ISSN 1337-8481

nedeľa, 5. mája, 2024

Za primátora mesta obyvatelia zvolili Ing. Ondreja Kurbela. Volili morálku a etiku.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Na základe výsledkov Komunálnych volieb 2022 môžeme skonštatovať, že do vedenia mesta Sereď sa vracia morálka, etika a hodnoty, ktoré charakterizujú každého slušného človeka.

Vychádzajúc z informácií zo zápisnice zverejnenej volebnou komisiou na oficiálnej stránke mesta Sereď sa primátorom pre nasledujúce volebné obdobie stáva Ing. Ondrej Kurbel.

Potešiteľné je, že vo voľbách dostali dôveru všetci členovia tímu Ondro, čo znamená, že hodnoty, ktoré presadzujú ani po troch volebných obdobiach predchádzajúceho štýlu vedenia mesta nie sú obyvateľom mesta ľahostajné.

Hodne náročná doba a zatiaľ netušené výzvy čakajú na celý nový poslanecký zbor, ktorý je do značnej miery obmenený, čo je možné hodnotiť mimoriadne pozitívne.

S najväčšou pravdepodobnosťou teda nastupuje do vedenia samosprávy nové osadenstvo, od ktorého máme všetci nepochybne nie malé očakávania.

Verme, že nová generácia mestských zastupiteľov a nový primátor mesta pochopia nevyhnutnosť výraznej  zmeny správy vecí verejných, transparentnosti nimi vedenej samosprávy a pochopia, že rovnaká kontrola akú mali zo strany Seredonline vedenia samospráv počas celej existencie média čaká aj ich.

Seredonline si zachová nezávislosť a profesionalitu v prinášaní informácií aj v nasledujúcom období, nakoľko sa jedná o povinnosť média voči občanom a obyvateľom mesta.

Novému primátorovi mesta Sereď a zvoleným poslancom do Mestského zastupiteľstva blahoželáme.

Príloha: Zápisnica mestskej volebnej komisie o výsledku volieb vo voľbách do orgánov samosprávy obcí tu: (zdroj: sered.sk)

20221030012651_zapisnica-mestskej-volebnej-komisie-o-vysledku-volieb-vo-volbach-do-organov-samospravy-obci_635db6bb8e7096.06981689

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. „Seredonline si zachová nezávislosť a profesionalitu v prinášaní informácií aj v nasledujúcom období, nakoľko sa jedná o povinnosť média voči občanom a obyvateľom mesta.“

    Poprosím anketu u vás kde ľudia môžu zahlasovať či myslia že ste nezávislé medium.
    Alebo či vás ľudia berú ako informatívne médium.

    ( Lebo Fico, lebo Smer, lebo Pelegriny, lebo Rusko )
    Zdroje: FB statusy

  2. Anonym 30. októbra 2022, 2:07 – v momente, kedy zacnete vnimat z clankov viac, ako len nadpis a obrazok (mozno) pochopite, ze su rubriky, v ktorych su clanky zaradovane.

    Je potrebne odlisovat spravodajstvo od nazorov a podnetov, komentarov, alebo osobnych nazorov, ktore su v rubrike „Tak to vidim ja“.

    To, ze ma kazdy svoj nazor, je pochopitelne a (zatial) ten luxus si vdaka slobode a demokracii mozeme dovolit. A to je dobre.

  3. Dobra sprava uprostred noci!!! Gratulujeme a tesime sa, ze konecne vo volbach zvitazil clovek, ktory pre Sered nezistne urobil uz vela dobreho.

  4. Presne treba spraviť hlboký audit.Ako sa hospodárilo s majetkom mesta za posledné roky.Občania mesta si to zaslúžia a majú na to právo to vedieť.

  5. Gratulujem p.Kurbel.Drzime palce a snad budeme moct byt aj v niecom napomocny.Len sam to nezvladnete a budete potrebovat aj pomoct.Pridavam sa.

  6. Gratulujem a velmi sa teším. V tomto spoločenskom marazme, ktorý aktualne zažívame, je to prepotrebné svetielko nádeje, že to s nami nie je až také zlé ako sa niekedy zdá.

  7. Z celého srdca gratulujem!!! Neopísateľná radosť, že vyhral Ondrej Kurbel. Vkladáme vo vás všetku dôveru, že Sereď rozkvitne a bude fungovať ako moderné mesto. Máte to vo svojich rukách. Ďakujem za pekné ráno.

  8. No Majko mozes buchat sampanske, tvoj trn v hlave uz nebude primator.
    Teraz nebudes od radosti tyzden spat 😆😆😆

  9. Ale že presne a výstižne napísané.
    Tento redaktor ,,nezávislého “ média, ktorý ešte bude podľa mňa dlho čerpať námety na články z vládnutia bývalého primátora .
    Som zvedavý, aké budú články po prvých neúspechoch novozvoleného primátora a zastupiteľstva, čo im samozrejme neprajem, lebo všetkým by malo ísť o to isté a to o rozvoj a prosperovanie Serede

  10. Akú morálku a etiku? Sak pixu ukázal. Za 4 roky sa ukáže, koľko si prihrali zo „zvončeka“
    Jablko daleko nepadá od stromu…
    A som zvedavý jak tu bude o ňom tento náš bradatý hňup vypisovať. Kedy sa odváži napísať, že nieje vytrhana burina niekde a podobne chujoviny 💩💩💩

  11. Keď nie ste spokojní, môžete sa odsťahovať tam kde je lepšie a kde vám to bude vyhovovať, kde nebude peklo, kde sa nebudete musieť navážať do jeho otca. Pred svojim prahom si pozametajte! A ešte jedna poznámka: Sereď sa píše s veľkým S.

  12. …tento článok je zaradený pod spravodajstvo, autorom je rekacia a hneď v nadpise „hodnotenie“ …je to súkromné médium, nech sa páči, ale bol by som opatrný pri búchaní sa do pŕs, v súvislosti s nezávislosťou a profesionalitou

  13. Autor píše: Na základe výsledkov Komunálnych volieb 2022 môžeme skonštatovať, že do vedenia mesta Sereď sa vracia morálka, etika a hodnoty, ktoré charakterizujú každého slušného človeka.
    Myslím, že to sa ukáže až po nejakej dobe na základe konkrétnych činov. Zatiaľ by som napísal, že na základe výsledkov volieb 2000 môžeme predpokladať, že takéto hodnoty budú smerodajným kompasom pri riadení mesta. Pretože stará pravda hovorí, že moc korumpuje. Takže aj tu je opatrnosť na mieste.

