ISSN 1337-8481

pondelok, 20. mája, 2024

AKTUÁLNE: Silvestrovský PARTYKAMION ide do ulíc – VIDEO

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď / Už o niekoľko minút vyrazí do ulíc mesta a niektorých dedín tohtoročný PARTYKAMION s hudbou a svetelnými a laserovými efektami.

PARTYKAMION uvidíte tu:

A pred polnocou bude pristavený pred Gymnáziom, kde spoločne privítame Nový rok.

Počas dňa sme sledovali prípravy na večer spočívajúce z náročnej inštalácie efektov a ozvučenia na náves kamióna.

Prajeme príjemné prežitie posledných hodín tohto roka a úspešné vykročenie do roka nového!!

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. To už ozaj nikto nemyslí na nás obyvatelov žijúcich pri Papuci, cez leto opitý Cibuk a teraz tento diskdzokej zaseknutý v roku 2010?

  2. Trapas, kto sa môže baviť na takéto sracky? A hlavne tešiť sa že príde takáto picovina. Choďte do klubu napríklad a nie podporovať takéto hovná. Akurát som chcel vyprznit ženu ale hneď mi zvädol, ďakujem 👍👍

  3. Myslíme na zvieratá. A čo takto deti. Ten kokot čapatý to hra tak nahlas, že mi dunia okná. A to do druhej? Nech si to ide hrať Kurbelovi pod okná. Alebo Slahučkovej. Alebo tomu debilovi čo to vymyslel.

  4. Mesto zrušilo ohňostroj. Ľudia prišli o polnoci pred gymnázium a odpaľovali to čo si kúpili. Žiadna vyhradená plocha na to nebola. A strieľali aj do davu. Výborná organizácia. Gratulujem vedeniu, že sa nikto nezranil.

  5. Radšej mohol byť ohňostroj ako takáto kolotočárska párty… občania serede si nezaslúžia zo svojich daní privítať nový rok tak ako sa patrí? Lavička za 12 litrov ano platy dvýhnuť ano dane z nehnuteľnosti taktiež ale pre občanov nič len dojiť dojiť a dojiť

  6. Vážne uvažujem ako moc musí byť človek nevyzretý, obmedzený, drbnutý, keď stále tliacha o ohňostroji ?! To sa naozaj nedá zabaviť a privítať nový rok iným spôsobom než ohňostrojom, alkoholom, hlukom a otravovaním všetkých a všetkého naokolo? Už dávno mala byť zakázaná výroba, dovoz aj predaj pyrotechniky.
    Vyššie niekto spomínal klub, áno, napríklad ten klub je 100x lepší než trápny ohňostroj. V tom klube (väčšinou, nie vždy) aspoň neotravujete ostatných ľudí. Aj ten kamión by som v ďalších rokoch stopol, až sa mi okná otriasali, ja o to ale záujem nemám tak prečo ma tým otravujete? Ako už niekto písal, nech si to dá vedenie mesta pod svoje okná !!! Toto je také, zabávaj sa veď je nový rok a keď sa takto zabávať nechceš, aj tak sa zabávaj (alebo aspoň drž hubu a v tichosti to pretrp). No tých ľudí čo žijú v okolí gymnázia mi je naozaj ľúto, vedenie mesta roky rokúce na nich se….
    Ďakujem vedeniu mesta …

  7. Katastrofa , ohňostroj zrušili,ale otrasná hudba šíriaca sa mestom,v pohode do 2:00 …bývam s 80+ rodičmi pri Zippke, keď som o 01:30 volal na Mestskú políciu,že pri zatvorených oknách sa nedá spať,dotyčný mi povedal,vraj je to povolené mestom …..do 2:00
    Keď som sa spýtal,prečo je to tak nahlas,tak mi odpovedal ,že ten hluk nemajú ako odmerať…

  8. Makoty 1. januára 2023, 12:34

    Maju 80+ to je poklona ale bol Silvester tak musia vediet že to neni vojna ale tradicia, jeto modernizacia a tu nezastavyme. Všetko dobre prajem, prežili sme čo nas čaka bude ešte horšie, veľa šťastia priatelia

  9. Nič v zlom voči party kamionu..100ludi 100chutí…neberiem nikomu zabavu..to čo je za hnoj s prepačenim…už by sa aj ten pan čo to organizuje zamyslet….ze nieje tiesto pri tom sa na neho hrá…majstre budíček ked tak doma v izbe pustit si…

  10. martin ty so si za kokota samotarskeho,chod byvat na samotu ty bires,skus sa pozriet na metropolitne mesta ake boli tam ohnostroje a rachot,zakaz vsetko nechzijeme jak zver len zrat,srat a do roboty,ty zaostaly neandrtalec.

