ISSN 1337-8481

sobota, 4. mája, 2024

Policajti opäť riešili alkohol za volantom. Vodič v Seredi nafúkal 2,38 ‰

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

ALKOHOL, JAZDA BEZ VODIČÁKU AJ RÝCHLOSŤ. POLICAJTI MALI OPÄŤ PLNÉ RUKY PRÁCE

KR PZ Trnava |MM| Policajti v našom kraji riešili za posledné dni 8 vodičov, ktorí si neváhali sadnúť za volant pod vplyvom alkoholu. 7 hazardérov sme obvinili z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Ďalší sa čelne zrazil s kamiónom.

Najviac nafúkal 53 ročný vodič v Trnave. V sobotu popoludní mu policajti namerali v dychu viac ako 2,5 promile alkoholu. Navyše pri kontrole zistili, že má muž od roku 2016 uložený zákaz viesť motorové vozidlá na 8 rokov. Okrem jazdy pod vplyvom alkoholu vodiča stíhame aj pre prečin marenia výkonu úradného rozhodnutia.

Ďalší vodič na seba upozornil rýchlou jazdou po diaľnici D1. Diaľničiari namerali jeho Opel Corsa pri rýchlosti 139 km/h, čím prekročil povolenú rýchlosť o 29 km/h. Po zastavení ho hliadka podrobila aj dychovej skúške, ktorej hodnota bola 1,23 promile.

Policajti zastavili a skontrolovali aj:
– 54 ročného muža v obci Vrakúň (okr. DS) – 2,5 ‰
– 22 ročný mladík pri obci Baka (okr. DS) – 1,06 ‰
64 ročného pána v meste Sereď (okr. GA) – 2,38 ‰
– 27 ročného vodiča v meste Gbely (okr. SI) – 1,44 ‰
– 38 ročný muž v obci Ružindol (okr. TT) – odmietol sa podrobiť dychovej skúške

PO ZRÁŽE NAFÚKAL TAKMER 1 PROMILE

Dopravní policajti vyšetrujú okolnosti štvrtkovej zrážky osobného auta a kamiónu, na hlavnom ťahu medzi obcami Trstín a Bíňovce, v okrese Trnava. Podľa prvotných informácii išiel vodič z okresu Senica na aute Suzuki Vitara smerom na Trnavu, keď mal zrazu prejsť do protismeru, kde sa zrazil s oproti idúcim nákladným vozidlom.

Policajti po nehode podrobili oboch vodičov dychovým skúškam, z ktorých jedna mala pozitívny výsledok. Muž z osobného auta, ktorý sa pri zrážke zranil, nafúkal 0,81 promile alkoholu. Policajti mu na mieste zadržali vodičský preukaz.

JAZDITE ZODPOVEDNE A ZBYTOČNE NERISKUJTE. Jazdou pod vplyvom alkoholu vážne ohrozujete životy a zdravie všetkých účastníkov premávky.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Ale najväčší problém je v tom, že na takýchto blbcov doplácajú nevinní ľudia. Je to ako zákon schválnosti, že väčšinou doplatia buď ťažkými zraneniami nevinní a títo mnohokrát vyviaznu len ľahkými zraneniami.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img