Policajti aj tento víkend chytili opitých vodičov na cestách. Štyria nafúkali nad 1 promile a všetci sú podozriví z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

V ŠINTAVE DÔCHODCA S TAKMER 2 ‰

Policajti ukončili jazdu aj 63 ročnému dôchodcovi, ktorý riadil Škodu Octavia v obci Šintava.
Krátko pred 09.00 h v sobotu ráno nafúkal hliadke 0,90 mg/l, čo sú takmer 2 promile alkoholu v dychu. Policajti mu ďalšiu jazdu zakázali a eskortovali ho na policajnú stanicu.

 

NA ZÁHORÍ FÚKOL CUDZINEC 1,79 ‰

Pod vplyvom alkoholu spôsobil medzi obcami Kúty a Gbely v nedeľu nad ránom dopravnú nehodu.
S autom Mazda 6 nezvládol v zákrute riadenie, dostal šmyk a nakoniec skončil mimo cestu v stĺpe elektrického vedenia. Policajti namerali vodičovi v dychu 0,86 mg/l čo je 1,79 promile alkoholu v dychu. Pri nehode sa vážne zranil 23 ročný spolujazdec, ktorý skončil po nehode so zlomeninami v nemocnici.

V KÚTOCH ZASE S 2,56‰ VÝCHODNIAR

Policajti v nedeľu ráno riešili aj 31 ročného muža, ktorý ukončil jazdu v obci Kúty nárazom do zábradlia pri ceste.
V kruhovom objazde nezvládol s vyše 2,5 promile riadenie auta Daewoo Kalos. Pri nehode sa našťastie nikto nezranil a na zábradlí vznikla škoda za 600 eur.

39 ROČNÉHO VODIČA CHYTILA HLIADKA

Pozitívnu dychovú skúšku mal v sobotu pred polnocou aj 39 ročný vodič z okr. Trnava. V obci Malženice ho pri bežnej kontrole zastavili policajti z Jaslovských Bohuníc.
Pri dychovej skúške nafúkal 0,64 mg/l čo je 1,33 promile. Muža obmedzili na osobnej slobode a previezli do policajnej cely, kde si počká na rozhodnutie o vine a treste.

ZA TÝŽDEŇ 26 OPITÝCH VODIČOV

Policajti na cestách Trnavského kraja namerali alkohol 26 vodičom, z toho bolo 11 motorových a 15 cyklistov.
20 vodičov nafúkalo do 1 promile a ostatní sa dopustili trestného činu.
4 vodiči mali pozitívnu dychovú skúšku po nehode, z toho 2 okr. Trnava a po jednej nehode v okresoch Senica a Skalica.
Jazdite s triezvou hlavou, jazdite zodpovedne!

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img