ISSN 1337-8481

nedeľa, 5. mája, 2024

Prezidentka Zuzana Čaputová sa ide právne brániť voči klamstvám Roberta Fica

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Prezidentka SR Zuzana Čaputová včera napísala: „Dnes Robert Fico opäť šíril klamstvá o americkej agentke, sorošovej vláde, konzultáciách s americkou ambasádou. Zhruba v tom istom čase som mala ďalšie dva výsluchy ako poškodená pre nové vyhrážky zabitím voči mne a mojim blízkym. Dôvody vyhrážok ako vždy rovnaké – americká agentka, soroš, americká ambasáda.

Už nebudem po x-tý krát vysvetlovať, že je to absolútne klamstvo a zdĺhavo vysvetľovať, že okresný, krajský a napokon aj Ústavný súd jasne vyjadril, že tieto obvinenia sú nepodložené a prekračujú hranice politického súboja. Poslanec Fico to vie. A vie aj to, že robiť z niekoho terč svojími nenávistnými klamstvami už na Slovensku zabíjalo.

Neklesnem na jeho úroveň, a nebudem mu venovať žiadne prívlastky. Idem ale využiť všetky právne prostriedky. Ako matka na ochranu svojich detí. Ako občianka na ochranu inštitúcie, ktorú dočasne zastupujem“.

 

zdroj: Zuzana Čaputová Fb

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. najsmutnejšie na tom je že to vlastne šíri človek ktorý išiel najviac američanom na ruku (F16, DCA, vazni z guanatanama, naši v Afganistane, podpora Fínska a Švédska do Nato)..a dneska ide ukazovať a poštvávať proti iným a ľudia mu to ešte žeru…..

  2. Ratafak,10:33,čo to je ísť američanom na ruku.Co si tam vymenoval.?Štve ľudí?Vset ,čo povedal v suvislosti s prezidentkou,čo akože je klamstvo?

  3. zase pár zakomplexovaných pretučnelých občanov pri počítači, ficoritolezov a kotleboritolezov, ktorí potrebujú gumeným pelendrekom po papuli jednu aby sa zobudili.

  4. čo je to ísť na ruku?…napríklad ak ta požiadajú o navýšenie misie v Afganistane a ty to príjmeš (hoci si strašne za mier) atď….a ak vie že je prezidentka agentkou zahraničnej mocnosti tak jeho povinnosť je to nahlásiť a ideálne nejak dokázať…ako to že to nespravil a iba to vykrikuje do médií?…no pretože je to asi blbosť…alebo čo teda konkrétne robí keď už teda je „americká agentka“?….

  5. Anonym 10. mája 2023, 12:08
    Môžeš to aj dokázať? Či len zase klasicky ste vytrhli jej vetu z kontextu ako to máte radi ?

  6. Môžeme byť radi, že máme aspoň prezidentku na úrovni. Nie je ako chrapun a zlodej Fico. Nechápem, ako ho môžete zastávať, veď nás všetkých pripravil o peniaze na diaľnice, na nemocnice na vyššie dôchodky. Sa uvedomte!!!

  7. V 2. pilieri v roku 2013 pripravil Fico slovákov, ale hlavne súčasných dôchodcov o také peniaze na dôchodkoch ako nikto nikdy asi až od čias Uhorska. V Nemecku by ho hneď v 2013 dali do chládku a to ešte skôr ako by to urobil. Som presvedčený, že už len za reči o tom by tam skončil v momente prvého výroku, nie za dokonanú úmyselnú škodu.

  8. Sa uvedomte? Vedomie – uvedomovanie si samého seba, čiže opak bezvedomia. Keď napíšeš „sa uvedomte“, to akoby si vyzýval/a ľudí, aby boli pri vedomí. Trochu zvláštne. Kde sa podelo „uvedomte si“, že máme aspoň prezidentku na úrovni? 😉

  9. Rozumiem Čaputovej že vyhrážky chce riešiť právnou cestou teda podaním trestného oznámenia na zatiaľ neznámeho páchateľa. A dúfam že OČTK v primeranej dobe páchateľa/ľov vypátraju a odovzdajú spravodlivosti!!! Len má trocha zaráža spájanie p. Fica s týmito vyhrážkami. Že používa isté metódy a vyslovuje názory na základe nejakých krokov Čaputovej je v demokratickej spoločnosti úplne normálne. Ak chce vyvrátiť podozrenia ktoré p. Fico vyslovil malá by sa zamyslieť nad svojimi politickými krokmi! Nie som nejaký nadšený stúpenec Fica ale keď dokázala nemo a bez slovka výčitky prejsť vyjadrenia ministrov Naďa a Káčera v Michalovciach a u Naďa aj inokedy na adresu občanov (týchto ministrov menovala, poverila ona takže ich vyjadrenia idú aj na jej konto) tak musí aj sama zniesť podobný slovník (ktorý svojím mlčanim legitimizovala)na svoju osobu. Alebo sa mýlim a ona je hodná vyššej ochrany????

