ISSN 1337-8481

sobota, 27. júla, 2024

HLASUJTE: V prípade, že by sa zajtra konali voľby do NR SR, ktorej strane alеbo hnutiu by ste odovzdali svoj hlas?

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

 

[democracy id=“17″]

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Treba ist k volbam aj ked casto panuje nazor ze netreba volit a podobne.
    Treba volit a zabranit rozvratu demokracie.

    Kotleby a Uhrikovci pojdu urcite volit, citia ze doba je tazka a zlo ma moznost zvitazit.

    Nedovolme pseudovlastencom vyhrat.

  2. úprimne ma zaujíma tá motivácia voliť Smer….u Republiky/LSNS rozumiem že ju volí antisystémový a protizápadný volič. ale u Smeru ktorý sa vždy správal prozápadne (prijal Euro, Euroval) a proamericky (nákup F16, navyšenie misie v Afganistene, vazni z guantanama…) to platí veľmi ťažko…šancu dostali dopadlo to tak že cca od roku 2012-2014 nás začali v životnej úrovni predbiehať všetky štáty východného bloku (zatial okrem Bulharska), zdravotníctvo, školstvo v žalostnom stave dlhé roky, žiadne reformy, nič..do toho všetky tie Troškové, Počiatky, Kováčiky atď….ako vážne ma zaujíma aké sú ešte očákavania od tejto strany…vie niekto napísať?

  3. Lebo ľudia radšej uvítajú Troškove ako jedného Matoviča a jeho bandu ktorá mu za tie viac ako 3 roky sekundovala. 20 tisíc ľudí mŕtvych len k vôli vláde ktorá sa sama začala obviňovať jeden na Olano druhý na SAS. Sú si toho dobre vedomí čo napáchali. Sami sa priznali.
    Preto voľby buď výhra smer alebo hlas. Jeden z týchto bude zostavovať vládu a do nej pripadajú buď republika alebo sme rodina.

  4. Ratafak,ty chudák propagandistický,už ozaj nemôže byť horšie obdobie pre Slovensko,ako je teraz.Aky protizapadni voliči,kam sa to snažis tých ľudí zase vmanevrovat,to ti nestačí,aká zadlženosť je,to ti nestačí,ako sa všetko rozsypalo,aký pokrytci sú pri moci?Už skoro rok odvolaná vláda,každý si robí v parlamente čo chce,a ty sem prídeš s Troskovou.?Čo si ty myslíš,že ľudia sú už načisto mesuge.

  5. Samé lavičaské a populistické strany, nevidím tam žiadnu poriadnu pravicu (nemyslím extrémnu pravicu), takže asi len to menšie zlo znova.

  6. Ok, dozvedel som sa že nie Matoviča a absolútne súhlasím a aj stým že volby mali byť už na jar…ale ja nikde nepíšem že treba voliť Matoviča (ten tam nemá čo robiť) a čudujem sa že ho tiež ešte niekto volí…mňa zaujíma prečo zrovna Smer, ten narozdiel od Matoviča, ktorý sa ani nedostane do parlamentu má takmer 20%…ak vadí zadlžovanie, tak tí nás zadlžovali aj keď nebola kríza/vojna/pandémia….alebo vtedy to nevadilo že sa zadlžujeme a navyše to bola doba konjuktury?

  7. Anonym 3. apríla 2023, 10:03
    A veru mas pravdu, ludia su uz nacisto mesuge. Sam to uvidis ked si zasa zvolia SMER alebo Hlas.

  8. Chcelo by to nejakú pravicovú stranu, ako bola SDKÚ a nie tieto lavicove a populistické sračky, znova pravicovému voličovi ostáva si zvoliť iba menšie zlo.

