ISSN 1337-8481

pondelok, 29. apríla, 2024

Kvety, divadlo pod holým nebom, ľudová hudba, mladí umelci a stavanie mája. Aj taký bude tohtoročný Florafest v Seredi!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Ing. Zuzana Slahučková, referent komunikácie MsÚ Sereď / 26. APR 2023 /  Predajná výstava kvetov, farmárskych výrobkov, sadeníc a tiež podujatie, ktoré prepojí generácie, opráši zabudnuté zvyklosti jari, aj prinesie umenie na námestie a poteší zmyslové poháriky milovníkov folku, či blues. Tento rok sľubuje seredský Florafest kultúrne vyžitie pre ešte širšie publikum.

„Žánrovo je tohtoročný Florafest koncipovaný pre všetky generácie. Počas dvojdňového podujatia na námestí vystúpia talentované deti zo seredskej umeleckej školy, dychové hudby, účastníci si budú môcť vypočuť folk, blues, tento rok aj v podaní zahraničných interpretov, rodiny určite priláka divadlo pod holým nebom. Novinkou tohto ročníka Florafestu bude aj tradičné, no v Seredi dlhú dobu nepraktizované, stavanie mája,“ uviedol riaditeľ Domu kultúry v Seredi František Čavojský.

Zdobenie a stavanie mája sa bude konať v malom parku na Námestí Slobody v nedeľu približne o 10.30 hod. Pásmo ľudových piesní, ktoré sú tradičnými pri zvykoch stavania mája, zaznie v podaní súboru Šúrovčanka pod taktovkou Márie Špačkovej.

 

foto: autor

zdroj: Mesto Sereď

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Každý rok to isté. Už by ste pre občanov spraviť aj kvalitnejší program. Neviem načo Nám je amfiteáter keď tam žiadne normálny program nieste schopný s organizovať. Asi by to chcelo zmenu vo vedení za kultúrou lebo tu to nezije…
    Neviete nič spraviť pre pobavenie a oddych svojich občanov. Je to veľmi smutné. Ved ani sa není kam ísť zabaviť s detmi. Ešteže sú na okolí nejaké podujatia. Lebo tu skapal pes.

  2. Čavojský dáva zarábať svojim kamarátom ved roky čo to organizuje stále rovnaké mená účinkujúcich aj puncak vedel urobiť lepší program

  3. jo jeho americky kamarati Bruce a Cliff, este su tu neni naspat komousi tak to tak neprezivajte, potom mozete chodit do sprievodov a ocumovat tanky ked vam to chyba

  4. Heej co riesite.Ved dvojdnovy program a stale niekto nieco si tam najde.Bude aj ciganska co k prvemu maju patri a aj vselico ine.Dobre ved.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img