ISSN 1337-8481

štvrtok, 9. mája, 2024

Vo veci objednávky vraždy Jána Kuciaka je Marián Kočner podľa súdu nevinný a Alena Zsuzsová dostala 25 rokov úhrnného trestu

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

… bez komentára …

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Kocnerov sef Slavo Hascak je velmi mocny muz, tak mu to vybavil za doterajsie mlcanie. Ked sa vratia ku korytu „nasi ludia“ tak este aj trest za zmenky mu znizia. Len musi byt ticho, zatial mu to ide dobre. Zvedavy som, ze dokedy bude ticho Zsuzsova, predsa len, taha ju to domov za dcerou a tak…zostala v tom teraz sama.

  2. Zase tie naše spravodlivé súdy, so sudcami – pohrobkami z čias minulých. Komplet súdnictvo zrekonštruovať, namiesto sudcov porotu.

  3. Sered, o tebe len tolko – uz tvoja babka musela byt kokot. Hentake hovno smrdute jak ty nevysere ani nafetovana slapka. Popros veterinara nech ta utrati.

  4. Pán Majko, nebolo by už načase robiť cenzúru nenávistných, hulvátskych komentov typu od Sered…? Aj Vy nekonanim tolerujete zlo a prispievate k radikalizácii spoločnosti. A vyhovárať sa na demokraciu a slobodu prejavu je alibistické.

  5. Som rád že súd zas rozhodol že pán Kočner je nevinný.
    Zas sa ukázalo že niektoré médiá a novinári tu dlhé roky klamali občanov o nevyvratitelných dôkazov ktoré ako sa ukázali boli len za účelom politického boja.
    Tak ako keď nás tu kŕmili že ochranné rúška z pyžama nás ochránia pred covidom.
    Vďaka Bohu že časom sa pravda vždy ukáže.

  6. 17:44 nepoužívaj prosím ťa výraz vďaka Bohu, či by si tomu Bohu ďakoval sj keby tebe dal len tak z rozmaru a nenávisti niekto zabiť tvoje dieťa, ty úbožiak. A potom by sa ti rehotal do ksichtu, lebo nejaká posraná sudkyňa by sa posrala.

  7. Výsmech celému národu. Celé súdnictvo je skorumpované. Zbytočné sa spoliehať, že sa človek dočká spravodlivosti na súde. Dočká sa iba poníženia od pána sudcu. Bolo by zaujímavé, keby sa to stalo jeho deťom a mal by súdiť, ako by ten súd skončil? Takto? No, ešte čo nás čaká? Keď Kočner celkove vyhrá súd, tešme sa, koľko si za to vyinkasuje. On to len tak nenechá.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img