  14. Pán Majko, o čom teraz budete písať?? 😁 Váš nudný život bude od teraz veľmi prázdny keď si nebudete môcť kopnúť do pána Tomcanyiho (Jankulara) verím že pri písaní článkov budete rovnako ,,objektívny” aj tuto la pri pánovi Kurbelovi 👌

  15. Potešil nielen výsledok, ale aj fakt, koľkí kandidáti na poslancov sa do MsZ nedostali. Konečne im ľudia zrátali, že za dlhé roky poslancovania neurobili pre obyvateľov mesta Sereď nič, len si prihrávali kšefty.

  16. Tak to záleží ako sa tuto Ondrík s velicenstvom dohodli za túto dobre odvedenu špinavú robotu v prospech O Kurbela a beda, ze nedodrží, čo slubil😅 tak mu začne peklo ale nepredpokladám to,ze by na Ondríka písal zle😅 tak záleží od výšky odmeny 😅 Špinavá kampaň proti Jankularovi splnila svoj účel, svine sa môžu tešiť…a Jankular môže byť hrdý, že sa neznížil k takýmto praktikam narozdiel od iných …a viedol kampaň korektne, seriózne a nespinil svojich protikandidatov.. a samozrejme, že Ondrík nič….on mal nato svojich ľudí tu v tomto nezavislom platku🤮
    A potom si pekne zajtra s celou rodinkou zájdu do kostolika na omšu😅🤮 a všetko v poriadku. Možno bude slúžiť sám monsinore Sokol😅 jeden z najspinavsich ľudí v cirkvi vôbec.. ako keď sa osobne unuval orodovat pred pár dňami v Seredi v kostolíku za Ondríka, aby preboha nevolili toho Karmazina nech Ondrikovi neberie hlasy, veď predsa nechcú, aby Jankular vyhral….Tak to už čo je..pchať politiku do kostola🤮.No vyšlo to. Tak posledný nech v tomto meste zhasne pod vedením tohoto farizejskeho panbozkara…

  17. Ondro je super. Majko teraz ale musí zmeniť stratégiu, na com bude lestit svoju čitateľnosť. Uvidíme, ci neskončí na urade práce. Sledujeme jeho konanie.

  18. Som zvedavý či si za nezávislosť a profesionalitu pri prinášaní informácií nechá SOL od mesta platiť. Doteraz to išlo aj bez toho, povinnosť média voči občanom predsa len nie je tým podmienená. Som zvedavý…

  19. Tolko zlosti a nenávisti v tak malom meste? Voľby prebehli. Ludia si zvolili. Tak si počkajte a uvidíme. Peklo? To ozaj?

    Ondo, držím ti palce. Mestá a obce sa rútia do ťažkých rokov. Bude zložité veci udržat v chode ako sú, nie ešte investovať. Ešte raz držím palce a gratulujem.

  20. Este priblizne pred mesiacom som aj zvazoval volit Jankulara, ale ta podpora od Smeru, teda vlastne Hlasu a este aj podpora od Brucha ma presvedcili ze jeho nevolit, tak som to hodil tuto Kurbelovi i ked nebol som moc nadseny z toho.

  21. Bruchovci sa zobudili do pekla. Toľko vás strašili Kurbelom až ste si z neho urobili krampusa. Nechali ste sa bruchom odrbat lebo to mu ide najlepšie.
    Samozrejme nebojte sa žiadna apokalypsa nehrozí teda okrem toho že dnes ráno dostanete infarkt.

  22. GRATULUJEM. Teším sa na zmenu a veľké upratovanie zatuchnutých kútov a starých pavúkov 🤭 na mestskom úrade.
    Želám veľa síl, pevné zdravie, vysokú odolnosť a trpezlivosť, podporu rodiny a priateľov a hlavne Seredčanov už máte.
    PS: pozor na tie staré acromantule a ich siete 😂👍🏻

  23. No Majko, co budes teraz robit ? Budes sledovat exprimatora , za oknom ako uchylak ?
    Ci si exprimator riadne utrel prdel , alebo nastal na koberec ?
    Ci na koho sa aktualne zamerias ? Alebo na teba by sa mohol nejaky odborbik zamerat a zober si aj kamosa testovaca besneho z TT, mozte si robit navzajom dobre, snad vam daju rovnaku bunku, vesticku, lieky

  24. Pán Kurbel prečo ste sa neozvali keď zlo a nenávisť sa šírili týmto médiom proti Jankularovi napr..počas celej kampane, vtedy Vám to nevadilo? Prečo ste vtedy takto nenapísali pod svojím vlastným menom…a odrazu toľko nenávisti a zla v malom meste….to od Vás akurát sedí…,nebuďte na smiech…..

  25. Fakty?😂 Tak skús pod svojím menom a nie anonymne …..je najvyšší čas uzakonit zákon zákazu anonymných diskusií a každý si bude svoje fakty…..písať pod svojím vlastným menom a priezviskom.. v tomto bordeli zvanom nezávisle médium….aj všade inde.

  26. Marek Kurbel,že práve vy hovoríte o siriacom sa zle a nenávisti . Skúste porozmýšľať, kto ho tu najviac šíril. A nielen na Jankulara,ale aj na ostatných kandidátov,hlavne na Karmazina. Božie mlyny melú pomaly…to určite poznáte !

  27. Pre anonym, len oni si myslia, že v kostole si to vymodlia, hodia tri otcenase a všetko je odpustené a zabudnuté…tak funguje zmýšľanie týchto ľudí ale keďže sú silne veriaci, tak boh tu ich špinavú pretvárku, pokrytectvo vidí.. a raz im zuctuje aj s úrokmi.

  28. Ty tu píšeš o faktoch, nie ja…tak sa pod ne podpís, hádam s tým nemáš problém…keď fakty….a nie anonymne spoza klávesnice….

  29. Vážení, víťaz volieb je jasny, týmito negatívnymi komentármi to už nezmeníte. Ruku na srdce z kto z Vás poznal meno Jankular pred pár mesiacmi. Nikto … A bez silnej podpory a lobingu p. Tomcanyho by ste ho sotva zaregistrovali. Prečo dostal tak veľkú podporu vedia len zainteresovaní. Kto financoval jeho rozsiahlu kampaň, množstvo stretnutí s občanmi kde sa nešetrilo na pohostení ?
    Všetci antikurbelovci sú zrejme spokojní, ako mesto vyzerá, ako za 12 rokov pod vedením p. Tomcanyho rozkvitlo, aké máme cesty, chodníky, čistotu, štadión …. Toto všetko je zrejmé na prvý pohľad.
    Prajem si a verím, že pod vedením p. Kurbela dostane naše mesto novú tvár porovnateľnú s okolitými mestami a bude primátorom pre všetkých občanov.

