ISSN 1337-8481

pondelok, 29. apríla, 2024

Víťazstvá našich malých veľkých futbalistov

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

ZŠ Juraja Fándlyho Sereď /  Včera 16.5. sa hralo tretie a zároveň záverečné kolo v malom futbale, ktoré organizuje Slovenský futbalový zväz.

Odohrali sa oblastné kolá od najmladších žiakov až po najstarších. Naši žiaci prvého stupňa nastúpili v dvoch kategóriách U8 a U10. Hralo sa v hale na Obchodnej a chlapci sa na zápasy veľmi tešili. Zápasy vyhrali a stali sa víťazmi svojich skupín. Na majstrovstvá Slovenska do Banskej Bystrice, ktoré budú 2.6. podľa pravidiel usporiadateľa postupujú žiaci 3. a 4. ročníka – U10. Obom družstvám patrí veľká pochvala za predvedenú hru a výkony. Každý z nich si plnil svoje povinnosti na ihrisku počas hry, vedeli si pekne prihrať, ubrániť a aj zakončiť akciu gólmi, z ktorých sa tešil celý tím a tom má byť nielen futbal, ale každý jeden šport, aby mali z neho deti radosť, naučili sa vzájomnej spolupráci, rešpektu a fair- play hre. Myslím, že si dnešný deň užili aj pri povzbudzovaní keď hrali naši druhostupniari. Boli ste super!

Na záverečnom vyhodnocovaní sme mali najviac ocenených hráčov a to:
U8: Najlepší brankár- Samuel Pollák, Najlepší strelec : Filip Vidovič
U10: Najlepší brankár- Peter Forgáč, Najlepší strelec : Igor Červeň

Poďakovanie patrí aj p. Žákovičovi, ktorý bol hlavným organizátorom a ktorý zabezpečil pre chlapcov to najdôležitejšie- medaile, poháre, odmeny. Ďakujeme a tešíme sa na hru o rok.

Naši „ zlatí“ futbalisti:
U8: Mateo Komačka, Samuel Pollák, Sebastián Greguška, Šimon Poláček, Filip Vidovič, Lucas Barienčík, Martin Žákovič, Leo Baláž, Gabriel Šimon
U10: Peter Forgáč, Libor Chmelár, Filip Dubnička, Samuel Ondrejička, Adrián Práznovský, Juraj Čochráč, Samuel Grman, Filip Ončo, Jakub Arpáš, Maxim Kulich, Igor Červeň, Damián Hrdlica.

zdroj: ZŠ Juraja Fándlyho Sereď Fb

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img