  11. Pre 16:16 a 12:05
    To akože keď niekto nemá rád humbuk tak je samotár? To ste ako vypočítali ? 😀
    Vážne sa neviete zabaviť iným spôsobom než ohňostrojom, chľastom, trápnym kamiónom a robením bordelu okolo seba? A vážne chcete niekoho zrovna vy nazvať obmedzeným?! Zamyslite sa…
    Veď oslávme nový rok, stretnime sa so známymi a zabavme sa, ale neotravujme ostatných, je pre vás také ťažké to pochopiť?
    16:16 ty chceš naozaj porovnávať nejaké metropolitné mesto so Sereďou? Sa normálne čudujem že vôbec reagujem na dementa ako si ty … ach jaj 😅

  12. Inak už len to koľko ľudí (a aký ľudia) tam bolo z mesta ktoré má cca 16 000 obyvateľov svedčí o úrovni tejto akcie. Už keď nie preto, že tým otravujete ľudí naokolo, tak aspoň pre vlastnú dôstojnosť by ste to nemali organizovať, zúčastniť sa toho a strápňovať sa.
    A už keď sa chcete zabávať týmto spôsobom (živá hudba, laserová show, ohňostroj atď.) tak aspoň navštívte nejaké poriadne mesto kde to za to stojí a nie túto trapošinu.
    Hanbil by som sa jak pes keby som teraz na niektorej z tých fotografií ktoré tu boli zverejnené 😀
    pre 12:05 a 16:16 vy dvaja sa tam určite nájdete, to mi je jasné, a že ja som bíreš, sa zamysli 😀 😀

  13. A čo poviete nato,že sa táto párty v Dolnej Strede mohla stať dragedia keď 5-7 ročný vnuk šoféra kamiónu odpaloval pirátov ktoré mu dával a zapaloval dospelí chlap a po druhom odpalenom piratovi som dostal ranu do lícnej kosty 3 CM od ľavého oka kde má trafil úlomok betónu ktorý vytrhlo z pred vstupnej bránky na Ihrisko.Hned som vyštartoval po dotictom pánovi aby som mu povedal čo vykonali a ešte ma tam začal presviedčať,že to je nič že nemám preháňať,bol arogantný a nevedel to pochopiť že má trafil úlomok betónu,ale nakoniec upustil od tohoto konania. 5 metrov od toho stáli policajti a prizerali sa na to a nikdo to neriešil. Samé porušenie predpisov. Čo robil robil ten chlapec o polnoci vonku z nebezpecnim pirátom 5 metrov od policajtov z podporov dospelého človeka za prítomnosti starostu obce. A čo bolo najhoršie že predomnou 2 či 4 maloleté deti ktoré mohli byť zasiahnuté nakoľko boli o tri metre blisie k odpalisku.Priatelke to preletelo pred očami že sa jej len zablesklo v očiach a mňa to trafilo a zranilo. Tak neviem či títo veľký dospeláci na čele z policajtmi a starostom a dedom sú dobrým príkladom pre tieto detí ktoré tam nemali ani čo robiť!!! Ja sa liečim zo zranenia a zvažujem ďalšie kroky k riešeniu tohto incidentu!! Takže veľmi pekné mi začal nový rok 2023 takže ďakujem všetkým organizátorom tejto…………..!

  14. ludia nelamentujte furt. Konecne sa neco robilo. Len skoda ze ten ohnostroj nebol. Dufam ze buduci rok bude. A Martin ty musis byt riadne zakomplexovany clovek. Neviem kto ti co v zivote spravil, ale ries to s odbornikom.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
Predchádzajúci článok
Ďalší článok
spot_img