  10. denník.sk
    30.jan.2015
    Ústavný súd potvrdil,že občan má právo kritizovať verejných činiteľov, má právo verejné povedať svoj názor..

  11. Anonym 10. mája 2023, 15:41…kritika ale nie je to ak niekoho bez dokazov obviníš že je agent cudzej mocnosti či sa niekomu vyhrážaš….kritika, obvinenie, vyhrážanie sú úplne odlišné veci…

  12. Hmm,to je pravda,ale tu takisto bez dôkazov,nazývajú ľudí, ruskými trollmi,dezolátmi a podobne. Ale ja som napísal,len to,čo zverejnil ùstavný súd,nič iné ..
    Ak si chceš rozšíriť obzor..
    theguardien.com
    novinár Shaun Walker 2.11.2019
    Rozhovor s G.Soros

  13. Predvolebná kampaň čaputovej Progresívneho Slovenska začína. Treba zlomiť preferencie najsilnejšej opozičnej strany a tak ako Matovič hádzať špinu na Fica. Každý predsa vidí kam pani prezidentka svojou nečinnosťou a podporovaním neschopnej vlády Matoviča a Hegera dostala Slovensko. Máme najhoršie hodnotenia vo všetkých ukazovateľoch. Vláde bola vyslovená nedôvera, premiér neodstúpil a ešte 9 mesiacov berie plat a za čo ? Veď to nie je normálne a ona to podporovala a neriešila to !

  14. Anonym 10. mája 2023, 16:48…šak napíš čo je v tom rozhovore keď už si ho čítal…židojašter Soros hovorí že Čaputova je americký agent alebo čo konkrétne si tam vyčítal?…

  15. Anonym 10. mája 2023, 19:23…hádže roky špinu Čaputova na Smer alebo Smer na Čaputovu?,..veď nie je Blahov status alebo tlačovka Smeru kde by ju ti dvaja nespomenuli…a to uz roky takmer každý deň…

  16. asi ten viac ako 90 ročný dedo chce ovládnuť svet, tak na Slovensku kúpil v roku 2021 tretinu (menšinový podiel) vydavateľa ani nie najčítanejšieho denníku a preto je Čaputová americký agent…a dočítal si sa to v článku z roku 2019 v Guardian….je to tak?…

  17. Stale to nechapem preco kupil tento nepodstatny hnoj a este k tomu na Slovensku,len tak to nebude,alebo by sa pomiatol?Ja si myslim,ze je to presibany lisiak,sledujem jeho vyjadrenia, zive vstupy,on sa vobec netaji co robi,alebo ide urobit,myslim si ,ze si to moze dovolit,je na vrchole potravinoveho retazca,to,ze ma 92 rokov neznamena ,ze je dementny.

  18. já neviem, týmto židojašterom vobec do hlavy nevidím a ani ich tak podrobne nesledujem…čo má za ľubom ten lišiak jeden presibaný?…čo robí a netají sa tým?

  19. cvičené opičky opakujú po niektorých politikoch, boja sa západu, utečencov, ktorých v živote nevideli, Židov, ktorí ovládnu svet, milujú veci z Ruska (škoda, že používajú len tie zo západu). Stačí sa pozrieť do zahraničia a najmä k nám. Z vlastnej skúsenosti ide najmä o voličov súdruha Fica, alternatívne súrduha Perogríniho a nesmieme zabudnúť ani na tupohlavca Kotletu a podobných expertov. Len vyjadrujem svoj názor.

  20. Ty tu nadomnou si teda riadne sčaputizovaný… ako sa môže takéto čosi je.nuté pohybovať voľne po svete ?

  21. V tejto našej malej zemičke bol za 30 rokov v politike už hádam každý. A keď nie v politike, tak aspoň v nejakej spojitosti s politikou. Čo také nové a prevratné môže vzniknúť po najbližších voľbách? Sme v riti a dlho ešte budeme, treba si to priznať.

  22. konečne máme jedinú normálnu prezidentku, ktorá dobre vyzerá, vie sa vyjadrovať, je tolerantná a za ktorú sa nemusíme hanbiť a pár zúfalcov sa stále strká do riti zakomplexovaných rusom a len vykrikujú aká je zlá, možno u niekoho potreba vidieť chlapa? možno skrytá homosexualita? Treba tam nejakého ukričaného vodcu? niekomu to asi chýba

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img