ISSN 1337-8481

pondelok, 29. apríla, 2024

Mal byť na Vladimíra Putina pripravený atentát?

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Aspoň to hovoria posledné nepresné a nie úplne overené informácie prichádzajúce zo zahraničia.

Podľa nateraz známych informácií, mal asi 20 km od miesta, kde mal V.Putin osobne prísť, padnúť bezpilotný dron bez imatrikulačných znakov s nákladom výbušnín. Konkrétne mal cieľom útoku byť novobudovaný priemyselný park pri Moskve.

Informácie Ruskej strany sú mimoriadne strohné aj k ďalším výbuchom na území Ruskej federácie, ku ktorým počas vojenského konfliktu vedeného Ruskou armádou na Ukrajine, má dochádzať.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. To by sa vám hodilo čo ? Vy neoliberálne sionistické prasce !!! Pán Putin vydrž a dokonči svoje dielo !
    My uvedomelí stojíme za tebou a je nás viac !

  2. Stále niekto podsúva informácie o rusoch koľko ich padlo o koľko bojovej techniky prišla Ruská armáda. Ukrajina nulová strata koho to zaujíma. Dvaja sa bijú tretí zarába na vojne, len neviem kto to je čo zarába na vojne. Kto je ten tretí vie niekto?

  3. Anonym 6:58 pekne sa ukazuješ jak si sprostý ! Typický čaputovec ! Kto ti nasral do hlavy, UkrajinSSká propaganda ?

  4. Anonym 28. apríla 2023, 7:25
    typicky debil, bez ohladu na to koho volis. lebo si debil aj tak.
    a ze sa ti paci, ked ti seru na hlavu… tvoj problem.

  5. Aj tak by to nepomohlo a prišiel by tam ďalší Putler, to je mentalita Rusko skratka, nepochopíš, ale zaslúžil by si na druhej strane.

  6. pán Káčer to dokázal na pôde OSN, na prejave vo VZ, to je iný kabrňák, ten sa nebojí ísť s kožou na trh, čo povieš ?

  7. Anonym 28. apríla 2023, 6:58
    Už zase? Ukrajina už prehrala, až si si nevšimol. Ale keď im tak moc fandíš, čo keby si sa zbalil a išiel na chuj, resp. na front ty? Každá ruka v zákope dobrá, aspoň tých Rusov skôr vyženiete. Geroj.

  8. Pán Putin prajem vám pevné nervy v boji s fašistami od Kyjeva ! Nie sme tu všetci osprostení sionistickou propagandou a zapredanými politikmi. Dúfam že všetkých pochytáte a dáte im spravodlivý a veľmi prísny trest !

  9. Moja babka bola slušná národovka na rozdiel od tvojej zabrzdenej starej hnusoby čo sa nezmohla na nič viac ako vyprdnúť na svet také hovno ako je tvoja debilná mater !

  10. Mal byť,údajne,neovereny zdroj,pravdepodobne. Blvanice dokola. Keď ho odjebu potom napíšte. Pevne verím v dlhý život pána Putin a.

  11. Sa ti páči ako útočí raketami na detské izby na sídliskách, že? Tiež by si robil to isté na Slovensku keby si mohol, že?

  12. puttler – idi na chuj! Slava Ukrajine! Gerojom slava! Ukrajina zvitazi!

    Odkaz pre dezolatikov:

    Ste frustrovani zo svojho mizerneho zivota ze tak neznasate Ukrajincov?

    Co Vam spravili?

    Bojuju aj za nasu slobodu, aby sme nemuseli my ak by nas ruSSi napadli. Aj preto im pomahame.

    Tesim sa na ukrajinsku protiofenzivu, ktora coskoro zacne, vsak uvidite mili dezolatikovia ako budu ruSSke hordy zbabelo utekat.

  13. Sergej Lavrov mal pravdu, ked povedal, ze sme z Ukrajiny spravili teroristicky stat. Utocit bez dostatocnej vojenskej sily na hlavu druhej krajiny bez ohladu na civilne obete, to robia teroristi. Ako nepodporujem Islamsky stat, tak nepodporujem ani ukrajinsky nacionalizmus. Obe tieto spolocenske sily su protiludove a idu proti historii. Ako dopadol Islamsky stat, rovnako dopadne aj ukrajinsky nacionalizmus. Hnat v roku 2023 ludi do boja na darovanych slovinskych tankoch T-55 s 200 mm pancierom, to moze robit len niekto, komu na Ukrajincoch nezalezi. Fakt nezavidim tym muzom, ktorych do tych starych tankov posadia a poslu ich proti ruskej palebnej linii. Tym ludom vykriky na slavu nepomozu. Uhoria.

  14. Som tiez zvedavy na protiofenzivu bez kontroly vzdusnehu priestoru a bez tazkych zbrani. O takej protiofenzive som este nepocul. Tych 14 brigad na pozbiersnych autach sa ani nedostane na kontakt. Budu decimovane uz cestou na front.

  15. Ze vy, posledni pisuci dezolati ste ti idioti, ktori ste liecili kovid konskou mastou na svrab a demagnetizovali čipy v rúškach.

  16. Ty 9:01,aby ťa tie vakcíny pomaličky a bolestivo zožierali zvnútra pekne dlho !
    A ty sopľavé decko 7:44 čo tu furt vypisuješ idi na chuj si vytiahni ten prštek zo zadku,dobre ? Lebo tade majú ísť von hovienka ale ty ked ich zatláčaš prštekom dovnútra,tak ti lezú na mozog a z toho dôvodu ti z tej sprostej gebule lezú samé sračky !

  17. Anonym 29. apríla 2023, 8:40

    Drahy ruský trol. Rusko zabíja na území ukrajiny deti, ženy, starcov, všetko, ničí raketami sídliská, školy, nemocnice, letiská, kompletnú infraštruktúru a majetok ukrajincov. Na území Ukrajiny.

    Ukrajina má armádu slušne prezbrojenú, slušne odvážnu a už vie dobre používať moderné zbranové systémy. Ešte, aby si sa nečudoval.

    Ukrajinci vedia ako je to žiť pod ruskou oligarchickou čižmou, ukrajinci tak nechcú žiť, po nich ani bielorusi tak nebudú žiť.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img