  30. Presne tak ,keď sa Karmazin už veľa nechýbalo priznal v diskusii…že mu bolo vyhrazane…ale veď išlo len o prieskum, nič viac ,nič menej…tak sa odrazu na tejto stránke kyble špiny začali valiť na neho, aj na jeho rodinu žiaľ, presne ako na Jankulara… no ktovie kto to rozpútal a Kurbelovska rodina tu bude niečo vypisovať o nenávisti a šírení zla…to ti praví sa ozývajú!!!!🤮🤮🤮

  31. Veľká gratulácia pán Kurbel ! Neprajníci budú stále, to si nevšímajte. Tešíme sa na komplexnú rekonštrukciu mesta Sereď. Sme s vami !

  32. Tak ja neviem … padaju tu z vas veci akoze ja som prave ten, ktory nema co vypisovat. Od 2012 v Seredi nebyvam. Pocas kampane som ani nevedel ze seredonline funguje 🙂 … to k tomu, kto čo šíri. Od 2012 som Ondra stretol osobne možno 2 krát … predpokladám, že ai to tu prečíta, a tak som mu chcel zagratulovat aspon takto, kým na seba zasa raz náhodou narazíme … ale komentáre na mňa čo som všetko zapríčinil ilustrujú, ako vybavení sú Ondrovi oponenti tu v diskusii … pokoj a pokoru Vám 🙂

  33. Zalezte do kostola anonymkovia, dajte si omšu dneska za Ondríka, cieľ bol splnený a pozor,aby kostol nezblkol😂 A o štyri roky si tu rekonštrukciu mesta zhodnotime…..ale to skôr zmením adresu,radšej aj mesto na bývanie, ale keď mi dovtedy vybuduje to prírodné kúpalisko😂😂😂, tak možno zostanem.😂😂😂

  34. Víťaza sme si zvolili a srdečne mu gratulujem ! Je jasné že druhá strana je nešťastná za to nemusí byť vulgárna. No a poučenie aj pre Bruchovcov a jeho spol. Niekedy proste ľudí neopijete poctivým gulášom, článkami v seredsity a magazínom v schránke len s Jankulárom,maskotmi a omastenym chlebom a 15 ľuďmi na kandidátke a vrelym odporúčaním Tomcanyiho. Tak máte čo meniť do budúcnosti

  35. Dovidenia anonym nikto ťa tu nedrží ani nikto nie je na teba zvedavý, prídem ti aj zbaliť kufre na tvoju cestu..
    A pláž tí sľuboval Tomčányi či si už zabudol?

  36. Pre Anonym 30. októbra 2022, 9:14

    Kam by si odchádzal? Doterajší primátor ti vybudoval prístav, verejnú pláž, obnovil ti kaštieľ, opravil chodníky, vykurovanie máš z geovrtu, môžeš chodiť na nový štadión… A ty chceš práve teraz odísť?

  37. O akých vulgarnostiach je rec? Stačí otvoriť a pozrieť všetky diskusie v rámci kampane….tam si môžete pozrieť co to je byť vulgarny, zákerný a nestit sa absolútne ničoho…to ste mali na mysli jedine kurbelovych ľudí, ktorými sa počas celej kampane obklopoval anonymne samozrejme ako inak 😂 tak tam sa môžete pozrieť co to je nenávisť ,zlo a suterén najhrubsieho zrna.

  38. Nejdem tu velebit p. Kurbela.. Ale ako sa pisalo vyssie, keby nema p. Jankular kampan podporovanu p. Tomcanym tak by teraz asi ani nebol zvoleny za poslanca. A co sa tyka p. Karmazina a p. Cervrnovej, ludia im dali poctom hlasov jasny odkaz /obaja su poslancami uz dlhsie, tazke asi nemali za tu dobu vysledky/. ….A ze p. Kurbel chodi do kostola – a co je jediny na tomvo svete? A ze ide do kostola to automaticky znamema čo?? Ze je papez? Je taky isty clovek ako my vsetci, akurat s tym rozdielom ze robi pre deti, mladez a mesto viac ako niektori ktori su na MESTE cele desaťročia. Tak ako sa pred 12 rokmi zvolil p. Tomcany ze ludia chceli zmenu, tak isto sa teraz zvolil p. Kurbel.. Tak nerozumiem co sa tu teraz riesi…Myslim ze teraz p. Tomcany lutuje ze neisiel kandidovat on.. Takze dajme sancu p. Kurbelovi ukazat co dokaze, aky bude a ako bude pracovat so svojim timom , ludmi a MESTOM , ako bude pocuvat dobre nazory inych , atd… Kazdy jeden z nas vie, ze znemy sa nerobia lahko, tak mu dajme cas..A dalsi nazor o nom a jeho otcovi je smiesny…Kazdy jeden nech sa pozrie sam na seba, je kazdy z nas ako jeho rodic?! Ani ja nie som… Urcite vychova a rodina su vela, ale to neznamena ze moja pohova , ja = povaha rodicov, skutky a ciny.. Takze ludia, prosim, vyjadrujte svoje nazory, ale uvedomte si kde je hranica… Ale co je smutnejsie, je volebna ucast.. Tymto asi bolo povedane, ze ludia nemaju zaujem o svoje mesto a to je smutne…. A tomu, kto sa stazuje a poukazuje na niekoho kto sa snazi mesto udrziavat ciste, lebo zbiera odpadky zelam, aby mu nevyniesli smeti pekne dlho a aby zil ako v chlieve.. Novemu primarovi a poslancom zelam vela uspechov a spravnych rozdhodnuti pre toto mesto. A ti ludia co ste neboli volit a stazujete sa budte radsej ticho, moznost ste mali 29.10.2022 od 7:00 do 20:00..

    Peknu neledu vsetkym

  39. Lebo proti Kurbelovi tu taký xxx nepísal že? Zneužívanie inštitúcií v kampani urobil Jankulár nie Kurbel a Tomáško by mohol vyprodukovať nejaké dôkazy svojich tvrdení lebo inak to bolo len hlúpe očierňovanie.
    Ja rozumiem že sa cítite teraz urazení, ponížení, zničení ale tak prehrali ste, zmierte sa s tým.

  40. Mňa nezaujíma pláž, mňa zaujíma prírodné kúpalisko, Kurbel to má v programe, tak hádam to nebude len ďalší oblbovak pre naivných voličov…

  41. Je vidieť ako máš nastudovane, čo si vlastne volil, keď tu trepes o pláži😂 ta už nikoho nezaujíma, kúpalisko áno 😅😁

  42. Mentalna slabost niektorych jedincov sa tu prejavila naplno. Neschopaci, ktori neurobia nic, nemaju na nic a su uplne nuly, budu hejtovat noveho primatora. 🙂 Take zlate. Dufam, ze vam nepreskla cievka…

    Gratulujem novemu primátorovi a snad urobí Sered trosku krajsou. Toto mesto proste zaspalo dobu. Mrknite na Salu, Galantu… Ja viem, ze tazke bude, ale snad sa trosku zdvihne..

