ISSN 1337-8481

štvrtok, 9. mája, 2024

PRÁVE TERAZ: Havária na Čepeňskej ulici – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď / Práve v týchto chvíľach zasahujú záchranné zložky pri dopravnej nehode na Čepeňskej ulici v Seredi.

Priamo v križovatke sa nachádzajú 2 havarované osobné motorové vozidlá.

Cesta je momentálne prejazdná s obmedzeniami. Jazdite opatrne a zvýšte opatrnosť hlavne pri prejazde týmto úsekom!

– – –

AKTUALIZOVANÉ – 11.05.2023 – tlačová správa KR PZ Trnava

Policajti boli včera podvečer privolaní k zrážke dvoch osobných vozidiel na križovatke ulíc Čepenská a A. Hlinku v meste Sereď. Policajti podrobili oboch vodičov dychovým skúškam, s negatívnymi výsledkami. Jednu osobu museli záchranári jednorázovo ošetriť. Vodiča, ktorý porušil dopravné predpisy, policajti vyriešili za priestupok na mieste v blokovom konaní.

 

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Jediné čo treba je viac pozornosti nič viac netreba ,bolo by vhodné ak by sa kompetentný zobudili a bez psychologickej prehliadky ani do kurzu .

  2. Na tej čepenskej je stale len nehoda dobry kokot dat takým vodicom ja ma uz 20 rokov vodičské oprávnenie a a ni jedna pokuta a chodím 80kou cez mesto niekedy no.

  3. Križovatka ozaj jednoduchá, no mnohokrát so zlým výhľadom smerom do mesta k Lukymu skrz zaparkované autá popri ceste. Jeden čas tam bolo aj zrkadlo, no zdá sa mi, že už dlhšie tam nie je. Prečo? Keď už sme pri tejto križovatke a bezpečnosti, tak len o kúsok ďalej podobná situácia výjazd z parkoviska na Čepenskej oproti rybárskeho domu. Autá pred masážnym salónom popri hlavnej ceste odparkované až do križovatky, ktoré pri vychádzaní z parkoviska znemožňujú výhľad vľavo smerom na Čepeň. Nehovoriac o tom keď tam niekto odparuje plachtovú dodávku…. sa čudujem, že na tomto mieste ešte nedošlo k nehode…

  4. Ak si všímaš dopravné značky tak ako zrkadlá, tak si vodič roka…zrkadlo tam stále je, len je na druhej strane

  5. Fascinuje ma aj východ z velkej jednoty pri kostole. Ked odbacate z parkoviska jednoty do lava smerom na kostol tak z pravej strany nevidite ani piču kvoli mentálom, čo parkujú 1m od hranice križovatky a tak znemožnuju vyhlad. Neviem prečo to nikto nerieši ale asi preto, lebo sa tam dlho nestala nejaka nehoda. Mozno sa dockame aj nejakej smrtelnej, ked sa to nezacne riesit, ale nevadi, mna sa to tykat nebude, uz tam neparkujem odkedy to ohrozuje moju rodinu ked vychadzame von z parkoviska. Radšej prejdem cez pol mesta ako by mi mal niekto zmrzacit zenu a deti

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img