ISSN 1337-8481

štvrtok, 2. mája, 2024

MARIAN KOTLEBA VYRÁŽA NA CESTY

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
MARIAN KOTLEBA VYRÁŽA NA CESTY 🎪 Pred prideleným poslaneckým bytom, kde dodnes býval Marian Kotleba, sa dnes ráno objavila maringotka. Do nej si odsúdený extrémista zbalí svoje zelené obleky, Krupu, činky i tresku a vydá sa do sveta nosiť ľuďom radosť a smiech.

Prajeme Marianovi veľa zdaru v jeho živote na kolesách 🤎

Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Podla mna je dobre, ze slovenska justicia v sebe nasla silu odsudit pana Kotlebu. Fasisticke provokacie jeho a jemu podobnych tu na Slovensku nepotrebujeme a nechceme. O to cudnejsie su kroky nasej sucasnej vlady a aj to, ze nasa pani prezidentka sa prezentuje banderovskymi pozdravmi a policia s tym nic nerobi. To co je za sposoby? Este v lete roku ’47 sa banderovske tlupy prebijali cez Slovensko za zachrancami do Rakuska, cestou zabijali slovenskych ludi a nasa prezidentka pouziva ich nacionalisticky pozdrav. To tiez nie je v poriadku, podla mna.

  2. prezradim ti tajomstvo, darceky pod stromcek ti kupuju rodicia a ani zubkova vila neexistuje. tych 50 centov pod podusku ti dava mama. tak opatrne s tym klepanim zubmi.

  3. si si isty?
    K 26. aprílu 2022 pôsobilo podľa registra na Slovensku 51 politických strán a hnutí
    ked si pozries kto za koho hrabe, pardon kope, tak zistis, ze ani z velmi velmi daleka nie skoro vsetky.

  4. @ Anonym 29. apríla 2022, 8:49
    Vsetky do jednej. Este aj Dezolati v Republike a Kokotleby, kedze tito degenerati by nevedeli tak excelentne rozjebat stat ako sa to podarilo Filcke .

  5. Pozdrav Sláva Ukrajine je banderovsky pozdrav. Obdoba ludackeho Na stráž. Som zvedavy,ci v sebe pani prezidentka najde dost odvahy ist sa ukazat 29. augusta do Banskej Bystrice. Antifascist ‚till I die!

  6. 12.10
    Nie, nie je. V 1917, od kedy je pozdrav znamy este o Banderovi nechyrovali. Skus toto povedat pred potomkami zaporozcov a vysvacaju ta po tej sprostej hlave nahajkou.
    To, ze si nieco osvojili o 30 rokov neskor nackovia nic neznamena. Aj nasu hymnu blekaju na stretnutiach nackovia a este ju preto nezmenime.

  7. pre 12,29,ok,skusim inak,nesuhlasim absolutne s touto vladou,su to plagiatory,kolar je mafian a diler,matovic dphckar(kamarat ho vysetroval).kolikova usvedcena z podvodu,no a ja sa mam dat utratit.
    skus mi teda poradit koho mam volit z terajsej opozicie aby som sa nemusel dat utratit.
    a skus vymenovat kauzy ake mal ma mazurek,uhrik,alebo co spravili fasisticke,stale neviem nikde dohladat ich fasisticke ciny ktore spachali ako mnohi stale vykrikuju.

  8. 3.9. 2019 11:46Trojčlenný senát Najvyššieho súdu (NS) SR odsúdil poslanca Národnej rady (NR) SR Milana Mazureka (ĽSNS) za extrémistické trestné činy na peňažný trest vo výške 10-tisíc eur. NS SR sprísnil v utorok na svojom verejnom zasadnutí minuloročný rozsudok Špecializovaného trestného súdu v Pezinku (ŠTS), čo sa týka výšky peňažného trestu. Verdikt je právoplatný. Mazurek tak už nie je poslancom Národnej rady (NR) SR.

    ten kamarat je asi revizor v elektricke v surovciach, ze?

  9. skus napisat co konkretne povedal mazurek,za co bol odsudeny,lebo je to na smiech,to ze cigani parazituju na soc.davkach(za tent vyrok ho odsudili) to uz aj na SOL potvrdi a napise kazdy co normalne pracuje,to bol ten trapny politicky verdikt sudu.
    co taka ministerka kultury milanova:cigani su vyjebanci co len kradnu a mnozia sa,tento vyrok pre sud je zrejme v poriadku,takto vyzera spravodlivost na sudoch,nic sa nezmenilo nasi ludia funguju.

  10. V roku 1917 o Banderovi nechyrovali. To je pravda. Meno toho cloveka sa pouziva ako komunikacna skratka na oznacenie nasilneho ukrajinskeho nacionalizmu, ktory opat raz priviedol ukrajinsky lud do nestastia. A tentokrat big time. Preto je lepsie mena fasistickych necisti a vsetko s nimi spojene nespominat. Neozivovat kostlivcov minulosti.

    Ukrajinsky nacionalizmus je vo svojej podstate progermansky. Preto ich zaluba v hakovom krizi, v symboloch zbrani SS a povysovani svojho naroda nad ostatne. Tak sa zdravia tiez Ukrajinci po vzore Deutschland uber alles. Doslovne prevzali aj tento slogan.

    Vsetci clenovia prveho vedenia ukrajinskej povstaleckej armady z 20.tych rokov 20. storocia boli byvali dostojnici Rakusko-Uhorskej monarchie. Ich ulohou bolo zastupovat zaujmy rodiny Habsburgov nadalej v tom priestore hraniciacom s Ruskom. Ukrajinsky nacionalizmus je ideologiou malej casti ukrajinskeho obyvatelstva a je vyuzivany ukrajinskymi oligarchami, ktori v tychto dnoch stracaju svoje majetky na Donbase. Nema to nic spolocne so „slobodou“ a takymi vecami.