  43. Pláž už nikoho nezaujíma lebo váš poloboh nebol schopný vám ju dať tak rýchlo vás zaujíma niečo iné. A citujem „tak hádam to nebude ďalší oblbovak “ Kurbel ešte doteraz nekandidoval tak nemal aké oblbovaky dávať narozdiel od poloboha.Takže si sa prekecol že tvoj poloboh len sľubuje a ty naivný volič si sa chytil a splnil ti holý prd

  44. Ľudia,čo ste sme si zvolili to máme. Prečo sa do
    neho teraz navážate a znehodnocujete ho,keď str mu ešte ani nedali šancu ? Tiež to nebol môj favorit,ale keď sa pozriem,tak podporuje mladých ľudí. Lepšie ako by sa mali potulovať po vonku. Ale zasa sa mi nepáčilo,keď ako pozornosť nám v schránke pristáli pastilky to by som počas volieb úplne zakázala. Lebo veď národ je taký “jej dostali sme niečo zadarmo,budeme ho voliť”

    Nezhadzujte sa a držte ako občania mesta všetci spolu 😃 toť vsjo

  45. Môžeš sa ukludnit, ja som Tomcanyiho v živote nevolil , takže ma jeho pláž ani nezaujímala….to nie je oblbovak, prírodne kúpalisko má v programe Kurbel, tak si počkáme 😂 ty jednoduchy volič 🤣🤦

  46. Ja sa teším na to kúpalisko a obchvat Serede 🤣🤣🤣🤣
    Uvidíme čo nový „pán primátor“ splní zo svojich sľubov a sľubov svojho tímu.
    😆😆😆😆😆

  47. Aj konik spred SLSP už radsej odcvalal späť k jeho majitelovi. .možno nám vybaví do prenájmu tiež nejaké kúpalisko v blízkom okolí 😂

  48. Gratulujem víťazovi, česť porazeným. O 4 roky môžte ist kandidovat aj vy kúpaliskovi občania. Dám vám hlas sľubujem. 😂

  49. My sa už len tešíme, ako tu za vlády Ondreja Veľkého😂 konečne budeme mať za tie roky kúpalisko aj obchvat vyrieši , tešíme sa🤭🤭🤭😂😂😂

  50. Niektorí tu strašne ťažko prežívajú porážku ich kandidáta. Dúfam že vám ešte nepraskla cievka od rozčarovania. 🙋držte sa

  51. 😂😂😂 dost trápne, rozcarovani budú ešte len ti naivní voliči, keď zasadne na trón 😅
    My sme vporiadku ani cievka v hlave nám nepraskne, nemá prečo ☺

  52. Ja som este pred dvoma tyzdnami planovala volit p. Jankulara, ale sklamalo ma to, ze svoju kampan staval najma na podpore od sucasneho pana primatora. Preto som dala hlas pre p. Kurbela, za ktorym vidiet odvedenu pracu a je pomerne dobre citatelny.

  53. Otázka: Vieš ako spoznáš, že príspevok píše Jankulárov priaznivec alebo člen seredsity tímu?
    Odpoveď: Do každého príspevku najebe 20 smajlíkov.

  54. Pre Anonym 30 oktobra 2022 Ty musíš byť veľ mi nešťastný z výsledkov volieb pri písaní Tvojho článku Ti ide pena z papule načo spomínaš kostol keď tam nechodíš a nevieš čo sa tam robí. Nikto Ťa tu nedrží čím skôr odídeš tým lepšie urobíš, ale čo môžeš čakať od človeka ako Ty. Len ako sa hovorí od somára čakaj somarinu od vola volovinnu a od hoväda hovädinu. Už sa stým zmiernite PREHRALI STE.

  55. Dianie aj články sme sledovali celá rodina veľmi dlho.Ondrej jediný pochopil kde ľudia naozaj chodia čítať a komu dôverujú. Oni tu písali o plánoch aj sa prezentovali a dobre je že zostala aj diskusia.P. Majka tu osierali a nakoniec vidno ako sa strašne všetci mýlili.Tomčányiho web bol vytvorený len na voľby a ľudia to našťastie odhalili. Naša rodina si pamätá ako Solka písala za Vranoviča a nič nezmenili za Tomčányiho.Dober to napísal p. Majko že zmenil sa len pán Veselický. Majkovi ide o transparentnosť a pravdu aj keď na to veľmi dopláca a podpálili mu aj auto.Ani vtedy sa nevzdal a on sa nezmení.Nechodí do kostola a pripadá mi to tak že to čo píše padni komu padni aj robí.Volili sme pána Kurbela a máme veľké očakávania.Dobre to pán Majko v článku napísal.Pán Kurbel dobre ste sa rozhodol len to nepokazte.

  56. Po anglicky je na to taky krasny nazov ze butthurt. Presne tak zneju vsetci ti bachorovi anonymovia co sa na verejnosti dusuju ako Seredonline necitaju a dnes im ide rozdrapit crevo od nervov.
    Prichadza nove vedenie do nasho mesta, tesime sa.

  57. Za prvé: Nastáva konečne zmena, výmena Tomčányho za Jankulára nič neriešila. Išlo by iba o krytie chrbáta. Mladý chlapec , ktorý nič nevie sa nechal navábiť a zneužiť Tomčanym. Za druhé: Konečne mladému klesne hrebienok na hlave. Z kampane som mal pociť, že všetko vie, je ten nainformovanejší človek v Seredi a kandiduje na premiére SR. Nech pracuje nezištne pre mesto nasledujúce roky, vyhrnie si rukávy, oblečie monterky a za štyri mu to možno víde.

  58. Konečne zmena si udrel kliniec po hlave. Jankulárov kariérny raketový štart mu vyniesom ego až do nebies. Nezaškodila by ľudská pokora…. Dnes mu ludia nastavili zrkadlo, tak nech sa díva…

  59. Pre p.Dudasovu
    Stačí keď sa poďakujte za to že Vás ako človeka zvolili lebo vás koment ?Ten sa nedá komentovať (ideme po vás?)
    Dúfam že to nebolo vážne povedané ,ináč veľmi zlý začiatok

  60. Konečne zmena trafil si kliniec po hlavičke. Jankulárov raketový kariérny štart mu vyniesol jeho ego do nevídaných výšin, teraz ho to vráti troche na zem (vždy spoliehal na druhých, že mu pomôžu) . Ľudia mu nastavili zrkadlo, tak nech sa len pekne díva…. Som zvedavá ako vráti peniaze za kampaň, keď to nevyšlo….

