ISSN 1337-8481

štvrtok, 9. mája, 2024

Prvým novorodencom roka 2023 v galantskej nemocnici je chlapček Noel

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

ProCare a Svet zdravia |MM|  V Nemocnici Svet zdravia Galanta sa prvý novorodenec tohto roku narodil až popoludní pred piatou, o 16.45 h. Stal sa ním chlapček, ktorému dali meno Noel. Malý Noel po narodení vážil 3350 gramov a meral 50 centimetrov. Narodil sa 32-ročnej mamičke Adriene z Galanty.

Čo sa týka úrazov počas silvestrovskej noci, v súvislosti s oslavami nového roka zdravotníci na urgentnom príjme ošetrili mladistvého pacienta, ktorému pyrotechnika poranila predkolenie.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Narodenie dieťaťa nie je náhodou prioritou rodičov a rodiny? To čo je za módu medializovať narodenie detí 1.januára? Doteraz sa nerodili deti 1.januára? To musí uverejňovať televízia a iné média, ako by sa stal zázrak? Deti sa rodia od 1.januára do 31. decembra, tak potom aj tieto deti treba spomínať!

  2. U nas na Slovensku je dlhorocnym zvykom medializovat prve dieta v novom roku. Ak trpite uzkostou, alebo mate ine psychicke tazkosti nebojte sa vyhladat odbornu pomoc. Poproste nieko komu doverujete nech Vam s tym pomoze. Po nasadeni vhodnej liecby sa Vas stav stabilizuje a budete sa moct plnohodnotne vratit do zivota.

  3. Ked si precitate prispevok napisany 1.január 2. januára 2023, 17:30 chapete uz, preco volam po ozvani sa vsetkych slusnych a este pricetnych ludi v diskusiach?

    Ak tak neurobia slusni a mysliaci ludia, prekricia nas psychopati ako autor prispevku – 1.január 2. januára 2023, 17:30.

    Prave takto uplne hlupi, vysinuti a zakomplexovani jedinci tuziaci napisat aj ked blbost, no v kazdom pripade verejne viditelnu obsadia verejny priestor a ich tupost sa skor ci neskor stane standardom.

  4. Dalsi hlupak neschopny sebareflexie je – Anonym 2. januára 2023, 20:23. Tento pripad je schopny aj zabitie tych pat deti ozratym Dedeckom pripisat nie ozretemu arogantnemu prasatu, ale tomu, kto predava, alebo vyraba alkohol.

    Nie ty hlupak, nie je navine ani vyrobca alkoholu, ani aut, ani ten, kto urobil cestu. Ani rodicia, ze deti poslali studovat do Bratislavy. Na vine je ozrate prasa Dedecek, akych medzi nami chodi vela.

    Su tak arogantni, ako Ty. S tym rozdielom, ze za Dedecka sa dnes hanbi cela rodina a kazdy, kto sa s nim poznal. Kdezto Ty si vychcane prasa snaziace sa aj takto primitivnymi uvahami obranit sameho seba…

  5. p.Majko je smutny pohlad na Vas,nikto Vas tu neurazal ani neponizoval,v komentaroch nebol pouzity ani jeden vulgarizmus,nadavka,rasisticke invektivy,iba nazor asi nespravny no nie urazlivy.
    pisete,ze volate po slusnych ludoch,no po 4hodinach ste nam ukazal ako ten slusny clovek komunikuje,rozmyslate niekedy o odstraneni agresie z vasej komplikovanej povahy?

  6. lektor 2. januára 2023, 23:47 – ano, som si vedomy faktu, ze vysvetlit preco je dva a dva stary je podstatne narocnejsie, ako anonymovi napisat ze suet rovnajuci sa cislu sest je jeho alternativnou pravdou.

    Kedze ja vidim subor prispevkov kazdeho diskutujuceho, v ich kontexte je presne vidiet kedy, kam a akym sposobom smeruje.

    Pochopit diskusie a demagogiu nimi ucelovo sirenu je vazny proces analyz, co dnes uz konecne pochopili aj zlozky zodpovedne za bezpecnost statu. Trvalo im to dlho a niektore doteraz napachane skody su nezvratne, ale vzdy to je tak (a aj zostane), ze najskor musi byt prispevok napisany a az nasledne moze byt na neho reakcia.

    Kedze vysoke percento diskusnych prispevkov (nie diskutujucich) porusuje pravidla diskusie, pripravujeme opatrenie, ktroym utoky na autorov clankov a noviny eliminujeme. Podstatou niektorych diskutujucich totiz nie je vecna diskusia k teme, ale anonymne utoky na autorov a medium.

    Je smutne, ze aj pod takymto clankom sa najdu individua, ktore su schopne cielene urobit cokolvek, o com su poresvedcene, ze ich privedie k cielu. A niekedy hraju na ciele vzdialene aj roky od publikovania anonymnych diskusnych prispevkov.

    Pod menom vzdy vystupujem zamerne, pretoze vzdy presne viem co pisem a vsetko pisem umyselne tak, ako to pisem. A pritom zapojenie sa do anonymnych prekaraciek by bolo podstatne jednoduchsie aj pre mna.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img