ISSN 1337-8481

štvrtok, 9. mája, 2024

Veľká noc bol čas, kedy sme sa všetci zišli v jej obrovskom dome, a vo veľkonočný pondelok sa spustilo šialenstvo.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
Teraz naštvem celú svoju bublinu.
Ale:
Mám rada veľkú noc, šibačku, oblievanie, vajíčka, kuriatka, zajačiky… samozrejme pod podmienkou, že sa nejedná o násilie, a že každá vyšibaná žena s tým súhlasí.
Asi to vychádza z môjho detstva. Moja babička bola z Terchovej. Veľká noc bol čas, kedy sme sa všetci zišli v jej obrovskom dome, a vo veľkonočný pondelok sa spustilo šialenstvo. A to totiž- všetci oboievali všetkých. A kvantami vody! Od 6 ráno som si chystala fľaše a kýble vody po celom dome na tajné miesta. Môj obľúbený flek bol na schodoch, čo viedli na povalu. Nik ma nevidel, ale každý popod ne prešiel keď ráno išiel na záchod. A schytali to. Ženy, muži, všetci. Nerobili sa rozdiely.
Keď sme boli všetci totálne premočení, nabehli chlapi s korbáčmi a vyšibali nás. Jemne, symbolicky. Žiadne násilie. Len sranda a divný pohanský zvyk. Žiadne porušovanie ženských práv. A keď prili cudzí šibači, tiež to nerobili bolestivo. Akurát používali smradľavé voňavky. Ja som sa ako dievča na to tešila. O to vačšie bolo moje prekvapenie, keď som sa osamostatnila a bola v Bratislave. Neprišiel ma vyšibať NIKTO. Prvú a druhú veľkú noc som plakala. Myslela som si, že nikomu nestojím za žiadnu pozornosť. Kde sú všetci krčmmoví kamaráti?
Potom mi bolo vysvetlené, že v Bratislave už sa šibať nechodí. Ženám to vraj vadí a keď náhodou nejaký chlap ženu poleje, vrhne sa naňho feministický a ľudskoprávny džihád. Prestala som teda plakať a na veľkú noc sa vždy aj tak niekam odtrepem preč nech mi neni ľúto, že ďalší slovenský zvyk podľahol politickej korektnosti, namiesto toho, aby sa napríklad hovorilo o tom, že akákoľvek aktivita musí mať súhlas všetkých.
Čiže áno, keď ma uvidíte na veľkonočný pondelok, môžete ma decemtne nebolestivo vyšibať, a obliať studenou vodou. Môžete ma aj švacnúť do vane ľadovej vody, dokonca radšej ako smradľavú voňavku. Možno vám to ale vrátim. Potom vám dám vajce. Zasmejeme sa. A mne bude lichotiť, že si na mňa niekto spomenul.
Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Toto je už ten level že vám nie je ľúto tejto osoby že má dlhodobé psychické problémy ale zamyslíte sa že aký to musí byť človek ochudobnený mysľou že jej to sem zazdieľa.

  2. A aký to musí byť človek ochudobnený mysľou, ktorý to tak bytostne nenávidí a autorkou pohŕda a napriek tomu to číta a ešte aj komentuje. Čo je toto za level?

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img