ISSN 1337-8481

sobota, 4. mája, 2024

Igor Matovič dnes prišiel doručiť do KP SR svoju demisiu, nakoniec si to však rozmyslel …

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

… už podpísanú demisiu vytrhol vedúcemu kancelárie prezidentky Metodovi Špačekovi z rúk. Demisia tak nebola doručená.

Dnešné počínanie ministra financií potvrdila prezidentka SR Zuzana Čaputová a na sociálnej sieti napísala:

 

zdroj: Zuzana Čaputová Fb
zdroj: Zuzana Čaputová Fb

Parlament  vyslovil dnes nedôveru vláde Eduarda Hegera.

Za pád vlády hlasovalo 78 zo 102 prítomných poslancov, proti hlasovalo 20 poslancov, dvaja sa zdržali a dvaja nehlasovali.

Boris Kollár oznámil, že s Eduardom Hegerom  pôjdu za prezidentkou Zuzanou Čaputovou.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. To sa dalo čakať čo urobí, že zasa zahrá divadielko ako obyčajne, že zasa chcel oblbnuť ľudía a na tom sa pobaviť To by sa musel stať veľký zázrak, aby to urobil. Takýto nám vládnu 30 rokov. Situácia sa nevylepšuje, ale zhoršuje. O nič lepšie to nebude ani s Ficom, toho sme už skúsili. Hrajú nám veľmi drahé divadlo.

  2. toto je ako pozerat sa na postizaka, ktory si naserie do ruky, rozmaze to po stene a potom sa rehoce, ked to opatrovatelka upratuje….

  3. p. Majko, vypočujte si p. kancelára p. prezidentky ako to bolo,on bol pri tom-potom prosím Váš komentár a ospravedlenie p. Matovičovi

  4. Matovič dnes dokázal kto je. Šašo bol kráľom, pochybujem o rozume spoluvládcov, sú zodpovední za chaos ktorý je na Slovensku.

  5. S obrovským potešením som strelil šampanské a obetoval z neho nejaké bublinky z balkóna. Toto je najkrajší vianočný darček aký sme kedy dostali ! Pád tejto hnusnej protislovenskej vlády mal prísť oveľa skorej,ale vďaka aj za toto oneskorenie !
    Ešte sa zbaviť zbytočnej palácovej princezny a budem spokojnejšie spávať… 🙂

  6. PreAnonym 16. decembra 2022, 2:13
    Jedna vec je istá že Matovič to posral na celej čiare ale to neznamená že teraz budeme volit tú zgerbu bolševickú ,Hlasosmer a fašistov.

  7. Olano určite nie, sklamali. Fica určite nie, už má dosť nakradnuté. Vekslaka určite nie, kope len za svoju rodinu. Ale ešte je tu dosť strán, len si ich treba preklepnúť. Ako sa chovali doteraz, aký majú program a tak…

  8. Otvaranie sumiveho?

    Pri ludoch volajucich nad systemom „nasich ludi“ zavedenym SMER-om a jeho klonom a na takomto systeme profitujucich chapem.

    U uplne beznych ludi ktorych je snad 90 % akekolvek oslava podla mna nema realne zaklady. Emotivne asi ano, ale prave emocie nie su cestou.

    Sam by som bol rad, no to by som musel vidiet realnu alternativu. A tu nevidim.

  9. Anonym 16. decembra 2022, 14:15 – vidime, ze ani ten najsamlepsi program nieje zarukou jeho realizacie.

    Doleziti su ludia, ktori program prinasaju. Dolezita je ich minulost, charakter a to, co kedy dokazali.

  10. v posledných volbách kandidovalo 25 strán…myslím že vyberať je z čoho…naozaj netreba stále dookola voliť populistov, zlodejov a neschopných….inak sa z toho nevyhrabeme….Ficové/Pellého vlády nám vygenerovali Matoviča, a Matovič nám zase vzkriesi Fica/Pellého (teda dúfam že nie)…musíme sa z toho kolotoča vymotať a neopakovať donekonečna chyby….múdry národ sa poučí, hlúpému bohužiel nepomože nič…

  11. Včerajší prenos z NR SR mi silne pripomína …Silvestr na přání aneb Čí jsou hory Kavčí…Vôbec by som sa nenahneval, ak by tento podvečerný prenos z odvolávania vlády SR, bol zaradený ako hlavný silvestrovský program STV 2022. Ak toto čo sa v NR SR predvádza už viac ako 1 hodinu, má byť príkladom pre občanov SR a výsostne demokratické, …BOH OCHRAŇUJ DEMOKRACIU A SLOVENSKÚ REPUBLIKU…

  12. Matovic ma zavazne dokazy o Sulikovej korupcii a polícia s rozviazanými rukami nic nerobí?:)))Ako je mozne ze v tejto najlepsej vlade aku sme kedy mali bol niekto kto ma korupcný skandal a Igor celý cas cusal?:)Jak to ze ta polícia s rozviazanými rukami nic nerobila a nerobí?
    Preco uz NAKA nevykopla dvere u Matovica a Sulika a nezacala to riesit?, alebo ma zviazane NOHY?

