ISSN 1337-8481

nedeľa, 5. mája, 2024

Zlodej zo železničnej stanice s ukradnutým bicyklom bez kolesa cestuje – VIDEO – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Prípad ukradnutého horského bicykla na železničnej stanici v Seredi sa teda ďalej vyvíja.

Na základe uverejneného materiálu v našich novinách sme dnes popoludní do redakčnej pošty prijali správu od všímavej občianky s fotografiou osoby nesúcej rovnaký ruksak a rovnaký bicykel ako zaznamenala kamera pri jeho krádeži na železničnej stanici.

Obratom sme kontaktovali políciu, hliadka OO PZ si vyzdvihla fotografiu s anonymizovaným zdrojom jej vyhotovenia a zároveň Mestská polícia na základe informácií poskytnutých autorkou fotografie na kamerových záznamoch zistila, že označená osoba nastúpila do privolaného taxíka a nechala sa odviesť opätovne na železničnú stanicu v Seredi.

Ďalším konaním bolo zistené, že označená osoba aj s bicyklom s jedným kolesom nastúpila dnes v popoludňajších hodinách do vlaku do Trnavy. Tam po nie dlhom čakaní pokračovala v ceste opätovne vlakom do Piešťan. Práve v Piešťanoch nateraz stopa po pravdepodobnom páchateľovi krádeže končí. Samozrejme polícia vykonáva šetrenie s cieľom vypátrať páchateľa a ukradnutý bicykel a ten vrátiť jeho pôvodnému majiteľovi.

Ďakujeme za operatívnu spoluprácu a okamžité zverejnenie materiálov partnerským novinám www.trnava-live.sk, Piešťanský týždeň a pracujeme na posunutí informácií do ďalších médií, ktorých čitatelia môžu pomôcť pri objasnení tejto krádeže.

AKTUALIZOVANÉ pod videom:


 

AKTUALIZOVANÉ – 01.11.2022

Už počas získavania informácií a tvorby tohto materiálu sme získali informácie, ktoré potešia hlavne poškodeného vo veci krádeže bicykla. Výbornou prácou policajtov a spoluprácou médií a a verejnosti, polícia bicykel ukradnutý na železničnej stanici v Seredi zaistila v Piešťanoch.

Po vykonaní nevyhnutných úkonov bude nepochybne vrátený pôvodnému vlastníkovi.

O prípade ukradnutého bicykla sme vás informovali tu:

Polícia pátra po totožnosti páchateľa, ktorý odcudzil bicykel v železničnej stanici v Seredi – VIDEO

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. počkať, všímavá občianka vyfotila toho človeka a poslala to do novín aby noviny následne kontaktovali políciu? Možno som to teraz v nočných hodinách zle pochopil. Ale aj tak. Prečo nezavolala hneď políciu, ak videla, že osoba s podobným popisom sa dopustila krádeže? Nejako mi uniká zmysel jej fotografovania, keďže túto osobu mohli chytiť po pár minútach v Seredi.

  2. anonym 1. novembra 2022, 23:13 – technicky a v idealnom pripade by to tak malo byt. Ale vela krat to je tak, ako tomu bolo aj teraz. Ludia sa musia naucit doverovat policii, aj ked verim, ze po vsetkych kauzach skorumpovaneho byvaleho vedenia PZ je to tazke.

    U nas ma obcianka ISTOTU, ze bude zachovana jej anonymita a nehrozi jej tak pripadna pomsta od pachatela.

    Ale mozno k problematike urobime samostatny clanok.

    Je ale vyborne, ked takto vybornym pristupom doslo k najdeniu a zaisteniu kradnuteho bicykla prakticky radovo do 24 hodin od zverejnenia materialu na SOL.

    Dobre, mozno bolo stastim, ze viac ludi pocas sviatku a cez svoje volno na tom zamakalo. Aj nas to stalo nejaku energiu a volny cas, ale som rad, robime to pre ludi. A dnes bude niekto z obcanov (poskodeny) spokojny. Aspon dufame.