  61. To nepisala Dudasova ale nejaky pomyleny chudak co stale tuto temu omiela uz dva mesiace a samozrejme to riesi len on a nie Dudasova.

  62. Ako je dobre, že písalkovia svedkov jankularovych neisli voliť a nechali priestor kurbelovym voličom. Môžete osierat ďalej na internete Majka aj Kurbela a to je asi tak všetko. Ondrej si ide robit svoje poslanie ako aj celý jeho team. A oportunistucké svine môžu šúchať nohami…
    PS. Verte tomu, že ak by konal Ondrej netransparentne či nemorálne, tak Majko o tom napíše.
    Ondro želám pevné nervy a správne rozhodnutia.

  63. ..“obyvateľ serede, Pánbožkári poebaní…“
    a ešte keby ste napísali o Palovi K. čo a kedy ukradol, spreneveril a ako mu to bolo preukázané! Lebo Brucho použil všetky dostupné páky aby ho znemožnil, no nepodarilo sa. Až začnú fungovať v SR súdy, ako sa má, tak príde aj o ten poslanecký mandát vo VUC-ke

  64. Každý tu asi tušíme, kto píše ktorého anonyma. Netvárte sa že ne 😀 No neni to smutné, že namiesto toho, aby ste si užili nedelu s rodinou tu vypisujete anonymne takéto žumpy. Radšej sa zavrite v izbičke a pustite si porno – bude to užitočnejšie stravený čas 😀

  65. Tak gratulujem Kurbelovi. Dúfam že sa veci pohnú k lepšiemu a že tu bude kúpalisko a iné veci čo tu potrebujeme. Nie moc už tomu neverím ale dajme mu šancu. Tiež by ma zaujímalo kde je ten kôň inak moc sa mi na to miesto nehodil. Ešte by som chcel poprosiť pána Majka aby bol rovnako kritický aj v prípade nového primátora. Inak nechápem tu ľudskú nenávisť a zákernosť. Mali ste možnosť voliť a účasť mi prišla dosť malá na to ako sa okolo toho robilo veľké haló. Nuž čo sme si volili to máme a treba držať palce aby to dobre dopadlo. Tak ešte raz gratulujem pán Kurbel a verím že prídu zmeny.

  66. Vyjadrovat nazor cez anonymnu diskusiu je rovnake retro ako posielat spravy dymovymi signalmi, postovymi holubmi alebo si „mms-kovat“ cez nastenne malby v jaskyniach. Ze toto este preziva je zrkadlom ludi, ktori to (vy)uzivaju 🙂 Zmena bola ziadana, evidentne to citil aj p. Tomcanyi. Ved ono je to aj narocna a vycerpavajuca praca. Akurat p. Tomcanyi to nemyslel uprimne, ale vypocitavo. Kontinuitu moci povysili nad zaujmy mesta. Ak by to myslela uprimne, nasiel by ineho, uveritelneho a oddaneho kandidata, ktoreho by podporil. Ostatne, nemusel podporovat nikoho 🙂 Pan Kurbel bol jedina moznost z ponuky a jeho vitazstvo je zasluzene. Verim a doverujem, ze vela z vizie spravi a co nestihne (lebo za 4 roky sa obchvat fakt nepostavi), to kvalitne predpripravi. Jemu a jeho timu ide uprimne o kvalitu zivota v Seredi. Gratulujem!

  67. Tomcanyi isiel na to rafinovane ako vzdy. Do volieb postavil viacero nových mien a pocital ze ak sa tam nahodou nedostanu stare skorupovane mena tak aspon nejake nove jeho kone. Nato pozor lebo ich je tam vela. A ako na to pozeram tak je ich tam viac nez dost. Takze pan Kurbel gratulujem a som rad ze vasa originalna kobylka dobehla do uspesneho konca. Vela ludi vklada do vas nadej tak dufam ze ich nesklamete. Lebo moc a peniaze kazia charakter čoho prikladom je odchadzajuci Tomcanyi. Dufam ze pod vasim vedenim sa prekontroluju a prehodnotia všetky doterajsie dolezite zmluvy a rozhodnutia mesta. Tomcanyi patrí na smetisko dejin tohoto mesta a mam obavu ze vo VÚC bude pôsobiace jeho ego pre toto mesto len ako skodna zver v rajóne.

  68. podľa komentarov pod týmto článkom je vidieť čo sú zač tomčányovci a jankulárovci
    zloba nemávisť a možno aj zufalstvo zo strachu na čo všetko sa príde trčí z mnohých príspevkov

  69. Gratulujem novému primátorovi. Taktiež Gratulujem jeho voličom a dúfam že o 4 roky bude mať nových voličov z radov terajších neprajníkov. Teším sa na slušnú a peknú Sereď.
    Nech Sereď rozkvitne 🙂

  70. Jankular mal za sebou toľko ľudí, ešte aj samotného Tomčanyiho, kampaňe atd.že si mysleli že idú na istotku. A teraz sa môžu samých seba pýtat kde sa stala chyba keď im voliči takto nastavili zrkadlo..
    A ich nešťastnym voličom neostáva nič iné ako tu békať, bliakať a utápať sa.

  71. Jankular to moc silil a urobil chybu, že zobral pod seba starých skorumpovaných poslancov, čo premrhali peniaze na kaštieľ aj na štadión. Už sa nabalili dosť už im stačilo. Mal ísť sám za seba, možno by mal šancu, ale aj tak ide z neho faloš a vidieť, že išiel iba za peniaze, jeho Seredanka nezaujímajú.

  72. Tento plátok ako aj úroveň kurbelovych oveciek je čistý hnoj. Hovorí sa s kým si, taký si…že Kurbel,keď sa obklopujes ľuďmi z tejto žumpy,za mňa bezcharakterny a bezchrbtovy človek a neskutočný farizej. No čo si ľudia zvolili, to majú.

  73. Mýliš sa! Skus povedať prečo je p. Kurbel bezcharakterný a bezchrbtovy človek a neskutočný farizej! Ale konkrétne, inak si taky práve Ty!
    Porozumel?

  74. bruchovci vraj prišli do Davinciho v dobrej nálade na oslavu vo velkom štíle. postupne im zamrzal usmev na tvari škoda ze majko nema fotku brucha v momente ked mu dodlo ze prehral

  75. pre „Anonym 30. októbra 2022, 14:19“
    Jankulár nezobral pod seba starých skorumpovaných poslancov, ale starí skorumpovaní poslanci na čele s býv. primátorom Tomčányim si našli mladého neznámeho blbečka, ktorému pripravili kampaň a pomocou tohoto si chceli zachovať kontinuitu. Bez nich by po Jankulárovi, ako kandidátovi ani pes neštekol. Vďaka kritickému mysleniu časti voličov bolo toto prekuknuté. Hrdým a svojprávnym občanom s kritickým myslením nemusí nikdo radiť koho majú voliť. To sa hovorí iba ovciam…, To „Za Jankulára“ čo všade na nás vyskakovalo bolo marketingovo spackané… Jankulára som nepoznal, ale pre toto som ho prvého vylúčil z rozhodovania.

