ISSN 1337-8481

sobota, 4. mája, 2024

Pavol Mlynárik alias Palermo dostal trest 10 rokov za drogovú trestnú činnosť

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Prípad akcie „Venal 6“

Špecializovaný trestnú súd v Pezinku udelil raperovi Palermovi 10 rokov väzenia a na nepodmienečné tresty odsúdil aj ďalších 5 spoluobžalovaných.

Rozhodnutie súdu v časti výroku o treste zatiaľ nie je právoplatné.

Obhajkyňa Pavla Mlynárika, Ivana Kochanská uviedla: „Súd zvážil všetky poľahčujúce okolnosti vo vzťahu k môjmu klientovi. Trest považujeme za zákonný a správny. Ponechali sme si lehotu na podanie odvolania“.

„Súd ocenil mimoriadnym znížením trestov pod spodné hranice trestných sadzieb skutočnosť, že sa obžalovaní k zažalovaným trestným činom doznali“ povedala predsedníčka senátu Pamela Záleská.

ŠTS uložil tresty od 5 – 12 rokov väzenia. Všetci dostali aj trest prepadnutia majetku a ochranný 3-ročný dohľad.

Zločinecká skupina z okolia Serede mala pôsobiť v Trnavskom kraji. V tomto prípade bolo obžalovaných 13 osôb, 7 z nich vinu nepriznalo a v ich prípade pokračuje proces. Hlavou gangu mal byť Slavomír Weiss, ktorého neprávoplatne odsúdili na 24 rokov odňatia slobody.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Toto je reforma súdnictva Kolíkovej? Absurdita v podobe uloženia trestu pod spodnú hranicu? Ako je možné, že sa tresty neukladajú v rozmedzí od – do, ale po čudných argumentoch je možné uložiť trest mimo stanoveného rozmedzia? Aj keby boli boli poľahčujúce okolnosti akékoľvek, prečo TZ dovolí takúto sprostosť? A vôbec, trest sa udeľuje za to čo napáchal a prečo sa znižuje sadzba preto, že súd to mal jednoduchšie, lebo sa priznal? Podobné perličky zo sudno-skorumpovanej praxi môžeme vidieť, keď je hajzel odsúdený na doživotie a po 20 rokoch ho pustia za dobré chovanie. A tak si sviňa odsúdená na doživotie chodí po slobode. Trestný zákon je kus osratého papiera.

  2. Palermo-špina,kolko rokov išiel v drogách a taký nízky trest? Fuj! Ďalší dopadli ako? Markech? Kučera? Bol spomenutý aj Paťko Kováč?

  3. 10 rokov? Ved 15 predaval piko a len tolko dostal? A znamy raper? Kde? Youtube? Slovo znamy vyzera inak a nie ze po Seredi rozdaval cdcka a zaplatil si 2 billboardy ktore boli casom dotrhane a ohadzane blatom…

  4. Bud rada ze tam to decko Kovac nebol lebo mohol si vyplakat 10 rokov aj on a kedze su uz vsetci odsudeny jeho po case chytia a pojde pekne nad hranicu svojho trestu. Cize dostane krasnu pálku zato ze boo na uteku a nevykonfidoval si maly trest. Ten si to z tychto vyfajci zato najhorsie debilko.

  5. Vyfajci si otca ty deges a tak sa s materu bav doma a Kovacovi vyfajci kar tomu gecovi sj jeho mrtvemu otcovi co bol taky isty odpad

  6. Jebat ich vsetkych potkanov . Nech si odsedia to co dostaly a nech si idu posvojom. Hlavne nech uz nemachruju ze mi sme seredania mafiani. Komedianti osprosteni.

  7. Pre ,, Richtár 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝

  8. A ten na tej babete čo sa znovu vozí po seredi jak keby sa nechumelilo? Jak to ze je doma? Poudával a bolo mu odpustené

  9. Kováč je na úteku? Ten čo ponožkách nosí penaze jedine čo ho tatko naučil 😀 Palermo každé ráno facky v cele za gansta reči a pod 15 nemali ani ísť každý vie seredi co predávali

  10. A typek, co vyrabal masticky, dostal bez milosti 15… To je fakt sranda system… Mozem niekoho zrazit a dostanem polovicu… Tieto zakony su fakt nafigu..

  11. Bol to udavač koľko chlapcov išlo za neho sedieť takto to funguje on sa ma dobre a druhý platia zato teraz už môže base skladať repy o tekutom mydle

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img