ISSN 1337-8481

pondelok, 6. mája, 2024

Novoročný príhovor primátora Serede Ondreja Kurbela

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Vážení Seredčania, milí priatelia,

nesmierne si vážim, že mám tú česť sa Vám po prvýkrát prihovoriť na začiatku nového kalendárneho roka a popriať Vám v mene mesta Sereď všetko dobré.

Všetkým želám správne vykročenie do nového roka 2023, veľa zdravia, pokoja, tolerancie, vzájomného porozumenia a osobných i pracovných úspechov!

Uplynulý rok priniesol nášmu mestu zmenu a ja sa spolu so svojimi spolupracovníkmi budem usilovať, aby to bola zmena k lepšiemu.

Máme za sebou neľahké obdobie, a preto sa trochu s obavami pozeráme aj do budúcnosti. Zdá sa, že aj nadchádzajúci rok bude pre nás všetkých veľmi náročný.

O to viac si prajem, aby sme boli k sebe vzájomne ohľaduplní, priateľskí a otvorení, pretože doba, akú žijeme, je súčasne aj odrazom našich medziľudských vzťahov. Napriek náročnej situácii a neistotám sa reálne pozerám vpred. Mesto sa nesmie prestať usilovať o zlepšovanie života svojich obyvateľov vo všetkých oblastiach, na ktoré má samospráva dosah. Aj v spolupráci s Vami sa budem snažiť hľadať a nachádzať možnosti a príležitosti, ako neustále skvalitňovať život v Seredi.

Dovoľte mi poďakovať sa za doterajšiu spoluprácu poslancom mestského zastupiteľstva, zamestnancom mestského úradu a mestom zriadených organizácií, ale najmä Vám, obyvateľom mesta Sereď, ktorí ste akýmkoľvek spôsobom prispeli k rozvoju, či lepšiemu spolunažívaniu v našom meste.

Milé Seredčanky, milí Seredčania, šťastný a úspešný celý rok 2023!

Ing. Ondrej Kurbel, primátor mesta Sereď

 

zdroj: Mesto Sereď

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Aby ste sa z jedneho ohnostroja neposrali. V Nitre venovali peniaze utulkom pre zvierata a nikto nepinda. V Seredi by to malo byt rovnako. Rachotu a bordelu po petardach je viac nez dost. Ci za Tomcanyho vam stacil jeden trapny ohnostroj? Ze islo mesto 12 rokov dole pi.u vas netrapi, ze? Hlavne, ze bola prva liga a ohnostroj.

  2. Daj ešte jeden. Dobrý bol. 😁 Na čom fičíš? Ondro, veľa zdravia tebe, tvojej rodine a tvojmu tímu. A veľa síl v novom roku. Hlavne trpezlivosti a odhodlania.

  3. Prosím vyčistiť mesto od pozostatkov z petard a rakiet. Niektorí seredčania sa opäť zachovali ako prasce a verejné priestory sú plné bordelu, ktorý si nedokázali „občania“ po sebe pozbierať. Chuj si kúpi raketky a po odpálení prázdnu krabicu nechá na mieste. Asi si myslí že odpratanie mal v cene. Bolo by teda na mieste zdaniť pyro aspoň 100% daňou a vybrané peniaze dať samosprávam na vyzbieranie toho bordelu.

  4. Sedliak Marek uz vyliezol zo zemlianky a kontroluje stav v meste,Marecku uprac si najprv v diere kde byvas,potom v hlave a daj nam vediet.

  5. Seli sa práve vyspal z opice. Tam kde bývam mám poriadok, zato ak vám ten poriadok vadí tak sa môžete vrátiť na svoje smetisko.

  6. Počuj dedo! Nerozčuľuj sa lebo ti navrie cievka… videl si niekedy, že by bukvice po svojom pochode odpratávali gumičky? (tak takto to funguje aj na silvestra) ľudia sa zabavia a morgoši nech popracú nie len cicať dávky

  7. To je take ,,nase,,. Najde sa tu jeden rozumny – Marek, a tie blbe poloopice sa nanho vrhnu jak kury na sopel.
    Vy poloblbe telce, zelam vam dalsie zvysenie poplatkov za smeti. A kazdemu este jednu po tej blbej gebuli. Nie, ze by to pomohlo.

  8. dobre si začal kurbel, ešte ta len zvolili, hneď si dal 100% navysenie dane z nehnutelnosti. Zvysovat dane a poplatky vie kazdy magor, vo vlade ich stale mame dost ale pre ludi spravy malo kto.

  9. Gratulujem mestu Sereď k zmene želáme pánovi primátorovi veļa sily!
    Netreba sa dať odradiť názormi znechuených ľudí, ale treba robiť to, čo ste ľuďom sľúbili, teda zmenu k lepšiemu.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img