  76. Pan Kurbel gratulujeme !
    Zelame vela sil pri realizacii Vasich cielov.
    Nech sa darí Vam
    a vsetkym,ktorí to s obcanmi tohto mesta myslia uprimne.

  77. To máš pravdu, v kostole sa volí…to už čo je,keď príde Sokol a vyjadruje sa,aby sa Karmazin vzdal v prospech Kurbela v kostole!!!!! A blbecka vidíš akurát tak každé ráno, keď sa pozrieš do zrkadla.

  78. Priznám sa,že aj ja som dal hlas p.Kurbelovi,hoci ho vôbec nepoznám,ale po čase treba vymeniť vedenie na úrade,pretože funkcie a peniaze dokážu veľmi pokriviť charaktery ľudí,či sú na nižších,alebo vyšších postoch.S odstupom času uvidíme,či to bude platiť aj o tejto verchuške,alebo nie.

  79. Anonym 30 okt. 2022.16 21 a Daniel ste úbožiaci. Vaše IQ je na úrovni hojdacieho koníka. Z totalitného režimu Vám zostala akurát nenávisť ku katolíckej cirkvi je to vizitka Vás a vašich rodičov. Nuž ale čo zdochýnajúci kôň kope najviac ato je Váš prípad, mali by ste sa nad sebou zamyslieť.

  80. Otec Arcibiskup Sokol žije a teší sa primeranému zdraviu jeho veku! Modli sa často za Seredcanov a Daniel ak ste Seredcan tak aj za Vás! Z obsahu Vášho príspevku vyplýva, že za Vás sa aj Treba modliť!
    O tom Karmazinovi nič také v kostole nebolo. Nie je to pravda!
    Želám Vám pokojný nedeľný vecer!

  81. Brucho vyebalo zo všetkými kamošmi.Cela sedmička je v pixle a poskladala sa mu na kampaň čo tam jeho dostala.Bachorsity su v pixle rovnako lebo mlade Brucho stiahlo kandidátov o prachy a už šetci vedia že je aj on podvodnik po veľkom Bruchovi.Táto Solka to dala na pána.Bol tu len Ondro čo veril Majkovi lebo od tatka vie čo Solka pre ľudí urobila a Ondro je primátor.Jeho tím je celý na meste.Pán Majko tých zlodejov odrovnal kľudne zverejnenými pravdou a ešte si získal aj nových čitateľov.Brucho je v pixle.

  82. Celá Sereď vie že Lolo je Sokolov syn,len vy pámbíčkari pred tým zatvárate oči. Môj starší brat musel chodiť na náboženstvo keď bolo ešte povinné. Nevedel čosi odrecitovať z biblie a ten starý kurevník ho tak dobil že došiel domov celý modrý. Odvtedy nenávidí náboženstvo celá moja rodina ! A tak to aj zostane. Môžete si sem písať čo chcete !

  83. Pre: slovák 30. októbra 2022, 17:55
    Pre: Danielovi! 30. októbra 2022, 17:59

    Neodsudzujte Daniela a ďalších vo vzťahu ich vyjadrenia k osobe cirkevného hodnostára. Viem a aj oni vedia o čom hovoria. Ak neviete, alebo vedieť nechcete, alebo účelovo si zakrývate oči pred pravdou neútočte na iných, ktorí hovoria pravdu.
    Aj ten Lolo vie v tejto veci o čom hovorí. Nerozumiete, nevadí. Kto pozná minulosť a neklame sám seba rozumie.

  84. Ty vieš kto bol v tom kostole?? By som radšej moc už nehovoril…ste akurát na smiech… bol tu Sokol,bol a ze to nie je pravda,samozrejme že je to pravda, že presviedčal veriacich, aby nevolili Karmazina.. a že by sa mal vzdať kandidatury v prospech Kurbela, politika v Chráme Božom, super…a to nás fakt teší, že sa Arcibiskup teší dobrému zdraviu…ako sa hovorí, zlá burina len tak nevyhynie a presne veľa Seredanov vie,čo je zač.

  85. Sokol by sa mal predovšetkým modliť sám za seba a za svoje hriechy, aby neskončil v tom najhorúcejšom pekle. Za mňa ako za Seredcana sa určite takýto človek modliť nemusí.

  86. bohuzial dano ma pravdu,sokol je jeden hnusny odporny vrcholovy hodnostar cirkvi,je to zhiralec a podvodnik,dobre vsetci vieme,ze lolo a mlady klofak,holicov syn su jeho deti.
    je to hanba katolickej cirkvi.vsetky klebety a ohovarania sa dozvies v seredskom kostole.

  87. Prekvapila ma veľmi slabá účasť cca 34 %. To je veľmi málo. Malo by platiť, že ten kto nevolil, nemá čo kritizovať a vôbec reagovať na akúkoľvek vec týkajúca sa mesta.

  88. Gratulujem Martinovi k zvoleniu do VÚC. Veľmi dobrá stratégia s tou sedmičkou. 👍. Škoda že len pre neho . Asi sa nevedeli dohodnúť na kandidátoch medzi sebou. Tak si navzájom brali hlasy 👍👍

  89. Na šak teda aspoň vidno, čo splodil, myslím Klofáka toho bastarda udavačskeho,dílera nakazeného, špina je to!A tá pani čo si zastávala otca Sokola,nech sa zobudí,asi je odrbana s toho kostola,alebo že by rozvedená a hľadá útechu v kostolíku?

  90. Náhodou neušla Vám niektorým téma?
    Voľby 2022. Výhra Ondra Kurbela, prehra Martina Tomcanyiho, pardon Jankulara to je téma! Asi to neviete pretrpieť, tak riešite iné!

  91. Ja iba dúfam, že noví poslanci a primátor odolajú pokušeniu odvolávať sa pri zdôvodňovaní svojich rozhodnutí a návrhov svojim vierovyznaním či orientáciou. Ľudí to totiž v poslednej dobe hnevá a rozdeľuje. Stačí že máme nášho trnavského „hetero“ klerika. Ten keby žil v Seredi, je schopný ešte aj Progres premenovať. Ako ateistovi mi je totiž úplne ukradnuté, či je primátor trebárs aj Amiš. Jeho povinnosťou je spravovať a riadiť mesto a riadny chod jeho orgánov. A podľa toho má byť aj v ďalších voľbách hodnotený.

