ISSN 1337-8481

štvrtok, 9. mája, 2024

Akcia MECHANIK: Vo Vinohradoch nad Váhom zasahovali kukláči

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Vinohrady nad Váhom /  Ak si obyvatelia Vinohradov nad Váhom v pondelok ráno pri pohľade na desiatky kukláčov zasahujúcich minimálne v jednom z rodinných domov na Hlavnej ulici mysleli, že ide o cvičenie, mýlili sa.

Nešlo ani o drogy, či daňové delikty, ale rovno o zbrane a obchodovanie s nimi.

K pondelkovej policajnej akcii vykonanej NAKA za pomoci už spomenutej jednotky kukláčov nám Prezídium PZ SR poskytlo tieto informácie:

„V pondelok Národná kriminálna agentúra vykonala policajnú akciu s krycím názvom Mechanik.

V rámci akcie sme zadržali osoby podozrivé zo spáchania zločinu nedovoleného ozbrojovania a obchodovania so zbraňami, pričom boli vykonané aj zaisťovacie úkony.

Bližšie informácie v súčasnosti nie je možné poskytnúť“

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Hľadali Viktora Buta, mal dodávať zbrane na Ukrajinu. Len neviem prečo im to tak vadí, veď by sme im dali aj posledné ..

  2. Aj Viktorko ma niečo za sebou síce sú to neni zbrane ale to čo tu je časté v Seredi nonstop kavicky nehovoriac o jeho cestovani po Slovensku no chalanko je šikovný

  3. To uz aj pitie kavicky si budeme zavidiet? To ozaj? Ved aj ty si mozes zaliať turka v kanvici na stavbe v unimobunke……

  4. pomýlili si adresu, preto tam boli od 5-tej od rána niekoľko hodín, aby si zorientovali mapu, stanovili azimut a už potom išli naisto…asi to teda bolo tak.

  5. ÁNO PRESNE KAMOS , NA SK. KAZDY KAŽDÉMU ZÁVIDÍ A POTOM TO TAKTO AJ DOPADNE A ZBRANE ? VZDUCHOVKY MI VÔBEC NEVADIA . MNE VADIA IBA DROGY.

  6. Dani platim viac ako vsetci v komentaroch dokopy… Bol to omyl… Nech sa paci, staci cely zivot tvrdo pracovat a mozes si kupit co len chces..

  7. Závidia ti chlapče tú starú hračku, čo máš na hranie, myslím to Lamborghini,a dane platíme všetci, čo robíme!A omyl to nebol,tak aspoň nezavádzali chlapče!Len nefrajeruj a spravaj sa slušne,lebo pozor na prešľap!A nie ti čo závidieť, toľko čo máš ty,to je len omrvinka …

  8. Čo znamená tvrdo pracovať? Makám na stvabe 12 hod / deň piatok sviatok a mám na dlani 10 ks mozoľov -> to je to čo spomína? Som na správnej ceste za mojím snom? Dovolenka na duchonke?

  9. Za lazdym velkym majetkom e nejaky zlocin. To povedal uz nejaky francuzsky filozof. A ide o rraltivne bohatstvo v danej dobe. I ak mna tiez navdtivilanpred casom e ta ozbrojena ststna mafia. . Teraz ich riesi jnspekcia a zacal sud o odskodnenie lebo sj to mafiani a este aj hlupaci .

  10. hlavne si treba v base spraviť poriadok odsúdený každý jeden na fb si volá a píše s rodinu zaujímavé že v ústave majú bežní vezni mobil

  11. A cakova na titesi veselo si predava drogi tu kedy zeberete pani z naky je to tu sami hnoj vsade okolo samy narkos tu nevidite ci nechcete videt alebo dobre fajci kokoty🙈😂

  12. Cakova? Drogy,narkomanka,dilerka,ešte aj špinavo zdedila podvodom majetok po chudakovi Pejovi,že Helenka?nehambiš sa pozerat na seba do zrkadla?bodaj by si tak rychlo došla o všetko,ako si aj k tomu prišla a budeš mat zase modru papulu od heroinu a doščane teplaky ty hnoj žena,aby si sa tolko nerobila,ked ideš na tej svojej zaprdenej audine po meste,dojde aj na teba,jak aj na ostatnych,ty si neni vynimka,len si ta nechavaju naposledy,pojdeš do Leopoldova a pak..Nitra UVTOS,o dalšiu trosku menej🙏

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img