ISSN 1337-8481

nedeľa, 5. mája, 2024

Policajti pátrajú po vodičoch. Jeden poškodil auto, druhý lampu v obci

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM|   Dopravní policajti vás žiadajú o pomoc pri stotožnení vodičov. V jeden deň boli nahlásené dve „útekové“ dopravné nehody, ktoré by boli inak škodovými udalosťami. Obe sa stali v utorok, 4. 4. 2023 počas dňa.

V CENTRE MESTA NACÚVAL DO AUTA

Poškodené auto nahlásil policajtom v meste Trnava vodič auta Škoda Octavia s galantským ev. číslom.
Auto mal odparkované na Ulici Paulínska v centre mesta Trnava. Keď sa vrátil o 14.24 h naspäť k autu, našiel si poškodenú zadnú časť. Podľa obhliadky došlo k nárazu do jeho auta pravdepodobne pri cúvaní z parkovacieho miesta. Keďže sa vodič po náraze na mieste nenachádzal a vodičovi sa ho nepodarilo ani v okolí dohľadať, kontaktoval policajtov.

V OBCI J.BOHUNICE ZRAMOVAL LAMPU

Dopravný policajt bol po 18.00 h vyslaný aj k poškodenej lampe v obci Jaslovské Bohunice. K udalosti došlo pravdepodobne medzi 17.00 a 18.00 h za miestnym kostolom. Doposiaľ neznámy vodič pravdepodobne nezvládol riadenie a narazil do stĺpu verejného osvetlenia a z miesta ušiel.
Ak ste boli svedkami jednej z nehôd, alebo ste nehodu priamo zavinili, informácie nám môžete poskytnúť osobne na okresnom dopravnom inšpektoráte v Trnave, alebo nám napísať aj do súkromnej správy fb sr – trnavský kraj.

AK SPÔSOBÍTE ŠKODU A Z MIESTA UJDETE, NIE JE TO ŠKODOVÁ UDALOSŤ ALE ÚTEK Z NEHODY

Upozorňujeme vodičov, že v prípade škodovej udalosti nie je možné nechať kontakt na seba za stieračom poškodeného auta.
Udalosť je potrebné doriešiť na mieste, dohodnúť sa medzi sebou na zavinení a vypísať tlačivo o škodovej udalosti. V prípade, že sa neviete na zavinení dohodnúť, volajte políciu na čísle 158.

O škodovú udalosť ide iba v prípade, ak sa obaja účastníci na mieste dohodnú. Ak si jeden z vodičov nesplní povinnosti vodiča pri škodovej udalosti, ide o útek z miesta udalosti a policajti evidujú prípad ako dopravnú nehodu. Vodičovi v tomto prípade hrozí aj vyššia sankcia až do 1000 eur a zákaz činnosti až do 5 rokov.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img