ISSN 1337-8481

pondelok, 6. mája, 2024

Viete, čo je skutočnou hrozbou pre národ?

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Ťažko hovoriť, čo všetko prispelo k tak výraznému osprosteniu tak značnej časti populácie. Je to rozmaznanosť, či opačne problémy, korona opatrenia, alebo to v časti spoločnosti bolo vždy, len akási potreba kričať verejne (aj keď úplné nezmysly) a hlavne bezplatná možnosť šíriť informácie dosiahli to, čo na sociálnych sieťach vidíme dnes a denne.

Desí ma, keď sa medzi normálnymi ľuďmi pohybuje niekto, kto je schopný kiwi označiť za hrozbu pre národ pravdepodobne si neuvedomujúc, že práve on je tou hrozbou. Otázka je, či už navštevuje „obecného“ psychiatra…

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. ja som to vedel. ten kivi mi bol podozrivy uz za socializmu. najprv nam sem dali vrahovia z uólstríítu manderlinky a teraz kivi. co robi ten pospolity marian? preco nas nechrani pred tymi cudzakmi?
    haa? haa?

  2. Pre anonym 10:52 6. mája 2022, 13:47 – tak rozmyslam, co si Ty za hrdinu, ked cez anonymizer pises aj jednoduchu vetu.

    Co este robis sposobom, ze zametas za svojim konanim stopy uz preventivne?

    Co si uz porobil a na co sa chystas, ked ta nekonecna opatrnost?

    Takze takto:

    si chudak a chudakom zostanes. Mozno to je vo vasej rodine dedicne, neviem.
    A ja sa pod svoj nazor podpisujem – Ty na to nemas…
    Serie Ta to, co? 😉

  3. Pan Majko,to Vas trapi? A to je skutocna hrozba.pre narod?.Na to su uz dlho v prevadzke psychiatricke liecebne!Takze,ten,kto si vybera taketo citanie,tak toho ako nazvat?A naco su Vam vlastne nejake stopy?Ze by?

  4. Anonym 6. mája 2022, 14:37 – nie, to evidentne trapi autorku textu.

    Mna samotny text tej chudery netrapi.

    Problem vidim v tom, ze ta chudera fakt peticiu s tym obsahom ma moznost urobit – urobila. Ze nebude uspesna? No asi nebude.

    Ale toto je buducnost tejto spolocnosti? Verejny priestor v mene slobody slova zasvineny takymito nezmyslami?
    Uvedomujete si, ze tato chudera ma v sireni svojich myslienok moznosti stredne velkej tlacovej agentury so stovkami zamestnancov z doby este snad z pred dvadsat rokov?

    Uvedomujete si, ze tato chudera okrem tohto zjavneho nezmyslu zdielanim siri nie az tak na prvy pohlad jasne hluposti, no svojim obsahom mozno / dost urcite pre spolocnost este nebezpecnejsie?

    Ono staci sledovat tieto stratene existencie a clovek pride na to, ze bud sa vykasle na dianie okolo seba, alebo sa zblazni spolu s tymito dementami.

    Problem ale je, ze nie kazdy dokaze vyhodnotit situaciu a nasledne akoby sa taketo chudery klonovali. A vysledok vidime v prieskumoch, kolko ludi veri hoaxom a obdobnym nezmyslom.

  5. A je to tu. Doslova z nepodstatneho príspevku niekde na fb tu bloger ide robit dôležitu temu. Nepodstatnu sracku aj ked v podstate pravdivu myšlienku o kiwi. Bloger informuj sa u odbornikov na výživu ze co je pre nasu oblasť lepsie a zdravsie konzumovat. Ci kiwi alebo jablka resp. aj ine ovocie z tunajsej oblasti. A ten anonym asi vie preco ide cez anonymizer ale neviem preco to tebe vadi? Nenormalne chore.

  6. Najväčšia hrozba pre Európu sú liberálne vlády. Dotiahli nás tam kde sme. Plná huba tolerancie a ústretovosti, v realite zákazy, príkazy, sankcie, tresty, cenzúra. Kam sa na liberálov hrabú komunisti. To boli učni oproti slniečkárom a pod. liberálnej zgerbe.

  7. Takže keď slobodný človek napíše svoj opodstatnený názor že je pre neho hrozba Matovič svojim riadením tak je akože „novinárom“ ktorý sa označuje za „slušného“ automaticky urážaný do chudákov až po jeho rodinu ?
    A to že používa dáky „anonymizer“ je nepodstatné keďže neporušuje žiaden zákon.
    Divná doba
    P.S. nie som Anonym 6. mája 2022, 10:52 ale nemám problém s ním súhlasiť

  8. Ale viditelne mas problem si precitat upozornenie dole.
    Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.

  9. Sereďan 6. mája 2022, 19:09 – v prvom rade vobec sa nejedna o prispevok tykajuci sa voleneho zastupcu. KAZDY voleny zastupca je povinny zniest zvysenu mieru kritiky, otazky a podstatne zvysenu kontrolu.

    Prispevok podla pravidiel mohol byt zmazany bez akehokolvek vysvetlovania, je na mojej ochote strpiet ho.

    To ale nebude vecne. Nateraz moju trpezlivost a toleranciu vysoko nad pravidla, moze pisatel povazovat za darcek odomna. Aj darceky sa ale rychlo minaju…

  10. Ta pani škodu nikomu nespravila ani Čechom už vôbec nie Slovákom. Škodu robia politici, 32 rokov sa rozkráda Slovensko. Je to hoax?

  11. Hento one 23.44 si neda pokoj

    Po klamstvách o korone a očkovaní tak Peková šíri lži aj o vojne na Ukrajine.

    Viaceré výskumy ukázali, že oba javy spolu súvisia – osoby, ktoré šíria konšpiračné teórie o covide, vo zvýšenej miere dôverujú aj prokremeľskej propagande.

  12. Hrozba sú terajší vládni diletanti,Sulik sa bude odbavovať pri vítaní Geissenovcov na letisku a pripravil im aj program..čistý GRC..

  13. Aj takto sa da spropagovat Slovensko. A kazda reklama je dobra. Hlavne po tom, ako sa ukazuje kolko bolsevickych trollov tu mame. Radsej geisseni ako huraputler.

  14. Hrozbou a zároveň katom pre nás všetkých je samotný človek. Bohužiaľ, nepoznám horšieho tvora na celej zemeguli.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img