ISSN 1337-8481

nedeľa, 5. mája, 2024

Mestskí policajti riešili ženu, ktorá znečisťovala verejné priestranstvo a následne si ešte dovolila jazdiť bez vodičáku

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Mestská polícia Sereď / Hliadka MsP počas kontroly na Bratislavskej ul. zistila znečisťovanie verejného priestranstva, ktorého sa dopustila žena sediaca v osobnom vozidle.

Po doriešení priestupku, žena naštartovala vozidlo a z miesta odišla. Nakoľko hliadka mala vedomosť o zadržanom vodičskom preukaze dotyčnej osoby, vozidlo za pomoci majáku zastavila a na miesto bola privolaná hliadka štátnej polície, z dôvodu podozrenia zo spáchania trestného činu marenia výkonu úradného rozhodnutia.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Tak veru…a ešte primitívnejšie je, obhajovať sa všade vysokými cenami…čo ste si zvolili to máte, sťažovať sa na internete vám nijako nepomôže…choďte sa sťažovať na úrad vlády

  2. seredska mestska policia-jej ega by sa mohli starat aj o ine zalezitosti nie len o odhodeni spaku a zakaze zastavenia pri plnej ciare.vedel by som pisat aj viacej

  3. msp riesila zenu co sedela v aute a znecistovala verejne priestranstvo.su to proste geniovia a hrdinovia.zasluzili by povysit mozno aj do generalskych pozicii lebo sa niektori na to citia ze su predurceni zachranit cely svet a celu planetu vratane ameriky.skusam si predstavit kto tuto temu nacal ale mi z toho vychadza ze to musi byt absolvent osobitnej alebo specialnej skoly koncim aby neoschli chlebicky pozorovatel

  4. Cize, ked to dobre chapem – policajti v sluzbe urobili to, za co su plateni. Zakrocili ked videli porusenie. A tu par debilov im to ma za zle.

  5. Nie, nerobím si srandu a nesníva sa mi, ale práve v tejto chvíli na najväčší sviatok v roku a ešte aj nedeľu niekto píli drevo na cirkulárke na Šulekovskej, už od obeda. Ale keď to nevadí pani exposlankyni a doživotnej členke komisie, tak asi je to OK.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img