  9. Anonym 3. apríla 2023, 12:23…áno každý si bude voliť koho chce, mňa len zaujíma aká je ta motivácia voliť túto konkrétnu stranu….neber to ako útok, len ma to zaujíma že prečo voliť niekoho kto 3 volebné obdobia našu krajinu nikam neposunul…niečo za tým byť musí,…vieme že zdravotníctvo, školstvo či infraštruktúra je na podpriemernej úrovni tak prečo chce niekto voliť spoluvinika tohoto stavu…

  10. republika sa začala angažovat pri elektrarnach, cele dva roky držala hubu a ked bolo zjavne že padne vlada , začala sa angažovať. Si vezmite , každa politicka strana dva roky so stiahnutim chvostom preživala a akonahle padla otazka ohladom predčasnych volieb alebo o referende, tak sa chytali vsetky strany aby ziskali body, inak 2 roky mlcali so stiahnutymi polkami. Len smer kritizoval a argumentoval. Takže volil by som smer. Radšej ficovu mafiu pravne znalych ako pravne neznalych olano a spol.

  11. Ratafak,tebe niet pomoci.Ale teraz!?,tato vláda nás ozaj doviedla do najšťastnejších a najlepších okamzikov našeho existovania.Ci ako? Si trápny!!!!!

  12. Anonym 3. apríla 2023, 15:44…ty píšeš ako keby som sa niekde zastával tejto vlády…nie, už mali byť dávno preč, nezvládli to a ideálne na jar volby….ale otázka je prečo z tých desiatok strán by sa mal vrátiť zase Smer…aké sú očakávania?…čo sa zlepší?
    – prestane zadlžovat (tažko ked to robil aj počas konjuktúry)?
    – zlepší zdravotníctvo/školstvo? (tažko ked za tie roky nespravil nič)?
    – dobuduje dialnicu, ktorú sluboval do roku 2010?.
    alebo čo sa teda zmení?…rozumieš tej otázke?
    Ja nehovorím že máš voliť Olano, ak sa neosvedčili jedni ani druhí tak prečo má niekto motiváciu sa vracať k prvým?

  13. Ratafák,to že máš na SMER takýto svoj názor neznamená,že ho majú taký aj ostatní.O tomto je táto neštastná demokracia.Chápeš? Vy neoliberáli to akosi nechápete.

  14. Anonym 3. apríla 2023, 18:52…ale veď ja ti názor neberiem, naopak sa o neho zaujímam…to je podstata diskusie- výmena názorov a informácií…

  15. ratafak pise fakty, „nazor“ maju skutocne len volici smeru, znalosti alebo pud sebazachovy pre tuto krajinu im chyba

  16. Slovensko potrebuje atomovky z blazninca a seelac co zabudla nech si voli matovica, hegera a spol, Fico to vyhra debilkovci 🙂

  17. Tie fakty,čo píše Ratafak,sú jednoducho jednostranne,tam niečo vynechá,tam ale niečo vydvihne,ale to je podstatné,vždy len tak,aby z toho vyšla propaganda.Takze,kto mu verí,jeho vec.Na jedno oko vidí veľmi dobre,ale na druhé je úplne slepý.Sikovny chlapec.

  18. Anonym 3. apríla 2023, 21:27…ak tam niečo chýba kľudne to dopis..od toho je diskusia, každý má nejaký názor, svoj vlastný- subjektívny…čo som teda vynechal?
    Ja sa snažím viacmenej iba pýtať: čo konkrétne si sľubujete od ďalšej vlády Smeru?…lepšie zdravotníctvo, školstvo, ekonomické reformy, dobudovanie diaľnic ?…veď ak to bude davat zmysel tak jedine super…všetkým nám ide o to aby sa tu žilo lepšie…tak čo sa teda zlepší?…
    PS: to že ty vidíš propagandu aj v otázke je jasný dôkaz že ani netušis čo to slovo znamená..

  19. mal som kolegu, ktoreho mamka volila fika. a ked sa jej opytal preco, tak vraj preto, ze on je taky pekny.
    ked toto staci ouciam, tak im treba.

  20. Fico má môj hlas ! A to preto aby sa nedostal k moci ten liberálny hnus ktorého Majko tak miluje a všemožne podporuje. Myslím tým progresívny hnus. Toto sa NIKDY nesmie dostať k moci !

  21. Viacerí tu fandíte Ficovi. A keď vyhrá, tak čo? Koľko nemocníc postaví, koľko mostov opraví, dokončí diaľnicu do Košíc, ako sľuboval? Čo myslíte??? A nie nebudem voliť igiota!

