ISSN 1337-8481

sobota, 27. júla, 2024

Seredskí policajti zachránili zraneného dôchodcu odpadnutého na krajnici hlavnej cesty

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM| V utorok zabránili seredskí policajti, nstržm. Norbert Mucska a stržm. Dávid Oláh, možnej tragédii.

Popoludní prechádzala policajná hliadka cez obec Šintava, keď si pri krajnici frekventovanej hlavnej cesty všimli ležiacu osobu. Ihneď zastavili a utekali mužovi na pomoc. Snažili sa s ním nadviazať kontakt, no ten vôbec nereagoval. Pri tom, ako kontrolovali jeho životné funkcie, sa starší pán prebral a začal s policajtmi komunikovať. Povedal im, že má zdravotné problémy a že sa mu pri prechádzaní cez cestu zatočila hlava a odpadol. Pri páde si poranil hlavu a tvár.

Veliteľ hliadky medzitým rýchlo zavolal záchranárov a až do ich príchodu policajti poskytovali dezorientovanému dôchodcovi prvú pomoc.

Privolaná posádka RZP si 75 ročného muža prevzala a previezla do galantskej nemocnice. Ďalší kolega z Serede, ktorý pozná syna zraneného pána, ho o udalosti a prevezení jeho otca do nemocnice ihneď informoval.

Kolegovia, super práca.

Blížia sa sviatky pokoja, no my si pokoj nedávame a stále sme pripravení POMÁHAŤ A CHRÁNIŤ.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Pre Boha, len nie do galantskej nemocnice , tam sa chodí umierať. Poznám pána ktorý mal mozgovú príhodu a rýchla ZP ho doviezla na urgentný príjem, kde mu odobrali ktrv a dali výživu. tento pán nevedel chodiť museli ho nosiť, vôbec nekomunikoval a bol v rozpoložení, že nevnímal nič. Lekárka rozhodla, že si ho majú odviesť domov, že mu nič nie je. 24 hod. bol bez pomoci a to vinou lekárky na UP, pričom bol v akútnom ohrození zdravia, trvalých následkov a aj smrti.
    Podarilo sa dať ho vyšetriť vo Fakultnej nemocnici v Trnave, kde ho okamžite hospitalizovali dôsledne vyšetrili a napojili na zariadenie monitorujúce jeho životné funkcie. Prostredníctvom výživy dostával aj príslušné medikamenty a to po 24 hod. neposkytnutej pomoci. Tam ho dali do poriadku a zistili malú náhlu mozgovú príhodu. Na rozdiel od leklárky UP v GA tá nerobila žiadne vyšetrenie avšak skonštatovala že mu nič nie je a odporúčala ho domov, zrejme v pokoji zomrieť. !!!!!!!!

  2. V tej nemocnici lekári sú sérioví vrahovia Galanta Penta toľko ľudí čo oni zavraždili a Kym na to prídu tak povedia že zanedbali lekársku starostlivosť aj to dohľad nad lekárskou starostlivosťou zametie pod koberec

  3. Obidvaja rodičia mi tam zomreli na 5.poschodí na banálne prípady. Tam by som si nedal ani zub vytrhnúť !!!
    A ak neviete mondokovať,je to s vami ešte horšie…

  4. Dobrý deň , áno žiaľ stávajú sa aj takéto smutné príbehy. Je to však individuálne zlyhanie jednotlivca. Možno pani doktorka vyštudovala ,ale za akých okolností , na skúškach mala C,D ??? Koľko takýchto potenciálnych lekárov študuje teraz ??
    Viem ,že v GA nemocnici sú aj lekári ,ktorým záleží na pacientovi a tak sa k tomu aj stavajú . Určite je veľa ľudí ,ktorým pomohli ,tak som nerád nad takýmto paušalizovaním ?
    Ktorá nemocnica V SR je fakt dobrá ? Napr. Žilina ? medzi domácimi má presne také meno ako Galantská nemocnica , Čadca ? detto to isté.
    Slováci sú úžasne sprostý ,pretože veria rečiam a škatuľkujú na základe pochybení ,ktoré sú spôsobené jednotlivcom.
    Pomenujte tú doktorku , doktora , vtedy to bude mať tú správnu hodnotu .

  5. no nebojte sa, moja lekarka mi na migrenu aplikovala dietu, a ked sa to opakovalo rok co rok, tak sa zo mna stal simulant, a ked cakate hodiny v cakarni a lekar ma plno darcekov na ordinacii a cuduje sa vam, ze na snimku mate naozaj zlomeninu a nenesiete darcek.. tak ked zazijete
    taketo momenty v zivote, tak neostava nic ine , len dobre vypestovana nedôvera voči lekarom, až na výnimky v sukromnych ambulanciach.

  6. dobre studium ok narocne ale ta prax s ludmi ozaj zufala lekari si myslia o sebe ze su bohovia a ta ich arogancia v poslednej dobe to je na zaplakanie

  7. a o seredskych zubaroch ani nehovorim to aby som si zobral zo sebou toho somarika z rozpravky …obusku z pytle ven,,,,aby sa otriasol 200e…300e…500e..

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img