    Preto je hanba, ze prezidentka Slovenskej republiky pouziva banderovsky pozdrav. Viem, ze nie kazdemu to vadi. To uz zalezi na pohlade kazdeho cloveka, vychove, rodinnom pribehu. Pre mna su banderovske, ludacke, nyilasiovske, fasisticke pozdravy neakceptovatelne. Buducnost je v schopnosti racionalne hodnotit situaciu. Lvov nech je kludne ukrajinsky. Alebo polsky. Ale Donbas, to je Rusko. Oni odtial uz neodidu a ked tam znicia najbojaschopnejsiu cast ukrajinskej armady, tak Kyjev uz nebude mat kto branit. Nacionalisti nutia ludi do zbytocneho boja. Svoje boje si treba vyberat mudro s rozumom, nie z nenavisti. To potom konci tak, ze na Ukrajine budeme mat generaciu porazenych a v Rusku generaciu vitazov. Pomohol ten pozdrav nejako Ukrajine? Podla mna naopak. Vadi mi, ze nasa prezidentka z nas pouzivanim toho pozdravu robi Ukrajinu v 2.0

  11. Takze Ukrajina vlastne nema co existovat, lebo nacisti. A to vyucuje magian, alebo jeho dvorny histerik?
    Vies o tom, ze v Kyjeve stali murovane budovy, kostoly a pod. ked este moskva bola les a mocariny? Ale podla teba vsetko patri rusom.

  12. 23:42 ty si dobrýýý, takže Ľvov nech si nechajú, ale Donbas je ruský. Mimoriadne choré zmýšľanie, a nebezpečné špeciálne pre Slovákov. Potom príde čo, Užhorod nech si nechajú, ale Kyjev a Ľvov sú ruské, a potom ďalej čo asi.

  13. Pri takemto ponimani sveta, by Slovensko uz davno malo niekomu patrit a tupe fasisticke hrube hrky a vygumovane hlavy mali byt uz vykynozene, nie? … a tu v tejto demokracii sa serieme s nejakymi sudmi a podmienkami…

    Som zvedavy, ake nezmysly to budu nabuduce.

  14. My Slovaci radi dozicime terajsi marazmus nasim susedom Ukrajincom so slovami, ze ved oni boli banderovci a robili neslychane veci…a to ze my sme boli hitlerovski vritlezovia vo fasistickom state to uz zamlcime, ze. Tiez sme civilom robili veci, ze aj zabijacke jednotky SS nechapali…Zidovskych susedov sme vtedy nakladali do dobytcakov a posielali do krematorii. My sme posledni, co mozme niekoho sudit. Tak to je. A zavidime ked sem pride nestastnik na BMW v obave o zivot z vojnovej zony. Ved to nie je ekonomicka migracia, ale utek o holy zivot.

  15. Zaujímavé, že po tomto Moricovom komente sem nabehol polnočný trol a odsunul túto diskusiu do stratena. Asi sa vám pravda zle číta.

  16. Ukrajinskemu nacionalizmu rozumny clovek neveri ani nos medzi ocami. Rozumny clovek, podotykam. Najlepsim prikladom je vcerajsia evakuacia tych „stoviek“ civilov a zien a deti z oceliarne Azovstal v Mariupole pod dozorom OSN. Boli tam biele auta s oznacenim OSN priamo vnutri v areali, pripravenych 20 zltych skolskych autobusov pre tych az tisic civilistov.

    Ako to dopadlo? Vyslo odtial cca 20 zien a deti. Ja som videl fotky len jednej trojcclennej rodiny v novych monterkach. Akcia pod dohladom OSN! V ukrajinskych spravach ten fakt, ze to organizovalo OSN, ani nespomenuli. Je to klamarsky korupcny nacionalisticky system a ja im ich nacionalisticke legendy neverim. Kde by sa v oceliarni nabrali stovky civilistov? Tam su len taki civilisti, co boli v tom meste cudzinci a este k tomu nie vitani.

    Co im verim je, ze tam maju stovky ranenych. Tym bude po vzdani sa poskytnuta medicinska pomoc, ale neexistuje, ze by ich Rusi len tak pustili naspat do Kyjeva. Tych ludi, objektivne vzate, caka bud smrt alebo sud. To je uplne normalna vec. Donecka ludova republika ma svoju prokuraturu, maju svoje sudy, maju vazenia. To snad nie je prekvapenie pre nikoho, ze tam je funkcny justicny system. Aj humanitarna pomoc je na tej strane hranice funkcna.

  17. Ohladom fasistickej minulosti Slovenska je pravda, ze mame v nasej historii obdobie klerofasistickeho rezimu, kedy sme vlastnych spoluobcanov posielali na smrt, brali sme im majetky z titulu prislusnosti k urcitemu narodu, kedy slovenski vojaci zomierali pri Done vo vojne niekoho ineho.

    Take nieco sa uz nikdy nesmie zopakovat. Preto je potrebne, aby sa nemohlo stat, ze by v slovenskej policii alebo armade sluzili ludia s fasistickymi tetovaniami na tele, aby sa vojaci medzi sebou zdravili Na straz alebo aby sa o Jozefovi Tisovi hovorilo v skolach ako o dobrom strykovi Tisovi.

    Je dolezite, aby sme take nieco na Slovensku nedovolili, lebo na priklade Ukrajiny vidime, ako to dopadne, ked statnu moc ovladnu nacionalisticke zivly vzyvajuce kult fasizmu a kult smrti. Pracujuci clovek chce mier a prosperitu.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img