  22. Viacerí tu fandíte Ficovi. A keď vyhrá, tak čo?? Koľko nemocníc postaví, koľko mostov opraví, dokončí diaľnicu do Košíc?? Čo pre nás ľudí urobil za 12 rokov čo vládol??? Nič!!! Pozrite si kauzy, koľko peňazí z našich daní rozdal kamošom. A nie, nevolím igiota!

  23. Niektorí z vás tu fandíte Ficovi. Koľko nemocníc postavil, koľko mostov opravil, dokončil diaľnicu do Košíc??? Nie!!! Miliardy z našich daní rozdal kamošom! Ale vy ho budete voliť!!! Ha ha ha.

  24. Niektorí z vás tu fandíte Ficovi. Koľko nemocníc postavil, koľko mostov opravil, dokončil diaľnicu do Košíc??? Nie!!! Miliardy z našich daní rozdal kamošom! Ale vy ho budete voliť!!! Ha ha ha.🙉🙈

  25. Tam kam nás dostala súčasná vládnuca politická garnitúra, v sračkách, ktorých sa kúpe celá naša spoločnosť má Fico môj hlas, hlas členov mojej rodiny ako i širokého okruhu mojich známych. Verím, že v prípade ak Fico a Smer bude súčasťou budúcej vlády presadí v prvom rade zákonné trestné stíhania a odsúdenia súčasnej vládnej garnitúry za všetky zločinné konania súvisiace s pandémiou, ktorých sa vláda dopustila na slovenskom národe s následkom smrti na širokom okruhu obyvateľov, za všetky zločinné konania súvisiace s vojnou na Ukrajine, za všetky zločinné konania súvisiace so zneužívaním bezpečnostných zložiek, súdov, prokuratúry v kriminalizácii opozície.

  26. Lebo Fico 4. apríla 2023, 16:34…tak toto ste za 2 dni vymysleli?…veď ak je podozrenie/ dôkazy tak trestné oznámenie môže podať každý a nemusí byť vo vláde.. v štandardnej demokratickej krajine su polícia a sudy nezávislé….alebo veríš že zo svojej pozície moci bude zasahovať cez všelijakých kamarátov do činnosti polície a súdov?…toto je vážne to čo chceme?… na koho premiér ukáže prstom ten pôjde sedieť?.. úroveň Zimbabwe?

  27. Jednoznačne volím v týchto voľbách smer. Minule voľby som naletel Matovicovi ako sa budeme mať na SVK dobre. Koľko nemocníc postavíme koľko km diaľnic navýšime. Realita bola. Povinné testovanie a tisíce mŕtvych ľudí len k vôli tejto vlade. Zadlženosť rekordná, potraviny rekordne drahé a jediná vec čo rieši táto vláda je čo ešte zobrať z úst slovákom darovať Ukrajincom.
    Veď blbý Slovák znesie a Ukrajinci čo celý život tam mali národný šport korupciu ešte pred vojnou a ich lenivosť nepoznala hranice teraz s nastrcenou rukou čaká čo im Heger s Naďom darujú čo Slováci dlhé roky platili na daniach.
    Asi je načase aby aj Slovensko vyhlásilo Číne vojnu a budeme čakať na podobných debilov ktorí nám budú posielať zadarmo peniaze, zbrane a konečne sa nám zdvihnú platy a penzie.

  28. Pre Vlezdoprdeleficovi 18:39 – to čo tu trepeš za sprostosti aby Slovensko vyhlásilo Číne vojnu a natŕčalo ruku. Čo Ukrajina vyhlásila vojnu Rusku? Ty sa daj liečiť, ľutujem tvoju rodinu, ak vôbec ešte nejakú máš.

  29. Koľko mostov opraví Fico, stačí keď zbúra a postaví nový most nad železnicou v Seredi. Už teraz má môj hlas. Aj Majko sa poteší.

  30. Ideme do toho s Ficom ! A je nás viac .
    Robo posielam ti veľkú pusu a za to nás zbav tohto neoliberálneho hnusu !

