ISSN 1337-8481

piatok, 3. mája, 2024

Ste zradcovia krajiny, ktorá vám dáva slobodu tárať nezmysly. Hanba vám

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
Najprv ste sa nám smiali, posmievali, označovali nás za paranoidných a naše varovania pred vojnou ste označovali za výplody chorej mysle. A cítili ste, že máte pravdu a my sa mýlime.
Potom Putin zhromaždil na hraniciach s Ukrajinou armádu a opäť ste nás označovali za hysterických štváčov, ktorí nerozumejú mierumilovnej ruskej duši.
A potom ste sa smiali, prečo v stredu nezačala ohlasovaná vojna a opäť ste cítili obrovskú nadradenosť. Ten tón je vidno dodnes v ani nie rok starých diskusiách. Opäť ste boli vlastníkmi pravdy a zdravého rozumu.
A potom začala vojna a vám trvalo pár dní, kým ste sa spamätali. Ibaže len zlomok z vás v tej chvíli skrotil svoje ego a dokázal priznať hĺbku svojho omylu. A po pár dňoch ste tvrdili, že Rusko si Ukrajinu vezme bez námahy, bez lásky a odzadu.
A potom zrazu vopred vyhraná trojdňová vojna trvala týždne a vy – aby ste sa dokázali dívať do zrkadla – ste zúfalo hľadali vysvetlenie. Najčastejšie ste tárali, že Putin len chce zabrániť rozšíreniu NATO na východ.
A potom zrazu rozšíril Rusko na západ a vám zo seba stále nie je na šabľu.
Ste zradcovia krajiny, ktorá vám dáva slobodu tárať nezmysly.
Hanba vám
Zdroj:FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Anonym 3. októbra 2022, 13:34

    ked teba rozkopu na ulici, tak to bude v pohode, pretoze sa to uz stalo niekomu inemu a za inych okolnosti …

  2. John J. Mearsheimer: „Ukrajina nebola v NATO, ale NATO je od roku 2014 na Ukrajine“

    „Aliancia začala výcvik ukrajinskej armády v roku 2014, priemerne 10 000 vycvičených vojakov ročne. USA a ich spojenci urobili z Ukrajiny de facto člena NATO.

    Keby Rusi zvrhli legitímneho prezidenta v Ottawe, zbombardovali Montreal za to, že hovorí po francúzsky, a rozmiestnili zástupnú armádu na hraniciach USA, Američania by nečakali 8 rokov.“

  3. mňa by zaujímalo, že kde sa v tom našom národe, ktorý bol dlhé roky okupovaný sovietskymi vojskami berie tá náklonnosť k tomu Rusku…to je snáď nejaká hromadná nachýlnosť k štokholmskemu syndromu alebo nejaká úchylka….dá sa to nejak rozumne vysvetliť?…čo vás niektorých na tej krajine, ktorá sa neludsky správa aj k svojemu vlastnemu obyvateľstvu a útočí na susedné štáty tak oslňuje?…vie to niekto rozumne vysvetliť?…..

  4. Lebo tito proruSSki dezolati su totalne frustrovani zo svojho mizerneho, neuspesneho, prepiteho zivota, za ktori vinia vsetkych pocnuc usa, sorosa, zidov, atd. Ich vymlete prepite mozgy prisli o vsetok rozum a preto maju taketo primitivne dezolatske nazory. Slava Ukrajine a Ukrajinskym hrdinskym vojakom.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img