ISSN 1337-8481

pondelok, 6. mája, 2024

Výberové konanie k prijatiu príslušníka Mestskej polície v Seredi

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Mesto Sereď – Mestská polícia vyhlasuje výberové konanie k prijatiu nového zamestnanca mesta s funkčným zaradením:

PRÍSLUŠNÍK MESTSKEJ POLÍCIE

Požiadavky pre účasť na výberovom konaní za príslušníka MsP sú:
– vek: nad 21 rokov
– vzdelanie stredoškolské s maturitou
– osoba musí byť bezúhonná, preukazuje sa odpisom z
registra trestov
– zdravotná, telesná a duševná spôsobilosť
– vodičský preukaz sk. B

Žiadosti o zamestnanie spolu so štruktúrovaným životopisom treba zaslať na e-mailovú adresu: mestskapolicia@sered.sk do 17.03.2023.
Predpokladaný nástup do zamestnania: 01.05.2023

Nástupný plat: 1.100,-€ bez odbornej spôsobilosti
1.300,-€ s odbornou spôsobilosťou
+ príplatky v zmysle zákona č. 553/2003 Z.z. o odmeňovaní niektorých zamestnancov pri výkone práce vo verejnom záujme

Do žiadosti treba uviesť: Súhlasím so spracovaním svojich osobných údajov v súlade s ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov.

 

zdroj: Mestská polícia Sereď Fb

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Idem k Vám chcem byt najlepši mestský policajt chcel by som byt šefom v Seredi.lenze mam problem nemam vodičak to asi vadí pri výberového konania či

  2. Mám otázku na zamestnanecké benefity:
    Dá sa počas smeny oddýchnuť napr pri cintoríne?
    Dá sa urobiť nákup napr v bille?
    Môžem služobné vozidlo používať na súkromné účely napr. navozenie palivového dreva ku mne do kotolne?
    Akú búchačku budem používať plynovú alebo takú čo “striela” prúd vody?
    Kedy pojdem do dôchodku od nastúpenia?

  3. Samý ftipálek k výberu, čo Ty na to Laci???
    A ozaj, tá značka na tej ceste k tej škole Komenského…je tam na zákaze vjazdu napísané “ prejazd zakázaný“ čo značí, že bez zastavenia sa tade nesmie prejsť…teda pri zastavení a vyložení detí sa tam smie vojsť!
    teda žiadne pokuty sa tam vyberať nemajú, iba z druhej strany, kde je vjazd zakázaný,…či ako to tam vlastne je??

  4. Tam sa vyberaju pokuty? Ja tam vykladam deti normalne na parkovisku pred skolkou kom.B, tym padom je pokuta neopravnena. Staci zastavit a su splnene podmienky.

  5. My liste si dojmy a pojym. Musíte zastaviť teda mať cuel v tej časti jednosmernej cesty pred ZŠ komenskeho A. Tam na konci nasleduje križovatka, ruší sa jednosmerná cesta a teda aj platnosť značky „prejazd zakázaný“… Teda ak tadiaľ len prejdete a zastavíte až za touto križovatkou tj v časti kde je už obojsmerná premávka tak sa dopustate priestupku, tým ze ste danú značku nerešpektoval.

  6. Skolka komenskeho b s parkoviskom nepatri nahodou este do tej zony? Urcire patri, ak zastavite pri skolke kom.b a vylozite dieta tak je to ok. Ak idem tym usekom a chcem zaparkovat a nie je miesto, moj ciel bolo zaparkovat akurat nebolo kde. Tiez to nemoze byt priestupok.

  7. Komenskeho B k tomu nemôže patriť, lebo sa nachádza ako som už predtým písal a vy ste nečítali, sa nachádza za križovatkou, ktorá ruší platnosť tejto značky (aj, jednomserky) a pre túto časť už značka neplatí a teda sa úsek jej platnosti vztahuje len po túto krizovatku tj po koniec jednosmerky. Ak zastavíte pri Kom B je nerelevantne pre posudenie dodržiavania DZ prejazd zakázaný…

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img