ISSN 1337-8481

pondelok, 29. apríla, 2024

Trnavskí policajti chytili 28 ročnú dílerku. Drogy vozila rýchlo a ekologicky

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM| Pozornosti trnavských kriminalistov neunikla mladá dílerka. Jej ekologický prístup k doprave síce oceňujeme, ale drogy na e-kolobežke rozvážať nemusela.

V pondelok podvečer policajti zadržali 28 ročnú Andreu, v širšom centre mesta Trnava. Operatívnou činnosťou zistili, že by žena mala obchodovať s drogami a na presun mala používať elektrickú kolobežku. Policajti jej pri osobnej prehliadke našli v ľadvinke viacero priesvitných vreciek a zatavenú striekačku s béžovou kryštalickou látkou. Podľa predbežných výsledkov expertízy išlo o metamfetamín. Ten mala mať takto pripravený na predaj svojim „zákazníkom“.

Krajský vyšetrovateľ ženu obvinil z obzvlášť závažného zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi a zároveň podal návrh na jej väzobné stíhanie, o ktorom práve rozhoduje trnavský súd. V prípade dokázania viny jej môže hroziť pobyt vo väzení na 10 až 15 rokov.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Aký šikovný vyšetrovateľ nech ide do Galanty ale nie na príkaz KRPZ a vysetrovatelky ale objasniť drogovu zločinecká skupinu ale bohužiaľ nemôžu niekto z nich by prehovoril ha ha

  2. Chudera ajusa..vy kokoty chytajte ozajstných dílerov nie najposlednejsich ľudí čo stojí nič nemajú.. a veľké ryby hlavný zasobovatelia sa stále usmievajú a ďalej vonku predavaju

  3. Áno mala ..nejaké ozaj drobné..zadné tisíce tam neboli.nepredavala vôbec dlho,jak poniektorí !čo niekoľko rokov predávajú.nemala zadného Mercedesa ani bavoraka ba dokonca nemala ani bicykel za niekoľko tisíc euro. Mala pojebanu kolobežku a to bolo všetko. Určite pani ,,profesionáli“ čo ju odchytili sú nesmierne na seba hrdý… Že to dokázali..gratulujem. a pozdravujem ešte tých čo ich to neskutočne pálilo a zozieralo ich to že 40kilova žena na kolobežke si vie privyrobit bez toho aby musela muklovat ako vy…trubky…je to ozaj ozaj smiešne..lebo toto bola iba najposlednejsia osoba z celého odvetvia..a ty najväčší si len trocha doma poupratovali keby niečo a fungujú ďalej…takže aký to malo zmysel…a v druhom rade NIKOMU TO NEPREDALA NASILU..došiel za ňou iba ten človek čo to chcel sám…!tak sa uvedomte už.a ďalej pokračujte v tom svojom úžasnom živote kde vám druhý nadstavujú normy a vy ich len z dole hlavami a bez slova prekonavate. Bábky obyčajne.. ! SLOVENSKO je len pojebany policajný štát ktoré rozkrádajú pani v oblekoch.a zákony sú nadstavene iba pre nich…človeka zavrú na 15 rokov..zničia nielen toho jakoze dilerika ale aj jeho rodinu aj on má dieťa,ženu,matku.to je v poriadku že!! Pojebany po_po!

  4. ..ty tu nevyplakavaj ked ju drapli..mala sa normalne zivit a nikto by ju nechytil..a kedze pises ze nemusela ako hovoris muklovat tak s tym rizikom pri tomto remesle musis pocitat..tak ako vsetci co sa chcu past ako to prasatko v zite a vykrikovat na druhych ze mukluju..diliny

  5. Ty hore co ju obhajuješ – mala sa učiť, byt Itckarka, doktorka, právnička alebo dokonca iba murárka alebo elektrikarka a mohla dobre zarábať a nie predávať drogy. Lenže na to treba čas a snahu, a keď je človek sprostý tak jedine co mu ostáva je predávať drogy a hľadať ľahkú cestu k zárobku. A bohužiaľ tupcov v tomto štáte je väčšina a preto to tu tak aj vyzerá.

  6. Vidis a najde sa idiot, ktory napise
    ,,zničia nielen toho jakoze dilerika ale aj jeho rodinu aj on má dieťa,ženu,matku,, a na vine su policajti.

  7. Zas taká sprosta az nebola ked jej okrem iného zhabali kalkulacku , fixku na rozpoznanie falošných bankoviek ba dokonca cukríky na odpútanie pozornosti policajného psa a urcite veľké bankovky boli vo vagine pravdepodobne….

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img