ISSN 1337-8481

nedeľa, 28. apríla, 2024

Primátor Ondrej Kurbel: „Dnešok bol slávnostný“

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Ondrej Kurbel, primátor mesta Sereď /  Ráno sa mi možno podarilo potešiť ženské osadenstvo úradu malou pozornosťou a po sérii pracovných povinností som mal možnosť zúčastniť sa výročnej členskej schôdze Denného centra seniorov a MO JDS. Následne som v zasadačke primátora pozdravil prvých účastníkov plánovaných stretnutí na tému starostlivosti o duševné zdravie a na záver dňa som mal tú česť podať ruku najlepším športovcom Serede!

MDŽ

Milé dámy, ženy, dievčatá, mamy, staré mamy, tety, kolegyne, priateľky, kamarátky, zaslúžite si vďaku, lásku, ale aj úctu, rešpekt, uznanie a ocenenie. Želám vám veľa pokoja a pohody nielen dnes, ale každý deň.

Liga za duševné zdravie

Dnes som v zasadačke primátora hostil prvé z troch plánovaných stretnutí o duševnom zdraví. Organizátori pozvali do projektu „Spolutvorba“ aj Sereď a chcú získať čo najviac konkrétnych pripomienok od ľudí s psychicky podlomeným zdravím, alebo aj od ľudí, ktorí sú s nimi v jednej domácnosti, v susedstve, v rodine. Skupina ľudí, ktorá má možnosť v Seredi vzniknúť, môže urýchliť proces reformy starostlivosti o duševné zdravie na Slovensku. Držím palce tejto iniciatíve, viem, že všetko sa dá zvládnuť a pomoc vždy existuje.

Oceňovanie športovcov

Tešil som sa aj na slávnosť oceňovania najúspešnejších športovcov nášho mesta za rok 2022. Ocenení basketbalisti, hádzanári, cyklisti, ale i ostatní športovci nášho mesta. Oni všetci šíria naše dobré meno doma aj v zahraničí. Ďakujem športovcom, trénerom aj rodičom športovcov za podporu a angažovanosť. Ste inšpiráciou a za svoje výkony si ocenenie mesta určite zaslúžite.

zdroj: Ondrej Kurbel, primátor mesta Sereď FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img