  13. Matovič má veľké oné. Pred politickou popravou ho nezachráni ani vyhlásenie konzília amerických špecialistov o jeho nesvojprávnosti z titulu devastačného a nenapraviteľného poškodenia mozgu.

  14. To, že Matovič nie je mentálne v poriadku, normálni ľudia vedeli hneď po tom, ako sa objavil v parlamente. Musel to vedieť aj Sulík, ktorý ho tam dotrepal, ale vyhovovalo mu využívať jeho „štýl politiky“, pokiaľ bol uplatňovaný voči politickým protivníkom. Akonáhle ten istý „štýl politiky“ začal uplatňovať aj voči Sulíkovi, tak pokrvné bratstvo zhaslo. V poslaneckých laviciach a celkove v slovenskej politike je minimum normálnych a čestných ľudí, väčšinou je tam falošná čvarga typu Stančík, ktorej sa nedá veriť ani jedna holá veta. Krásne to predviedol včera sám veľký inkvizítor Matovič v prezidentskej kancelárii, aj na tlačovke, kde prehlásil, že údajne skorumpovaný Krošlák je teraz ľudský odpad, ale keby bol podržal vládu, tak by bol hrdina OĽANO.
    So Sulíkom chcel vo vláde bojovať proti korupcii a to aj napriek tomu, že má naňho údajne dôkazy o ťažkej korupcii. Pri zostavovaní protikorupčnej vlády po vyhratých voľbách 2022, ktorá mala byť najlepšia v histórii SR, mu nevadil ani Kiska, ktorý už v tom čase bol preukázateľne, súdom, usvedčený ako podvodník a mediálne usvedčený ako spolupracovník s popradskou mafiou. Jednoducho všetko choré a bezcharakterné. Treba si to dobre zapamätať, aby si táto banda už v našej politike ani neškrtla.

  15. Na rovinu 16. decembra 2022, 19:12 – myslim si, ze keby Kiska mal zaujem spinit si s Vami ruky pravnou cestou, platil by ste mu do smrti vsetko, co zarobite. Alebo by ste boli odstihany za ohovaranie verejne.

    Ale skuste, Dajte nieco faktami podlozene o Kiskovi.

  16. Majko! Ty sraľo! Ty daj fakty o tomto:
    Mohol som si vždy vybrať aj ľahšiu cestu. Napr. jeden z vtedajších poslancov MsZ mi jasne a zrozumiteľne povedal, že „…neprekazím im to, len im to komplikujem a predražujem. Ide o veľké peniaze. A pozval ma medzi nich s tým, že budem aj ja milionárom…“
    Ktorý poslanec to bol, kedy a kde to povedal? Teraz buď zásadový.

  17. Ten by ti k svojej riti asi nedovolil ani pricuchnut. Ale uz by si aspon teraz mohol napisat meno tohto poslanca aby sa ho obcania mohli spytat na tie milionove ksefty o ktorych tu pises svoje rozpravky.

  18. Miloš Majko 16. decembra 2022, 19:18
    Stačia tie pozemky o ktoré obral osobu o ktorej tvrdil, že ich rodina ju nepozná, nakoniec vyšlo najavo, že sa poznali dávno predtým a súdnou cestou boli pozemky vrátené právoplatnému majiteľovi.

  19. Anonym 17. decembra 2022, 15:49 – myslim si, ze nie, taketo vysvetlenie Vasich VEREJNE prezentovanych vyrokov o exprezidentovi NEstaci. Ale ja nie som poskodeny.

    Len by bolo fajn, nielen opakovat cielene sirene nezmysly o rozsudku vydanom sudcom robiacim si aktivnu kampan do Europarlamentu, ale viac sa o problematiku zaujimat a vidiet ju v sirsich suvislostiach.

  20. Anonym 15:49, ty čítaj nielen Solisko ale aj iné nezávislé – spravodlivé média ako SMEtisko hNojisko. Ja som sa včera z posledne menovaného dozvedel, že za pád vlády je zodpovedný prezidentský palác. No čo už, aj takých novinárov máme.
    P.S. Zdroj „24“

  21. Miloš Majko 17. decembra 2022, 17:19

    Rozsudok v mene Slovenskej republiky je jasný. Sudca si prípady nevyberá, sú mu prideľované a čo je na tom kampaň, že rozhodol podľa práva a paragrafov, ktoré sú u nás platné.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img