ISSN 1337-8481

pondelok, 29. apríla, 2024

PRÁVE TERAZ: Dopravná nehoda na nadjazde ponad železnicu

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď /  Práve v týchto chvíľach je čiastočne – v jednom pruhu blokovaná premávka na nadjazde ponad železnicu z dôvodu kolízie niekoľkých osobných áut.

Na mieste dopravnej nehody sa v tejto chvíli nachádza Mestská polícia, ktorá riadi premávku presmerovaním dopravy do jedného jazdného pruhu, smerom do mesta.

Kolóny čakajúcich áut sa tvoria zo všetkých smerov, to znamená od Bratislavskej ul., Trnavskej ul. a mesta.

Ak môžete, tomuto miestu sa vyhnite ! Jazdite opatrne !

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Lebo sa to všetko jebe cez Sereď, človek ide ráno na 24ku a je rád, že sa vobec predrbe cez Sereď. Všetko z HC sa jebe cez Vinohrady a Sereď, som zvedavy co bude ked sa zavrie most este ponad zeleznicu, toto uz tu nieje normalne, aby clovek stál až na dialnici ked ide z TT

  2. A kade majú chodiť? Dneska ma auto každý človek pomaly hneď jak ma 18 dostane vodicak a už jazdí. A aj to ze ma každá rodina aj 2 auta. A zápchy boli okolo 2 až 4 hodiny aj keď most nebol zavretý v Hlohovci. Cesty sa musia opravovať tak budme radi ze sa opravujú.

  3. To už nieje moj problém kade maju jazdiť, deje sa to tu stále, nehoda na dialnici a je zaprataná celá Sereď ,pritom to v meste ide este pomalsie ako ked púštaju cez jeden pruh, co ma spolocne s tym to ze 18 rocny maju hned auto? Ja ked som spravil vodicak som si za zarobene peniaze v 17 kupil hned auto, ale to bolo par rokov uz dozadu a poviem vam takato premavka nebola, ani ked som robil vodicak a dokonxa ako pisete tak ani ked bol most cez HC prejazdny. Ano nemaju kadial chodit, ale treba si uvedomit, ze toto nikam nespeje, pretoze zatvoria most, zrekonstruuju ho a co z toho ked kamionisti rozdrbu polovicu okolia HC viz. VINOHRADY, SERED, SINTAVA A DALEJ. Jedno sa opravi a dojebe sa dalsich 40km ciest v okoli..

  4. tu nejde iba o HC most. Na tomto „prije*anom slovensku“ ma kazda rychlostna cesta/dialnica paralernu cestu s dialnicou/rychlostnou cestou v pripapde nehody/komplikacii okrem useku TT-NR. Stale je to podla mojho nazoru len rozsirena cesta 1/51. Ale toto sa noeliberalnym ludom vysvetlit neda… a ked tu bude vacsi mudrlant, tak vodicak C+E mam od 18 a to som bol tretiak na strednej…
    A cesta, ktorou dopravu odklanaju je cesta 1/62(Senec-Šoporna). Tiez nechapem, preco si SSC TT zvolila ako prioritu cestu 2.triedy cez HC most a nie ten Seredský…

  5. pre Mucha 30. mája 2022, 20:09, presne tak, aj na 10 € za liter, ved ked pozries, skoro v kazdom aute sa vezie jenda osoba.

  6. Chyba 51 – ty si asi tou treťou triedou svoje štúdium aj ukončil. Je vidieť ako jedincom ako si ty politika totálne prepla mozog. Čo majú prosím ťa neoliberálni ľudia s rekonštrukciou mosta? Ak ťa dobre chápem, tak podľa teba sa malo na HC most vysrať a rekonštruovať už raz rekonštruovaný most cez Váh v Seredi? Buď rád, že sa konečne začalo niečo robiť.

  7. Ked sa postavilo myto a spoplatnila nakladna doprava tak po 10 rokoch zistili ze len 1/10 sa dostava spat na cesty a cele je to len popici pijavica SKYTOLLu na statnom cecku. Rovnako by to dopadlo ak by zvisili dan za phm a chceli by to dat napr na rozvoj zeleznicnej dopravy. Na slovensku nie su odbornici s moralnym kompasom na miestach kde by mali, vacsina si tam voli neschopnych populistov pripadne kamaratov. Tak ste sa mali zariadit tak aby ste nemuseli stat v kolonach jak kokoti, ked uz zijete a volite jak jebliny na tom slovensku 😀

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img