  92. nezmysel, platím dane, tak mám právo kritizovať…voľby nie sú povinnosť, ak ma žiadny kandidát nezaujme, voliť nepôjdem

  93. Daniel 30. októbra 2022, 18:12
    Daniel, bol by si schopny dokazat aj pred sudom, ze Florian Ic zo Serede, je synom Jana Sokola? Alebo len tlapes?

  94. ja som zase počul že hlupaci čo tu širia tieto bludy ich už čoskoro budu musieť dokazovať pred sudom takže chlapci len pokračujte aby bolo dôkazov čo najviac všetky príspevky už mam zaarchivovane a o nedlho vam na dvere zaklopu policajti za to vám ručím potom budete vy dokazovať kto je koho otcom

  95. Všetci tí, čo tu píšete o Lolovi a Sokolovi, ste ešte na nižšej mentálnej úrovni ako Lolo. Úplne sa vyžívate, keď môžete niekoho osočovať. Keby vám už niekto zavrel tie vaše papule. Podľa seba súdim teba. Asi čo robíte vy, pripisujete iným. Že nie ste celkom v poriadku vidieť aj z toho, že článok o celkom inom. Že vám to nedocvaklo, že asi nerozumiete prečítanému článku. Keď mu nerozumiete, dajte si ho niekomu vyložiť!

  96. Čo nevidíte, že od brucháčov chcú odkloniť diskusiu na veriacich?Brucháči vedia presne čo vadí panbíčkárom a oni im to dicky zožerú.Šak sa na nich vyserte a ignorujte ich.Lolo neni téma.Teraz te treba dať pozor aby nezhorel meský archív.Brucháčom lepí.Jako sa má staré Brucho a Tibike?Nezháňajú ešte lubrikant?

  97. Daniel 30. októbra 2022, 21:39
    Zajtra rano podam na teba trestne oznamenie za ohovaranie mojho bratranca Floriana. Takisto zosuladim svoje konanie s vdp. Janom Sokolom a tiez podnikneme kroky voci tebe. Priprav si dokazy svojho verejneho tvrdenia. Budeme sa branit, to si mozes byt isty. Stretneme sa na sude. Este predtym ta navstivi nas pravnik. Nie je problem ta najst. Tesime sa.

  98. Pre Jesusa Havrana a Daniela.Ked už vypisujete také blbosti mali by ste vediet ,že ked Sokol prišiel vroku 1970 do Serede Lolo mal už 11 rokov. Mali by ste sa zamyslieť ,kto urobil Vás asi čert na divej svine vy blbci.

  99. Toto mala byť vecná diskusia k primátorským voľbám a tak podobne. Vyťahovať tu mestského chudáka a spájať ho s cirkevným hodnostárom je úplne mimo. Normálne žasnem.

  100. V každom prípade gratulujem! Mestu a občanom želám trpezlivosť lebo na koho ste nadavali zistite, že nebol až taký zlý. Pán Kurbel netešte sa ešte lebo v zastupiteľstve máte iba podstatnu menšinu ľudi ktorí sú za Vás, takže aby Vám zastupiteľstvo nejaké projekty alebo zmeny schválilo. Som zvedavý čo viac urobíte za dane občanov mesta ako urobilo predchádzajúce vedenie. Ale zas je pravda aj taký Santa ako Majko potrebuje oddych a nebude hľadať chvíľku špinu na primátora lebo ma koho chcel 😂 Ale prídu ľudia ktorí ho nahradia😂 nemôžem si pomôcť ale najviac som zvedavý na Sabovú 😂 ešte preplače noci ked budú ľudia na mi vyvíjať tlak a ona nebude vedieť 😂

  101. tymto trom pánom by som navrhol aby sa tu verejne ospravedlnili arcibiskupovi Sokolovi a Lolovi a jeho mame . Potom som ochotný upustiť od právnych krokov ktoré budú mať pre vás zničujúce následky. To však neznamená, že Lolov bratranec bude postupovať rovnako a uspokojí sa s ospravedlnením . Páni máte na to 24 hodin ani o minútu viac Nie je možné do nekonečna trpieť tieto klamstvá a urážky. Arcibiskupa Sokola si veľmi vážim pre to všetko čo urobil pre mňa a moju rodinu Nebude problém ho požiadať aby súhlasil s odobratím DNA a myslím si že Lolov právny zástupca s tým tiež nebude mať problém Mój právnik sa o všetko postará Takže 24 hodín

  102. Téma je nový primátor, napriek tomu aj v tejto diskusii je xy príspevkov o Jankularovi,ktorý ani slovom nie je článku spomenutý, tak sa venujte téme. Odrazu ste akí haklivi…, to že je tu milión článkov, ktoré vôbec nesúviseli s protikandidátom Kurbela a bol ociernovany, spineny v každej diskusii pod každým článkom až po osobne útoky na blízkych, rodinu…je vporiadku.. to by tých trestných oznámení ešte len bolo! Kurbel si postavil svoju kampaň v tomto plátku prostredníctvom anonymov na antikampani a špineni protikandidatov.. ani jeden z nich to neurobil, ostatní viedli svoju kampaň slušne a korektne. Takže sa venujte téme, napr ako chce primátor za štyri roky stihnúť urobiť obchvat v Seredi, vybudovať prírodné kúpalisko a obnoviť kaštieľ…na čom si staval svoju kampaň. Každý normálne zmýšľajúci človek vie, že to je absolútne nereálne ako z časového hľadiska, tak v tejto ťažkej dobe, ktorá na nás ide aj z finančného. Tak budeme plnenie jeho sľubov pozorne sledovať.
    A najprv si pozametajte pred vlastným prahom kostolnici!!!

  103. Kurbel nesľuboval severný obchvat za 4 roky, ale sľúbil, že konečne túto tému ako mesto otvoria a začnú pracovať na projekte, aby sme sa ho vôbec niekedy dočkali. Takže zase nešírte medzi ľudí zámerne bludy.

  104. špinenie na pàna arcibiskupa Sokola v súvislosti s Lolom je tu pravidelné a opakované. Takže ak sa páni verejne neospravedlnia do dnešnej polnoci budú nasledovť kroky ktoré som tu popísal

  105. Pre Anonym 2 a K Veci
    Ono úplne bude stačiť ak nový primátor napríklad bude dbať aby sa dodržiavali zmluvy, aby neodpustal zmluvné pokuty, aby za zatvorenými dverami nerobil dohody medzi 4 očami aby neuprednostňoval niektoré firmy, aby nerozhodoval o všetkom na úrade (mikromanzament) ale nastavil veci systémovo (resp. mal na úrade schopných ľudí nie loajalnych neschopakov), aby sa nebál ísť do výziev ktoré nie sú „istota“, aby komunikoval s občanmi otvorene a nie cez zatrpknuteho lokaja.
    Úplne bude stačiť toto aby bol nový primátor na míle ďaleko od toho predchádzajúceho.
    A aké očierňovanie tu bolo? Ja som tu zväčša zachytil veci, ktoré dávali zmysel a väčšina aj bola podložená faktami. Ale áno podľa vás sa máme všetci na vonok ľúbiť byť kamaráti a potom za chrbtom na akciách hovoriť ako to tu bude s Kurbelom koniec sveta.

