ISSN 1337-8481

sobota, 4. mája, 2024

Fico sa včera po dlhom zahmlievaní verejne vyfarbil.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
Už koncom februára som v komentároch písal, že svet názorov sa v určitej oblasti na nejaký čas stane čiernobielym. Buď sa človek postaví na stranu agresora, alebo na stranu jeho obete. Hoci protiprávna invázia na územie suverénneho štátu bola nespochybniteľným faktom, niektorí sa aj tak snažili hľadať nejaké „odtiene sivej“ a omieľať floskuly o „pravde uprostred“. Aj keď bolo zrejmé, že tým len zakrývajú svoju túžbu ospravedlniť agresora. Po zdokumentovaní ruských vojnových zločinov v Buči a ďalších mestách sa však stalo dobro a zlo natoľko jasne rozpoznateľným, že obhajovať agresiu už mohol len človek, ktorý sa nechal obalamutiť kremeľskou propagandou a ešte stále si to nebol schopný priznať. Alebo teda ešte aj politik, ktorý mal v úmysle zneužiť emócie ľudí tvrdošijne zotrvávajúcich v tomto omyle. Fico sa včera po dlhom zahmlievaní verejne vyfarbil. V jednom šíku s našimi parlamentnými fašistami odmietol Zelenského a tým sa prihlásil k Putinovi. Lebo tretia možnosť neexistuje. Prístup takýchto politikov by mal byť výstrahou pre všetkých, ale najmä pre ich prívržencov. Akú môžu mať istotu, že cynický prospechár, ktorý je hluchý a slepý k ľudskému utrpeniu susedov, sa nedopustí akýchkoľvek ohavností aj voči vlastným voličom?
Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. No tak ho nevypočul. Nevídali. Máme sa z Fica, alebo Zelenského posrať? Ja kašlem na Fica, Zelenského, Putina,Bidena atď.

  2. fico ma pravdu,zelenskyj je fasista,vodca azovskeho praporu,sanko mas mozog vymixovany mainstreamom,uz tam mas len tu floskulu.

  3. Koalícia je v totálnom rozklade.

    1. V parlamente práve na týždeň prerušili schôdzu, pretože nie sú schopní dohodnúť sa ani na tých pár omrvinkách, ktoré sľúbili ľuďom kvôli zdražovaniu.

    2. Nedokážu prijímať nič pre ľudí, nič pre dôchodcov, nič pre tých najzraniteľnejších.Hádajú sa ako psi, kým ľudia trpia.

    3. Keď majú pomáhať Slovákom, tak sa im nechce chodiť do parlamentu. Keď majú strčiť Roberta Fica do väzby, tak sú tu do nohy. To sú ich priority. Len zloba a krv.

    4. Zelenskyj nás odpája od plynu a oni mu za to, blázni, ešte tlieskajú v stoji. Lebo oni majú Slovensko úplne na saláme.

    5. Ešte si včera aj pretlačili ďalšiu stupídnu rezolúciu, kde za všetko zlo na svete vinia Rusko. Bez vyšetrovania, bez dôkazov – len-tak si kopnúť. Aby ich na americkej ambasáde pohladkali.

    6. Nech si vypočujú pápeža, nech si pozrú Lulu, nech si naštudujú dejiny – za vojnu na Ukrajine je zodpovedné v prvom rade NATO, ktoré, slovami pápeža, „štekalo“ na hraniciach Ruska.

    7. Za vojnu môže aj Zelenskyj, ktorého tu vytlieskávali – on a jeho fašistické batalióny, ktoré zabíjali ľudí na Donbase.

    8. A za vojnu môžu všetci vojnoví štváči na čele s Čaputovou a Hegerom, ktorí posielajú na Ukrajinu zbrane a predlžujú utrpenie ukrajinského národa.

    9. My sme chceli rezolúciu, v ktorej bude jasná výzva na mier. Táto rezolúcia OĽaNO bol jeden nechutný vojnový pamflet. Hlasoval som proti.

    10. Vláda Slovenskej republiky definitívne prestala byť vládou Slovákov. Správajú sa ako Zelenského opičky. Nerobia nič pre mier, sú vládou vojny.

    11. Desí ma, ako kašlú na sociálne opatrenia. Tak sa zaľúbili do Zelenského, že si akosi nevšimli, čo sa deje na Slovensku.

    12. Plynová kríza, extrémne zdražovanie, šialené ceny energií… Ľudia sú na dne a oni dokola riešia Volodymyra a odďaľujú rokovanie NR SR o sociálnej pomoci.

    Je najvyšší čas to rozpustiť. Čím dlhšie bude trvať toto trápenie, tým väčší bude hnev Slovákov. A keď to vybuchne, nepomôžu im ani ich americkí bossovia.

  4. Podľa tohto a podobných článkov je akékoľvek spochybňovanie alebo iný názor na to čo hovorí alebo koná Zelenský schvaľovaním agresie, zabíjania, mučenia a pod. Nechať sa obalamutiť Kremeľskou propagandou, tá určite existuje čo ale neznamená že Kyjevská neexistuje. Podľa takýchto článkov ľudia ktorý síce nesúhlasia s tým čo sa na Ukrajine deje ale nepadajú na zadok / v parlamente SR standing ovation/ z toho čo predvádza Zelenský žijú v obrovskom omyle a niet im pomoci. U ľudí ktorý podľa takýchto článkov schvaľujú agresiu, zabíjanie… ide ale o niečo iné a to o to čo tomu predchádzalo. Okrem Putina a najvyšších predstaviteľov Ruska som ešte nepočul v tomto prípade od našich opozičných politikov že by niekto túto inváziu schvaľoval. Myslím že momentálne sa tu tvrdo presadzuje heslo myslím že z totality, ktoré narobilo naozaj veľa zla – Kto nejde s nami je/ide/ proti nám.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img