ISSN 1337-8481

sobota, 18. mája, 2024

Vzdušný priestor nad Slovenskou republikou od tejto chvíle stráži vojenské letectvo Poľskej a Českej republiky

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Politici Poľskej republiky a Českej republiky spolu s vedením MO SR podpísali spoločnú dohodu o ochrane vzdušného priestoru nad Slovenskom.

Vzdušný priestor nad Slovenskou republikou od tejto chvíle teda strážia vzdušné sily  Poľskej a Českej republiky.

Nadzvukové stíhačky ASR ruskej výroby typu MIG 29 budú uzemnené a Slovenská republika ďalej nemá záujem o ich využitie.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Prezentované to je ako dobrá správa, pritom opak je pravdou. To sme v takej riti, že nemáme ani vlastné možnosti na ochranu vzdušného priestoru. Všetko je len o tom ako sa informácia odprezentuje.

  2. Anonym 27. augusta 2022, 18:48

    Ktovie možno ten čo neuznáva trianon, možno ten čo chce europu prekresliť do stavu v roku 1997. Tak či onak tieto hrdzavé prehistorické stroje hodne šrotu bude najlepšie použiť buď ako kamikadze na nejaký ruský vojenský objekt, alebo keď z toho vie ukrajinec ešte raz alebo dva razy niečo vystreliť tak na front s tým. Ak sa s tým dá vzlietnúť a dostať do vzduchu a tam sa chvíľu udržať bez poruchy, potom už len nalepiť na okno GPS prijímač aby človek vedel kde je a hor sa do boja proti okupantom.

  3. Je dobre ze nas ochrania susedia. Ti asi kradli v mensej miere, ked si nakupili Gripeny a normalne s nimi funguju…to my bacovia mame hole rite bohuzial. Ostuda.

  4. Jeden môj bývalý spolupracovník, bol to Čech žijúci v Šintave hovoril – my sme hoši ze severu ošľahaní vetrem kavárenských ventilátorú.

  5. Anonym 27. augusta 2022, 23:53 – ako som napisal vcera pod inym clankom, kde verejne urazas a osocujes autorku statusu – si hrdinom len za klavesnicou pocitaca, resp. mobilu.

    Si smutna existencia nicim nevystupujuca z tiena bubliny, do ktorej Ta postupne na zaklade Tvojho profilu zaradili socialne siete. Si material, s ktorym su isto spokojni.

    Tu si ale vo svete, ktory nie je Tvoj.

    Tu si dostal prilezitost komunikovat osobne – nevyuzil si ju – opacne, utocis a osocujes znovu. Skonci s tym.

  6. Anonym 29. augusta 2022, 12:42 – diskusia je na diskutovanie. Nie je problem s nazorom – neriesim nazor. Odmietam ANONYMNE OSOCOVANIE konkretnych osob. Je ine, ked plne identifikovana osoba nieco napise na plne identifikovanu osobu, ako ked anonym oplzlo osocuje takuto osobu. Napr. autora clanku, alebo statusu.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img