ISSN 1337-8481

pondelok, 29. apríla, 2024

Alkohol pijú mladí aj starí. Aj v Seredi.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
Mestská polícia Sereď /  Jarná sezóna je v plnom prúde a zdá sa, že alkohol bude úradovať aj v tomto roku. V pondelok sme prijali na MsP tri oznámenia o ležiacich osobách na chodníkoch.
Hliadka pri všetkých prevereniach zistila, že osoby sú v značne podnapilom stave a majú problémy dostaviť sa domov. Jednalo sa o obyvateľov mesta, ktorí mali 59 a 61 rokov.
Žiaľ v jednom prípade bol 16 ročný chlapec s výsledkom 1,65 promile alkoholu v krvi. Starších pánov hliadka odviezla domov a mladistvý bol prevezený na MsP, kde bol privolaný zákonný zástupca.
Zdroj: FB MsP Sereď

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Tam sa schádza smotánka pred tim obchodom, alkoholici a fetosi, a koľkokrát aj ženy sú tam napite.treba to tam viac monitorovať.

  2. Prisne trestat,toto ma byt osobny priklad pre deti a mladistvych?Hlavne ze beru socialne davky od statu !?Kde su uradne postupy policia,okresne urady,pripadne mestsky urad s jej tabulou hanby na mestskom internete?

  3. Môžete mi ozrejmiť vaše vyjadrenie „kde sú úradné postupy polícia“?Čo je v tomto prípade úlohou polície? Poučte ma. Ďakujem.

  4. Su to tazko skusani ludia,ktori sa boria s tymto zlym zivotom. Co sa treba cudovat? Vtejto republike? A vacsinou su to chudobni ludia.toto vsetko je vizitka tohto statu.lenze ten ma ine starosti.

  5. Super ešte ich aj zvezu domov .Dobrý taxík z mestských rozpočtov.Tam by ich mali odviezť za mesto a peši domov.

  6. To je super, ludia konecne zacinaju viacej relxovat a praktikovat meditačne cvičenia. Toto je ta spravna cesta. Oddych, čerstvy vzduch prijemna spoločnost. V čine sa tiez leži na zemi je to zdrave na chrbticu. Sereď nesklamala.

  7. nevyhovarajte sa na tento stat, chlastalo sa aj za komunistov a snad este viac nez teraz, tradicna rodina, foter a casto aj mater chlastali ako duhy, tak radsej budte ticho… o pubertakoch ani nehovorim, videl som, vyrastal som v tej dobe, len mate kratku pamat alebo ste este neboli ani na svete. Bolo to smutne vtedy a aj teraz.

  8. Chodí tam slopat aj K. KOHÚTOVÁ aj s tou jej sestrou modelkou čo má ten indiánsky účes a vlasy mastné🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🥃🥃🥃🥃🥃🍺🍺

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img