ISSN 1337-8481

sobota, 18. mája, 2024

Policajti budú opäť v plnom nasadení. Rizikový futbal bude v nedeľu v Dunajskej Strede

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM|  Polícia v Dunajskej Strede prijala s avizovaným futbalovým stretnutím, ktoré sa odohrá v nedeľu 12.2., viaceré opatrenia na zabezpečenie verejného poriadku v meste Dunajská Streda.

ZÁPAS JE V REŽIME RIZIKOVÝ
Zápas medzi klubmi FC DAC Dunajská Streda a Slovan Bratislava označil organizátor podujatia za rizikový. Veliteľ bezpečnostných opatrení preto rozhodol o navýšení počtu policajtov pri zabezpečení verejného poriadku.
Do výkonu služby budú preto velení aj policajti z ostatných okresov v rámci Trnavského kraja. Zápas sa odohrá za plnej účasti fanúšikov oboch klubov.
Zvýšený počet policajtov bude v uliciach mesta a v okolí štadióna už od poobedných hodín. O ukončení bezpečnostných opatrení polícia rozhodne na základe vývoja aktuálnej situácie v meste.

OBMEDZENIA V MESTE POČAS FUTBALU
V súvislosti s príchodom fanúšikov Slovana, približne od 15.45 h bude podľa potreby uzavretá ulica Športová. V čase príchodu fanúšikov Slovana Bratislava budú následne uzavreté ulice Ciboková, Záhradnícka, Ul. Gyulu Szaba, Poľná, a Ul. I. Gyurcsóa.
Ide o miesta, cez ktoré bude polícia doprevádzať od obce Holice vozidlá fanúšikov Slovana Bratislava.
Ulica Športová bude uzavretá počas celej doby bezpečnostných opatrení, a to od 15.45 do 20.30 h.

POZOR, VÝTRŽNÍKOM HROZÍ 2X TRESTY
Žiadame fanúšikov oboch tímov, aby sa zdržali nešportového správania nielen v samotnom meste, ale aj počas futbalového zápasu, a rešpektovali pokyny polície.
Vzhľadom k tomu, že zápas je označený ako rizikový, sa tresty pre výtržníkov zvyšujú na dvojnásobok, maximálna výška je 1000 eur v blokovom konaní.

INFO ORGANIZÁTORA PRE FANÚŠIKOV
Organizátor upozorňuje, že do priestorov štadióna je možné vojsť len s platnou vstupenkou, ktorá je evidovaná na meno a priezvisko osoby a fanúšikovia klubu ŠK Slovan si môžu lístky zakúpiť iba online na stránke DAC D. Streda.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Rizikový futbalový zápas? Chápem, pre hráčov, ktorí sa futbalom živia… Chcú poraziť súpera a mali by to robiť v rámci pravidiel. Na to tam majú rozhodcov. Ale rizikový futbalový zápas pre faňúšikov? Budú lacnejšie energie, potraviny či bývanie, zlepší sa životná úroveň ak vyhrá jeden, či druhý? Nechýbajú peniaze klubom, ak musia platiť tieto opatrenia, prípadné pokuty za „faňúšikov“, ušlé zisky za uzatvorené štadióny? Takýmto „fans“ by som po prvej bitke doprial návrat z futbalu najskôr o rok.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img