ISSN 1337-8481

nedeľa, 5. mája, 2024

Igor Matovič vo funkcii ministra financií skončil

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Zuzana Čaputová – prezidentka SR / Dnes som Igorovi Matovičovi odňala poverenie na výkon funkcie člena vlády. Riadením ministerstva financií som zároveň poverila premiéra Eduarda Hegera.

Pokojné sviatky prajem!

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Blbe pokrytectvo v ociach nasich,
    co v nas, to v ociach slepych,
    mas co rozpravat v buducnosti ,
    slepych spravodlivych,povedal si ,ze vsetko je ako ma byt, ale ini povedali, ze vyhybka tu na tomto bode bude, lebo tak to vyssie sily chcu, ale len snivat mozes o tom, nie hovorit, lebo je to tabu, co siaha do vysin, kde ludsky prvok nemoze dosiahnut, kde mu je zakazane, kym nedosiahne vedomie vyssie, kde sidlia bohovia…

  2. Pre Anonym 23. decembra 2022, 16:45

    Nie iba zaplatiť škody čo spôsobil, ale zákonne skúmať ako tieto škody vznikli a ak naplnil skutkové podstaty niektorých trestných činov trestne stíhať a následne zavrieť až s prašivie. Zavrieť nie len za finančné škody, ale hlavne za duševné a psychické škody, ktoré národu spôsobil jeho covid šialenstvom.
    Verím, že po voľbách a vzniku novej vlády spravodlivosti neujde a zákonne skončí tam kde patrí nie len on, ale všetci, ktorí ho v jeho šialenstve podporovali.

  3. To nie je o jednom človeku ale o celom OLANE. Podržtašky ktoré ho tam držali celý čas a podieľali sa tom všetkom by mali byť časom súdené.
    A dnes nestačí že voliči OLANO ktorí to hodili do hlasovacej urny a dnes si búchajú hlavu o stôl že boli takí hlúpi a naleteli človeku ktorý na prvý pohľad je jasný do ústavu.

  4. neskoncil by ak by nemal ine teple miestecko. sam povedal, ze mu je luto cloveka ktoreho nahraní na takom miestecku. Jeden velky zakerak

  5. pre anonym 21:14 – Mňa v tejto vážnej situácii, kedy vládny predstavitelia, maestrimoví novinári aj politológovia typu Mesežnikov hovoria o tragédii o možných obrovských škodách po nástupe novej vlády ma napadol jeden vtip, ktorí uvediem na odľahčenie! Učiteľka piateho ročníka vysvetľovala žiakom rozdiel medzi pojmami tragédia a škoda! Prihlásila sa malá Marienka a povedala „Tragédia by bola, keby dedko padol zo stromu a zlomil by si ruky“, správne hovorí učiteľka! „Tragédia by bola, keby susedovi zhorel kurník“ hovorí malý Peťko! Učiteľka hneď zareagovala a opravila Peťka, že by to nebola tragédia, ale len škoda, lebo kurník sa postaví nový a kury sa tiež dajú kúpiť, Teraz vám dám príklad ja deti a kto bude vedieť čo to je, nech odpovie pekne celou vetou! Predstavte si deti, že by padla naša vláda a že by sa tým zlomila ťažko budovaná demokracia! Prihlásil sa malý Dežko a hovorí „Bola by to tragédia, ale nebola by to škoda, lebo škoda je, keď susedovi zhorí kurník!

  6. podľa môjho názoru, takých hlupákov akých máme, sme ešte pri moci nemali …. a v budúcich voľbách si zvolíme ešte väčších, a aj „americkú štetku “ si zvolíme ešte horšiu … a to už o svete čosi viem mám 60 ropkov …

  7. 3000 dorovnanie tepla a energií, na každé dieta 2400 ročne, dôchodcom valorizácia minimálne 720 +13 dôchodok 400, rekordné zvýšenie platov štátnych zamestnancov učiteľov, zdravotníkov. Dotácie pre podnikateľov hlavne menších a gastro. Kto bojoval tak proti corone ako on nikto. Zlepšenie vyberu DPH minimálne o 1,5 miliardy. Úspora na IT obrovská. A klepol zlodejom po prstoch.

  8. A este ak nechapes suvislosti vyber dani je v percentach teda ked nabehne na ceny vsetkeho inflacia a rekordne zvysenie tak ziskas aj viac na daniach vsetkych aj DPH. To co rozdava nezarobil a najblizsie roky to ani nikto nezarobi… a vysledky jeho neprace ? gastrolistky su stale povinne, dialnicna spolocnost stale ryzuje, ani jeden zlodej nevratil co nakradol, fico je spat z dna a o rok o dva tu bude vladnut ktovie este s akymi inymi blaznami, spolocnost totalne rozbita, maximalna nedovera v institucie … tlieskaj mu ak chces alebo sa zobud

  9. A nezabudol si na mlrd. , ktore sa zrovna musia splacat po ficovych pozickach? A na to su urcene tie prachy co si Igor tak vyhodne pozical.

  10. Pre Anonym 24. decembra 2022, 12:11
    Nezabudni sa pozriet ako bolševík zadlžil štát a hlavne kolko sa ušlo ľudom a kolko oligarchom.

  11. Socializmus tu nikdy nebol,ale doteraz tu nebola ani demokracia.Ti,ktorí dookola opakovali,že sú najväčší komunisti,a že chcú len dobro pre spoločnosť,boli to najväčší hajzli,ale bohužiaľ to isté platí aj o tých,čo majú plnú hubu demokracie,sú najväčší klamári a podvodníci.Taka je realita.

  12. Zadĺžil nás ako nikto v tejto krajine + samosprávy nebudú mať z čoho fungovať a jeho úžasné dotácie na deti si zoberie mesto cez poplatky spať. Čo sme dostali ? My nič, len on dobrý marketing a oblbovanie ľudí.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img