ISSN 1337-8481

štvrtok, 9. mája, 2024

Prezidentka Zuzana Čaputová je pozvaná na korunováciu britského kráľa Karola III.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
Už zajtra 6. mája 2023 sa bude vo Veľkej Británii konať korunovácia nového britského kráľa Karola III. a kráľovnej Kamily.
Už dnes, na pozvanie budúceho kráľa odlieta prezidentka Zuzana Čaputová so svojim partnerom Jurajom Rizmanom do Londýna, kde sa večer v Buckinghamskom paláci zúčastnia slávnostnej recepcie a zajtra samotnej korunovácie.

„Je pre mňa veľkou cťou reprezentovať Slovensko na takej výnimočnej historickej udalosti, akou bude korunovácia kráľa Karola III. a kráľovnej Kamily vo Westminsterskom opátstve.

Pozvánku, ktorá je vytlačená na recyklovanom kartóne, navrhol heraldický ilustrátor Andrew Jamieson. Jej okraj je inšpirovaný divokou lúkou s konvalinkami, nevädzou, lesnými jahodami, zvončekmi a rozmarínom, či rastlinami, ktoré sú kvetmi národov Spojeného kráľovstva.

Nechýbajú včely, motýle, lienky, vrabce a červienky. Pozvánka odráža silný vzťah nového kráľa k prírode a ochrane životného prostredia, a zároveň je symbolom jari a obnovy“ – napísala prezidentka Zuzana Čaputová na sociálnej sieti.

 

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Madam,by sa konečne mala venovať reálnym problémom Slovenska,bud vymenovať úradnícku vládu,alebo Hegera poveriť riadiť všetky ministerstvá a k tomu mu dať funkciu zastupujucého prezidenta,ved madam ma toľko povinností,že na dianie v Slovensku nemá čas..

  2. Možno máte len krátku pamäť. Pretože na pohrebe kráľovnej bol naozaj za prezidenta SR označený Mr. Rizman. Takže debilov hľadajte tam, ja sa len pýtam, či už to v Anglicku vedia. Nebuďte zúriví.

  3. Nie, stale je to tak, ze debil si ty. Ked podla jedneho idiota z bulvaru posudzujes celu krajinu, tak si korunovany debil.

  4. Bol by som zvedavý,že za čie peniaze je s prezidentkou na korunovácii ten vyšponovaný lezec na komíny,či sa to jej nejaký ,,investigatívny“ novinár spýta tak,ako sa svojho času Fica vypytovali na cesty Troškovej.

  5. Slovensko v rozklade a ona je v Spojenom kráľovstve.Dúfam,že táto liberálna ,proukrajinská …..,ak bude kandidovať za prezidentku, pohorí na celej čiare.

  6. Anonym 5. mája 2023, 16:20
    Zuzana von Pezinok hlboko vníma problémy ľudí, ale bohužiaľ nie Slovákov. A spraviť si výlet na štátne trovy? No kto by nešiel.

  7. Lado ty kanec ty si zase seredsky odpad!Aj všetci čo píšete tie nenávistné komentáre!A to vôbec nie som prezidentkin fanúšik ani celej tejto poverenej vláde a ani ficaka

  8. Čo keby si si dal hlavu medzi dvere a riadne s nimi mrskol? Urob nám ostatným službu. Už som unavený že musím čítať dennodenne zvratky takých tupých pokyteckých tlám ako si ty…

  9. konecne mame reprezentativnu prezidentku, ale vidim, ze urcitej sorte ludi (virologovia, geopoliticky experti, vojnovy experti) to nesedi. vacsinou sa jedna o jednoduchsich ludi, obdivovatelov diktatorov, ktorym treba povedat co, kde a ako maju robit. Ich neschopnost sa presadit v demokratickom svete vedie k ich frustracii a sprske nadavok na kazdeho kto je uspesny a spokojny. Priatelia, nemajme im to za zle! aspon na internete su niekto.

  10. lubo, ale ja im to mam za zle a aj budem. A aj nadalej ich budem nazyvat ich pravymi menami.
    Lebo su to zmrdi a hajzli ….

  11. Ľubo,keď ty takto chápeš úlohu najvyššieho ústavného činiteľa v štáte,tak niet sa s tebou o čom baviť.

  12. Stále ma dokážu prekvapiť jej slová, ako napr. „pozvala som ho do našej krajiny“, „keď sa vrátim z Anglicka do krajiny“. Naozaj má problém spomenúť Slovensko?

  13. Anonym 9:34 si typický tupec, trol, prekrúcač a dezolát, ktorý usekáva vety ako sa mu to hodí. Presne ako tvoji smerácki sponzori. Prezidentka slovo “Slovensko” spomenula v tej vete presne 4 krát, slovom “štyri”… Ty si len obyčajný vlastizradca, ktorý by bez mihnutia oka odovzdal Slovensko diktátorom z agresívneho fašistického ruska a ty máš tú drzosť si otvárať papuľu na našu prezidentku?

  14. Hneď prvá veta: „Je pre mňa veľkou cťou reprezentovať SLOVENSKO na takej výnimočnej historickej udalosti,…“…proste kritizovať sa musí za každú cenu…

  15. Na agresívnych tupých dezolátov a ficoputinových riťovlezov treba byť tiež agresívny. S nimi sa nedá baviť inteligentne a argumentačne. Oni poznajú iba krik, agresivitu a oplzlé nadávky na všetkých oponentov. Treba na nich takto, inak nás prekričia a odovzdajú do rúk stredovekého ruska.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img