    A cestnym, ferovym policajtom a nam zostane dobry pocit.

    Este identifikovat toho zlodejskeho zmrda a „dokonano jest“.

    Vysledok samozrejme uverejnime.

  3. Možno, že to nie je jediná jeho krádež na našej železničnej stanici. Asi sa mu tu doteraz darilo, lebo sa tam často bicykle strácali. Keď nie je „zdejší“, tak by ho bolo ťažko vypátrať.

  4. Veľká škoda ze pani hneď tel vec nenahlasila na políciu, boli bycvakli klepietka hneď a bol by hneď aj, bicykel aj páchateľ (teda pravdepodobný)… Volať predsa môže anonymne, ale nechápem čoho sa stále ľudia boja už, dávno tu niesu 90te roky,aby sa musela báť nejakého posledného fetaka…

  5. J a neviem ale určite ho museli aj mestský policajti na kamerách mať ja sa iba strašne smejem že ho hneď nedostali ? Úplne na posmech aj tá osoba ktorá ho odfotila jeblina ……

  6. Je smutne uz len to, co „Jebo“ napisal. Vzhladom na zvolene meno, to ale chapem…

    Pachatel sa na mieste nevyskytol, on tam prisiel. Videli ho nepochybne desiatky, mozno stovky ludi. Aj ludia na zeleznicnej stanici. A nikto z nich NEUROBIL VOBEC NIC !!

    A nejaky jebo (tentokrat bez uvodzoviek a s malym j) tu kritizuje a vulgarne osocuje cloveka, ktory urobil kroky na zaklade ktorych bol pohyb pachatela postupne dohladany a ukradnuty bicykel zaisteny.

    Rozmyslam, co sposobuje az tak vaznu degeneraciu u ludi a hlavne potrebu svoju menejcennost v diskusii ukazat aj sirokej verejnosti.

  7. jako bych ti to takto z hlavy….
    dement citi potrebu sa zviditelnit aj ked je to pre neho ocividne ponizujuce.
    vsimni si to pri napr. pocuvani hudby timito dementami. vzdy na plne gule, bez ohladu na susedov.
    vsimni si to napr. pri telefonovani dementov. vydy musia pocuvat vsetci naokolo o com dement krici…..
    vsetko co robia, robia nahlas.
    da sa to vysvetlit strachom tychto nizsich tvorov zo vsetkeho okolo a myslia si, ze to zle odplasia hlukom.

  8. Ja stále nerozumiem prečo musela mestskej polícii odfotiť páchateľa občanka. Načo sú nám kamery po celom meste?. Ved vedeli presný čas kedy bicykel ukradol. A myslim že takýto človek je neprehliadnuteľný aj na mestských kamerách. Prečo ho polícia hneď nevypatrala?
    A tie taxíky.. veď rozvlakaju len fetakov.

  9. Marek ako si si mohol všimnut, oblečeny bol inak ako v čase krádeže. Ak vezmeme do uvahy, že na msp je viac ako 100 kamier, tí ludia by tam museli byť vedmy, aby vedeli čo sa kde kedy stane a kto kedy kadial pôjde… Ved maj trocha sudnosti v sebe a skus si to uvedomiť.. Aj preto je velmi doležitá spolupráca občanov a polície. Ak by to pani nahlasila, kamermi by mohol byť dosledovaný a hliadkou na mieste zadržany. škoda, snáď na buduce. Aspoň, že sa bicykel našiel.

  10. Beriem že ho videla po dvoch dňoch.
    Ale reagujem na to kam zmizol s bicyklom v prvý deň, hádam ho neschoval do batohu. Mali presný čas, Sereď je plná kamier ako je písané nadomnou v prispevku cez 100. Viem že nieje všetko také jednoduché ako vyzerá ale keby mestska polícia chcela tak by ho vypátrali prvý deň, či nie?

