ISSN 1337-8481

streda, 8. mája, 2024

Mama s deťmi mala obrovské šťastie. Náraz v protismere všetci prežili

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM|   Senickí policajti boli včera privolaní k vážnej nehode medzi osobným autom a tromi nákladnými autami, a to na hlavnom ťahu v okrese Skalica, pri obci Dubovce.

37 ročná mama sedela za volantom auta Seat, v ktorom viezla dve 6 ročné deti. Krátko po 13.00 h prechádzala úsekom medzi obcami Radošovce a P. Močidlany.
Pri jazde dostala pravdepodobne mikrospánok a bez brzdenia prešla plynule do protismeru. Tam sa vzápätí zrazila s ďalšími dvomi nákladnými autami. Časť jej poškodeného motora z auta zasiahol vzápätí aj ďalší kamión.
Po nehode skončili celá posádka osobného auta v nemocnici.

Podľa predbežných informácií sa deti s mamou zranili ľahko, s dobou liečenia do 6 týždňov. Polícia alkohol u vodičov nákladných vozidiel, ani u vodičky nezistila. Škoda na vozidlách bola odhadnutá na viac ako 22 tisíc eur. Presné príčiny nehody sú naďalej v štádiu policajného vyšetrovania.

CESTA I/51 BOLA AŽ VEČER SPREJAZDNENÁ
Polícia krátko po nehode cestu úplne uzavrela a po zadokumentovaní dopravnej nehody, ju policajti čiastočne v jednom pruhu sprejazdnili. Cesta bola daná opäť do prevádzky v oboch smeroch po odťahu nákladných áut, a to až po 21.00 h.

ÚNAVA, NEPOZORNOSŤ, MIKROSPÁNOK
Ide o najčastejšie príčiny dopravných nehôd, ktoré vodiči často za volantom ignorujú.
Pri rýchlosti 90km/h prejdete autom za 1 sekundu približne 25 metrov. Myslite na to, sekunda nepozornosti, či mikrospánku môže rozhodnúť vašou vinou o živote a smrti iných.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img