ISSN 1337-8481

nedeľa, 5. mája, 2024

Robert Fico vie, kto bol skutočným objednávateľom vraždy novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
Robert Fico vie, kto bol skutočným objednávateľom vraždy novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej.
„Zadanie od Mariana Kočnera bolo, aby Kuciak zmizol a tak ho zavraždili. Jeho telo sa nemalo nikdy nájsť,“ tvrdia média 23.3.2019.
Päť dni po dvojnásobnej vražde na Úrade vlády vystavuje Fico na stole jeden milión eur, ako odmenu za informácie o vrahovi.
Jeden milión, ktorý predseda vlády označuje ako vládou vyčlenené peniaze. Už v tomto momente ide z pozície Fica o vedomú lož. Peniaze požičala na nechutné divadlo komerčná banka.
Účelom tohto momentu, kedy prvýkrát v moderných dejinách Slovenska boli viac ako blízko moci zavraždení dvaja mladí ľudia, bolo odtiahnuť pozornosť od iného jedného milióna eur.
Zbierky piatich „ľudí“ z najbližšieho mocenského a podnikateľského okolia Roberta Fica.
Skutočných objednávateľov vraždy novinára a snúbenice. Skutočného impulzu pre Mariána Kočnera s cieľom uviesť do pohybu vražedné komando.
Je máj, lásky čas, kde pero básnika je potlačené revom zúfalo malého počtu proletariátu vybičovaného komunistom Ficom a rovnako šialeným marxistom Blahom, rozumej celoživotnými príživníkmi, vulgárnosťou na adresu prezidentky republiky, ako „symbolu osláv práce“.
„Povieme pravdu o vražde novinára Jána Kuciaka a ľudia budú prekvapení“. Autor Robert Fico. Dav nereaguje, nepadá zdesením nad vraždami, dav konzumuje kúpené žrádlo a teší sa z výletu do sídla Bodorovcom a nitrianskeho arcibiskupstva.
Informácia, že Fico vie a povie pravdu o vraždách, bola určená piatim skutočným objednávateľom vraždy.
Aj s odkazom, že do hlasovania o jeho vydaní do kolúznej väzby, zostávajú štyri dni.
Tak, ako sa nepodarilo vrahom zadanie, aby „Kuciak zmizol a jeho telo sa nemalo nájsť“, tak sa podarilo iné.
Živé telo poslanca Roberta Fica, šéfa Mafiánskeho štátu, aj po včerajšom hlasovaní o nevydaní do kolúznej väzby, bude súčasťou slovenského parlamentu.
„Ak Smer nebude úspešný, z politiky odídem“, Robert Fico.
Z pohľadu včerajšieho hlasovania v parlamentu je Smer naďalej „úspešný“, pre seba a jeho členov Mafiánskeho štátu.
Občan oslávil sviatok práce a vrátil sa domov.
Robert Fico povie pravdu o vraždách, no ľudia nezostali prekvapení. Nič nové, čo vie Fico sa nedozvedeli.
Iba Kočner dostal správu do väzenia, že keď sa o dva roky Fico vráti k moci, všetko „bude napravené“.
Iba päť skutočných objednávateľov vraždy si otvorilo šampanské po hlasovaní o nevydaní Roberta Fica do kolúznej väzy, lebo akcia vyšla.
A Robert Fico „nepovie pravdu o vražde novinára Jána Kuciaka a snúbenice Martiny Kušnírovej“
A Robert Fico nemá dôvod povedať pravdu, lebo jeho piati ľudia nechcú byť prekvapení.
Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Z Ficovho výroku mi nijako nevyplýva, že pozná skutočného objednávateľa vraždy. Je to len domnienka.

    Ako autor prišiel na päť objednávateľom vraždy?

  2. Čistý ojebavaci.Frcko,Koncener,Zuzova.Dali ich odstrániť.2zivoty koli zazobanym kokosom.Mohly žiť.Zavret všetkých.Zmrdi….

  3. Vysvetli mi prosím preco by to pán F robil keď bol pri moci a pri koryte? Ako by mu toto prospelo? Uvažuj ak máš čím ty osol

  4. Aspoň viem ale ty ani to nevieš, žiaľ s tým sa nedá už nič robiť a musíme ťa tu strpieť… si už raz taký

  5. Cize, vies, ze si zabrzdeny, trpis tym, ale nic s tym nerobis. Co uz, tvoja volba. Teda volba, kedze si brzda nemas na vyber.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img