  11. Prečo tam nečíhajú mestkáči tak ako číhajú na most aby po ňom neprešla dáka naložená ávia? Či toto nestojí za pozornosť? Napriek tomu že tam bolo podľa predošlého príspevku viac podobných krádeží, alebo steny “osprejované” výkalmi…

  12. Pan majkl – prečo by priestory železničnej stanice mala chrániť mestska policia, prečo nie železničná polícia, pod ktorú tieto miesta priamo spadajú a majú tú kompetencie…?
    Marek – ako už bolo písané jedna sa o kameru, ktorá nie je napojená na MsP, ak sa o tom dozvedeli na druhý ci tretí deň, spätne pozrieť s asi e určite dá ale bicykel už nenájde…
    Stále hovorí a stojím si za tým, že je škoda ze pani nezavolal ihneď na políciu…
    A tiež skutočnosť, že pomoc kamier bude 100 násobne lepšia pri spolupráci s občanmi, ktorí oznámia v reálnom čase protizákonné konanie ktorého sú svedkami a potom môžu zamestnanci MsP ihneď natočiť kamery na konkrétne miesto a vyslať tam hliadku…

  13. Ja sa aj čudujem ľudom. To im nebolo divné že si ide s bicyklom čo má len jedno koleso. Aj v TT aj v Seredi určite išiel okolo kopec ľudí a nikto na neho nezavolal policajtov. Problém je že ľudia sa boja konať a ako bolo vyššie spomenuté prípadnej pomsty. Mali by sme biť viac odvážnejší, pretože v dnešnej dobe bude takýchto fetošov len pribúdať.

  14. K tým kamerám…plné parkovisko pred poliklinikou Sered, pipinka v bielej Q5 GA značky to na hulváta zapichla rovno krížom na ten prechod pre chodcov pred lekárňou, lebo veď biele čiary sú pre biele auto, no nééé? vyložil som ženu s detmi, pobehal obchody a po hodine pre ne. Samozrejme pipinkine auto bez zmeny, kamerám MsP priamo pod nosom. No čo, buzerujú šmejdi za koleso na blato-tráve a hned pokuta tak som to šibol rovno do ich HQ. Výsledok ? To fakt? Nie je možné, ved my to tu pravidelne čekujeme. Čože? už viac ako hodinu? neexistuje…no ja sa idem pozriet…no vidí tam kolega nieco, aha, tak my dáme info na hliadku. Fakt akčné jak sviňa. Takže ešte nákup tuším Kaufland nejakých 20 minút a okolo Polikliniky domov. Čo myslíte, kde stála pipinka?

  15. Nuž Peter nezostáva ti nič iné len frflat s krížom po funuse na SOL a neurobiť nIc pre lepší svet alebo aspoň Sereď.. Máš veľmi smutný život…

  16. Totoznost zlodeja je policii uz znama. Je otazkou casu, kedy ho zadrzia. Otazka je, aky trest dostane. Ze ma byt v podmienke, ze vyrastal v domove, ze je zo skupiny, ktora sa tym zivi. Ze asi bude podmienka na podmienku a – dalsie ukradnute bicykle, ked sa nezadari, tak mozno nejaka kabelka momicke z ruky, alebo ked nebude uplne z coho, tak nejaky mobil ukradnuty dietatu niekoho z nas.

    Priatelia, prakticky NULOVA PREVENCIA a NEfunkcne skoro vsetko okolo nas. Rurime sa do vaznych sraciek. A to ZIAL nie je pesimizmus, ale realita.

  17. Ja som počul škrrkot dnes okolo 1:50 tu na Legionarskej. To Auto išlo smer z jednosmerky na koniec Jesenskeko. Je Hmlisto ale tmava farba auta. Niečo ako fabia. Ale to čo je odlišne je že mu osvetlenie zadna SPZ jedna viac jedna menej. Asi jednu ma Led. Tak ak to pomože tak to bolo v tedy.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img