ISSN 1337-8481

streda, 1. mája, 2024

Tragický začiatok nového roku. Pri čelnej zrážke zomrela mladá žena – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM|  Dnes ráno boli policajti, po prvý krát v tomto roku, vyslaní k vážnej dopravnej nehode. Tá sa stala medzi osobným autom a kamiónom, pri obci Koplotovce v okrese Hlohovec.

Podľa prvotných informácii mala 23 ročná vodička auta VW Polo, pravdepodobne pri predchádzaní iného vozidla, prejsť do protismeru. Vodič nákladného auta, ktorý úsekom v tom čase prechádzal, sa síce snažil autu vyhnúť, no zrážke sa mu nakoniec zabrániť nepodarilo. Pri náraze utrpela mladá žena zranenia, ktorým žiaľ na mieste podľahla.
Dopravní policajti podrobili 54 ročného kamionistu dychovej skúške, s negatívnym výsledkom. To, či mohla byť vodička pod vplyvom alkoholu, bude predmetom znaleckého skúmania.

Policajti sú, spolu s post traumatickým tímom, na mieste tragédie. Jej presné príčiny a okolnosti naďalej vyšetrujeme.

Buďte na cestách opatrní.

– – –

AKTUALIZOVANÉ – tlačová správa KR HaZZ Trnava

Dnes, po 8. hodine rannej zasahovali hasiči z Hlohovca pri čelnej zrážke osobného motorového vozidla s kamiónom na štátnej ceste II/507 pri obci Koplotovce. Osoba bez známok života sa nachádzala mimo vozidla, v ťažko dostupnom mieste (v priľahlých kríkoch). Vodič nákladného vozidla neutrpel zranenia. Zasahujúci hasiči vykonali na havarovanom vozidle protipožiarne opatrenia. Príslušníci ďalej asistovali polícii pri zdokumentovaní dopravnej nehody.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Predbiehanie je nebezpecne, no duplom nebezpecnejsie na mestskych trojvalcoch, ktore idu tak do sto za hodinu. Z 30 rokov skusenosti mi vychadza, ze v dnesnej hustej premavke su rizikove auta, ktore nezvladnu sprint 80-120 pod nejakych 7-8 sekund. Potom trva vsetko prilis dlho – ci pripajanie sa na dialnicu, predbiehanie na okreske, atd. Staci mensi kopec a auto odmietne zrychlovat. Dalsi problem je nedodrziavanie bezpecnostnych odstupov.
    Prehliadnut v protismere kamion je ale naozaj cudne. Predbiehala niekoho, ten ju nechcel pustit a zrychloval ? Ano, aj to sa mi uz stalo 🙁

  2. Pre rado.Presne takto je.Mam 300konove auto a ked potrebujem obehnut tak obehnem za par sekund.Priatelka ma 100konove a je to neuveritelny rozdiel.Az som sa bal v tom aute…A obiehat stakym autom na hentakej ceste kto to tam pozna vie ocom hovorim…skoda mladeho zivota

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img