  31. Polnoční proruskí troly znova ožili v diskusiách, z neba im spadol nový spojenec fico, vidia v ňom svoju záchranu. Mali by sme začať trénovať ako to funguje v Bielorusku, tam nás fico dovedie. Len neviem kade k nám ten putin dovezie iskandery s jadrovými hlavicami…

  32. Vlada ktora vam hovorila ostante doma alebo Fico s Blahom a ich “protestami” na namestiach s heslami ruska dole mozu za desattisice mrtvych?

  33. Ratafak,ty sa konečne zobuď .Predsta si nie tvoja otázka citujem “ toto je vážne to čo chceme“je relevantná,lebo to tu už dávno máme.Za pomoci tých,ktorých meno strany zostalo,a hlavne tých,ktorí sa začali premenovavať.Z Olano na demokratov,a iní zase prúdiť do PS,sú to stále tí istí ľudia.Preco by som ich mal znovu voliť,len za to,že vystupujú pod iným menom.Neposrali toho dosť?

  34. sa mi paci ako sa lowiquaci priznavaju ze volia jedneho populistickeho idiota za druhym a je im uplne jedno ci to je fasista alebo komunista ,,, najprv fica potom matovica potom zase fica, Konecne sa tieto „strany“ krystalizuju ze je to vlastne to iste a volia ich ti isti idioti len podla toho kto im viac klamstiev naslubuje

  35. Od 1989 sú pri moci len väčší a väčší odrbávači a zlodeji. Po býv. režime ostala krajina komplet vybudovaná a jediné čo demokratický vydrbanci dokázali, že rozkradli čo sa dalo a celá republika padá na hubu. Ďakujeme. To je ono!!! Teraz čo nejdete všetci zase štrngať s kľúčmi a vyhukovať pičoviny ako v 89tom? Za 30 rokov demokracie sme vo väčšej riti ako za komančov. Úžasný výkon.

  36. bola tak komplet vybudovaná že od hraníc si sa po dialnici dostal až po Piešťany…:-D…to Rakušáci čumeli ako to tu bolo vybudované…tí komunistov nemali a mohli len ticho závidieť…:-D

  37. Ja som to prisúdil k najblížšiemu mestu ale pravdu máš, bolo to až kúsok za Piešťany – po Hornú Stredu…kompletne vybudovaná krajina…:-D

  38. 6. apríla 2023, 10:43
    Tak prezrad ako je mozne, ze za tohto uzasneho kapitalizmu nie je stat schopny ani len udrziavat to, co sa za komancov postavilo? Kolko spitalov, skol, km zeleznic sa vybudovalo? Posraty most nie su schopny uz 4 roky opravit. A ze na SK takych este je. Z krajiny sa stala vyrobna linka a skladisko. A bohuzial aj smetisko. Vyhody EU ako lusk.

  39. Miloš toto je akože ten nezávislý priezkum ? Viem že kopeš za Progresívcov,ale umiestniť ich na druhé miesto ? Šak to až bije do očí ! Kto by tu hlasoval za takú čvargu ked vo voľbách prehrali na celej čiare ? Dostal si príkaz od palácovej princeznej ? Ja viem,na prvé miesto ich dať by bolo až moc okaté,tak druhé postačí. Treba predsa nejak ovplyvniť verejnú mienku,že ?
    A médiá tu na Sk sú všetky protislovenské,tak treba ovečky nejako usmerniť aby sa dali tým „správnym“ smerom…

  40. 10. apríla 2023, 8:43
    Tiež by ma zaujímalo, kto sú voliči PS ?
    Ešte k SMERu – veľa ich voličov nie je na webe, to znamená ešte viac hlasov…

  41. Občan ja ti neprezradím kto sú voliči PS,lebo to neviem. Mám dojem že tuná pán administrátor im prihodil zopár desiatok hlasov aby to vyzeralo že sú vysoko zvoliteľný…
    Takéto zmanipulované ankety sú v „tejto krajine“ bežné. Ešte mi je divné že prečo je ten sopliak Šimečka v EU parlamente ! Tá jeho ministranička čo nebola zvolená do parlamentu má na to nejaký nárok ?

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img