  106. … ospravedlnit sa verejne znamena byt pri tom identifikovatelny. Teda pod svojim celym menom. To len tak, aby to aj ti blbci pochopili.

  107. lepšie sa verejne ospravedlniť teraz ako sa roky vláčiť po súdoch, platiť horybilné sumy za právnikov, zaplatiť riadne odškodné a i istotou súd prehrať s tým, že rozzsudok bude takmer s istotou obsahovať povinnosť sa tu pod svojim menom verejne ospravedlniť.

  108. Daniel, dostal si sa do problemov. Radsej sa tu pisomne ospravedln p. Florianovi Icovi a mnsg. Janovi Sokolovi. Majko pozna tvoju identitu a bude ju musiet uviest v pripade trestneho stihania. Aj tvoj poskytovatel internetu ta pozna a tiez ta odhali.

  109. p.Kurbel tiež nie je moja šálka kávy, dôvody písať nebudem, pretože je to len môj názor. Ale rešpektujem výsledok volieb, vyhral regulárne. Písať sem takéto nezmysli, kto je koho otec,vulgárne osočovanie, je ďaleko za čiarou. Čo sa to s nami ľuďmi stalo 🙈

  110. Pre k veci Kurbelmsi nestaval protikampan na základe tohto plátku a anonymov tu ..kde si bol doteraz ? Komentáre od jankularovych na fb pod seredsity si čítal ? Ako krásne sa vyjadrujú.. niektoré dámy fakt na zvracanie je tomu. Aj tu to nejaký xxx ktorý tu už nie je asi ho ozaj porazilo. V každom klube sa nájdu nejaký ktori sa nevedia ovládať. Žiaľ. Ľud si zvolil a Jankular môže teraz robiť niečo pre mesto a o 4 roky ho možno zvolia ak zas neupadne do zabudnutia lebo ako ho Tomcanyi vyzdvihol ako hviezdu jasnú tak aj zhasol

  111. Ani víťazstvo p. Kurbela nebolo také ohromujúce a oslňujúce. Čo je to necelých 2000 hlasov? Myslím, že pred 4-mi rokmi mal. p. Tomčányi 3500 hlasov. Dúfam, že nový primátor nedá online priestor p. novinárovi, že ho nebude živiť mesto, lebo aj okolití starostovia z dedín pochopili, čo je SOL a rýchlo skončili so SOL spoluprácu a pravidelnú plácu pre SOL. Novému primátorovi držím palce, aby sa mu podarilo naše mesto výrazne zmeniť, a aby počet obyvateľov ktorí chcú v ňom žiť sa len zvyšoval a nie znižoval.

  112. Ja ti poviem také tajomstvo, obhajovať post primátora je vždy ľahšie ako ho získať prvýkrát aj v týchto voľbách obhájilo post starostu/primátora 86% kandidátov. Proste ľudia si vždy spájajú primátora že „on urobil“. Čo sa týka OK že má „len“ 2000 môžeme diskutovať o tom že k voľbám prišlo len 4500 seredanov. A druhý mal „len“ 1500 hlasov. Kurbel má mandát aký má, proti silnému súperovi čo dal do kampane viac prostriedkov a podporovala ho vládnuca klika dokázal vyhrať pomerne presvedčivo, to je preňho zaväzujúce že ľudia chcú zmenu.

  113. Pekný deň 31. októbra 2022, 9:59 – zverejnite prosim vsetky okolite obce, od ktorych SOL dostala akukolvek financnu ciastku nie za posledne roky, ale od zalozenia media, teda za prakticky 15 rokov.

  114. Zase sprosté útoky na Majka.
    Svojho času Tomčányi navrhol pre Majka a jeho SOL peniaze ktoré sa aj schválili. Majko ich však odmietol, lebo podľa neho tieto peniaze alebo návrh na ich poskytnutie neprešiel komisiami a preto sa mu to zdalo netransparentne.
    Tomčány mu hovoril nech si ich zoberie lebo možno už žiadne iné mu neschvália. Napriek tomu to odmietol.

  115. Tomčányi chcel kúpiť Majka kvôli novinám naozaj pred voľbami,tak mu navrhol rovnakú dotáciu ako dostávala aj asi dostáva krea.Ale to navrhol po svojom a bez komisií a aj to poslanci odhlasovali.Dotácia bola určite oprávnená a Solka mala dostávať rovnako ako krea.A Majko sa po schválení peňazí tej schválenej dotácie vzdal.Lebo povedal že nechce žiadne peniaze netransparentne.To je Majko.Čo hovorí aj urobí

  116. jesus tvoje ospravedlnenie zoberiem v uvahu iba v pripade ze uvedies svoje plne meno inak zajtra rano moj pravnik zacne spracovavat podnet na policiu a to vas vsetkych bude stat roky chodenia po sudoch platby pravnikom sudne trovy finančne vyrovnsnie sa s dotknutými osobami za poskodenie mena a v konecnom dosledku sa tu na sol budete mudiet ospravedlnit pod svojimi menami

  117. Presne to popisujete anonymovia, že sa predsa len jednalo o peniaze.
    Tiež D. Streda, Šintava, Šoporňa- tu som to čítal, na SOL. Už teraz neviem presne.

  118. pre anonym 31.10o 12,22 a 12,50 31. októbra 2022, 14:34 – najdite prosim Vami VEREJNE napisane tvrdenia teda tu v novinach.

    Pripadne kaslite na hladanie tu – VYHLADAJTE Vami VEREJNE napisane tvrdenia na oficialnych strankach Vami oznacenych obci. Pripadne dalsich – ktorychkolvek.

    Uplne najlepsie – vyziadajte si Vami VEREJNE NAPISANE tvrdenia od samotnych obci. Ja mam cas. Predbezne som dal pokyn zalohovat udaje z databazy, ak by ste to nestihli co ja viem, tak do tyzdna…

    Myslim si, ze to je ferova ponuka v zaujme transparentnosti, nie?

  119. Presne napísané,mladý sa už videl primátor ,napriek tej úžasnej tlačenke to nevyšlo,našťastie, ludia v Seredi aj rozmýšľajú,

  120. takže teraz budú nasledovať všetky potrebne pravne kroky k tomu aby bola uchranená česť Floriana Iča, jeho mami pana arcibiskupa Sokola a ďalších ktorí tu boli pošpinení

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img