ISSN 1337-8481

štvrtok, 9. mája, 2024

AKTUÁLNE: Zhustená premávka cez Sereď pre dopravné obmedzenia na R1

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď / Výrazne hustejšia premávka cez centrum mesta nie je spôsobená len aktuálnym dátumom a piatkom pred predĺženým víkendom, ale značnou zápchou na rýchlostnej komunikácii R1 v smere do Nitry.

Kolóny začínajú už krátko pred Sereďou, resp. od odbočky Sereď – sever a trvajú minimálne po odbočku na Dolnú Stredu a Galantu. Ide o úsek v dĺžke niekoľko kilometrov a zaplnené sú obidva pruhy rýchlostnej komunikácie R1.

Tento stav pretrváva už niekoľko hodín a podľa informácií majú byť na tejto trase odstavené aj nákladné autá, čo premávku má ešte viac komplikovať. Je preto prirodzené, že vodiči disponujúci týmito informáciami sa zápche snažia vyhnúť prejazdu cez centrum mesta a pripojením sa na R1 pri Šoporni.

Z uvedeného vyplýva, že práce na ceste nie je úplne najvhodnejšie vykonávať a dopravu na rýchlostnom ťahu západ – východ SR obmedzovať na dlhú dobu a počas predĺžených víkendov.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Teraz si predstavte že bude odstavený most nad železnicou… Už pri prvej myšlienke na opravu sa mal budovať obchvat. toto bude neúnosné aj pre Sereď aj pre Dolnú Stredu.

  2. To si ani nevieme predstaviť, čo to bude? Za celé tie roky sa neinvestovalo ani do opráv mostov, ani železníc…, a teraz si to pýta svoju daň. Všetko sa to rozpadá.

  3. zanedbane cesty a mosty?
    dlhe roky sa rozpocet rokradal a ludia daju bez problemu pri volbach hlasy ludom, ktori sa na tom podielali… a tu budu nadavaj na EU z ktorej mozeme cerpat nenormalne peniaze, ale smer a spol zaviedli tak dementny system na cerpanie, ktory umoznuje akurat kradnut…

  4. Pre hehe,si fakt myslíš že volbami ludia niečo ovplyvnia,volby sú len divadielko pre ludí,všetko sa rozhoduje v zákulisí už vopred.

  5. nevolil som nikoho z koalicie, takze nevidime 🙂 olano je aj podla mna zumpa a matovic v hlavnej ulohe pochoval sance na nejaku zmenu svojim spasitelskym komplexom a totalnou nekompetenciou.. dalsia vec je to, ze nezvladli pandemiu, ktoru by tak isto dozobali aj politici z opozicie, ktori to najviac kritizuju, do toho vojna na ukrajine.. a otazkou ostava, ako dlho moze trvat vykorenit rozpracovane projekty, ktore su ciernou dierou na peniaze a zavedeny system, ktoreho sucastou su uradnici na kazdom stupni… myslim si, ze 4 roky by boli realne, ak by sa vlada nemusela zaoberat vecami ako pandemia, kriza atd… a samozrejme za predpokladu, ze tomu nesefuje nekompetentny saso….

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img