ISSN 1337-8481

nedeľa, 28. apríla, 2024

PRÁVE TERAZ: Streľba v Šintave na námestí

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Šintava /  Iba pred niekoľkými minútami malo v Šintave na námestí pred reštauráciou Merkúr prísť k streľbe. Na mieste má už byť polícia.

Bližšie informácie zisťujeme.

 

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Čo Vám kkt ten Filip spravil ? Tebe z papule smrdí závisť bratu a keď sme pri tom tak chudák Filip ma viac hygieny jak ty za celý život . Mier

  2. Holicka Boris strieľal zo svojej nelegálne držanej zbrane a má aj ďalšie samopaly a tak a nestaral sa že sú tam deti a ľudia na terase ty psychopat teraz pôjdeš do Basy zas a znova

  3. Borisko teraz čo budeš chodiť po kanáloch ty chudak zbabelec pištoľník recidivista treba ho chytiť lebo ľudia sa tu budú bat o svoje životy pod si dať sám na seba komentár ty úbohý kokot darmo sa robis teraz že si slušný človek keď vieš sám že to tak neni a na rováši máš zlu minulosť kam kam teraz utečieš znova do Talianska ??!

  4. Pani policajti už te ho boli zobrať všetci vieme že je na Sulekovskej u pani učiteľky Janky Hubinovej všetci ti vedia….

  5. Boris Holicka nestaral sa či zastrelí deti ľudí ani nikoho čo za psychopata to nechajú na slobode

  6. Torac predáva drogy treba ho zastaviť sintavania to nech vás zaujíma keď sa to dostane vašim deťom do rúk a zničia si životy čo potom

  7. Matyáša F. treba brat nech sa to tu vyčistý. Čo tá svina tučná moze mat za kurvy len chuderi nestastné čo vidia trochu penazí .

  8. Borisko Borisko čo ty z huby smrdí ty maskacovy kokot teraz sa nebudeš robyt slušný občan čo chodí kradnúť vodu z vahu aby mohol poľievat rastliny že veď ty si neni svätý tak co sa robis dobre vieme co za rastlinky to polivas tak vo veľkom z kradnutu vodu z vahu hahahahah trubka sám si tu vymislas komentáre a sám si nane reaguješ aj z tu tvoju slapku z cepena pani učiteľka veľká hamba Janka že si sa dala na takého koňa ty musíš byt dobrá piča alebo si už len tak od všetkých vytrtkana že ta vlastne nikto nechcel tak ty stačil aj Borisko potkan

  9. Holicka ten samopal 58 nebola včera dobrá voľba lebo zas sa vrátiš do Ilavy mozes si nachystat rit budú ta jebat jak za starých čias

  10. Koho vlastne včera pobrali okrem toho Jamricha vie tu niekto normálny napísať,alebo len samé drísty vypisovať.

  11. ZO PSYCHOPATA BORISA HOLEČKU TO VYSTANE LEBO JEHO PSYCHYKA JE TAKÁTO .!!! A ČO SA TÝKA FILIPA MATYÁŠA TAK NECH SI HO TEN BOHUŠKO TOLKO NEZASTAVA LEBO FILIP SKONČI PRESNE AKO JEHO TATKO ,, SIFILITIK ,, ZNEHO OSTANE A BUDE SA LIECIT DO NEMOTY .!!! 🤣🤣🤣🤣💀💀💀💀💀🤣🤣🤣🤣🤣💀💀💀💀 Ale nakoniec zdechne aj tak na SYFILIS 🤣

  12. A s tým čiernym Porsche aký jebo chodí po Seredi?
    Parkuje kde chce kam chce aj na prechode nestará
    Buzerant jeden

  13. Stary matyas má syfilis a mladý filip jebe všetko po nom . Fuj tá zgerba matyášová banda Aj tie kurvy co s nim jebali su nakazene.

  14. Hahahhahahahaha že Bobo mladší aké komentáre obhajujúce si ide 😂😂😂😂😂😂 ty trupka jak cela vaša hnilá rodina vy ty radšej nič nepíš lebo by ti na ulici v seredskom parku príjebal bezdomovec a by si bol mŕtvy na mieste ty mafianos

  15. Dášenka s Davidkom sa vyzurili pod rôznymi menami konečne. Dášenka bud asi ticho radšej podmienka ti už skončila

  16. A Šak čo tak mal mu streliť už do tej špatnej sprostej hlavy.. Ale pockať🤘🏽 On skape až v base udavač pojebaný.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img