ISSN 1337-8481

streda, 8. mája, 2024

Víkend bude plný podujatí

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Blížiaci sa víkend prinesie so sebou aj množstvo podujatí konaných v Seredi ale aj v okolitých obciach. Pre lepší prehľad sme Vám pripravili malú upútavku.

Flora fest a 1. máj

Mesto Sereď tradične pri príležitosti 1. mája organizuje na Námestí slobody Flora Fest – predajnú výstavu kvetov, stromov, byliniek a farmárskych výrobkov. Tešiť sa môžete na vystúpenie hudobných skupín, občerstvenie a dobrú náladu. Vstup je zdarma.

SOBOTA 30.apríla

10:00 hod. Company S – tanečná skupina
10:30 hod. dychová hudba Bučkovanka
15:00 hod. divadlo pre deti Neposlušný dinosaurus
16:30 hod. one women show Janessa

NEDEĽA 1. mája

10:00 hod. dychová hudba Hrnčarované
15:30 hod. hudobná skupina Vrbovskí víťazi

Sereďský beh

30. apríla 2022 sa uskutoční celomestské podujatie Sereďský beh. Štart bude zo zámockého parku. Príďte si zabehať a urobiť niečo pre svoje zdravie alebo jednoducho iba povzbudzovať. Propozície:

10.00 h BEH ZDRAVIA
11.30 h RODINNÝ BEH
12.00 h HLAVNÝ BEH
12.00 h HOBBY BEH

Veterán burza

30. apríla 2022 od 7:00 hodiny môžete navštíviť Jarnú veterán burzu v priestoroch Old timer múzea. Pravidelní návštevníci už vedia o čo sa jedná, ostatným odporúčame burzu starých motorov, súčiastok a rôzneho tovaru navštíviť.

RC Trialová dráha Sereď

Pozývame Vás na RC 24 OFF ROAD CUP od 10:00 hodiny do 15:00 hodiny. Čakajú Vás ukážky voľneho jazdenia modelárskych áut v rôznych mierkach na dráhe, ktorá sa nachádza ma ceste do campingu ( oproti skateboardovej dráhy ).

Cyklistický klub AB Sereď

Cyklistický klubu AB Sereď Vás pozýva na narodeninovú cyklojazdu konanú 30. apríla so štartom o 13:00 hodine pred ABčkom. Trasa povedie pravým brehom Váhu do Hlohovca a ľavým brehom späť do Serede. Priemerná rýchlosť bude cca 20 km/hod a dĺžka trasy 40 km, preto si pripravte dostatok síl.

Narodeninová oslava ABčka

V sobotu 30.04.2022 od 15:00 hodiny začne oslava 30.narodenín spoločnosti AB Sereď. Program prebehne na terase a priľahlom parkovisku. Vystúpi speváčka Andrea Süttöová, Michaela Hasalová, Bubnová Show Ritmo Factory. Programom Vás bude sprevádzať spevák Martin Babjak. Pre deti budú nachystané héliové balóniky a drobné suveníry.

Bistro Raketa

Pri príležitosti prvomájových osláv sa v sobotu 30. apríla bude konať v prietoroch bistra stavanie mája. Na 1. mája sú pre deti pripravení rozprávkoví maskoti. Program bude pre návštevníkov od 10.00 hod. do 18.00 hod. O hudbu sa postarajú cimbalová kapela, Gypsy Elegance a Chilli Boys Berky.

Sládkovičovo

Ak máte radi lietanie, nenechajte si ujsť od 10:00 do 14:00 hodiny v Sládkovičove letecký deň, známy pod názvom Otvorenie neba. Čaká Vás zoskok parašutistov, akrobacia, prelet stíhačky, výhliadkové lety a ďalší zaujímavý program.

Dolná Streda

Obec Dolná Streda Vás pozýva v sobotu 30. apríla od 17:00 hodiny na tradičné stavanie mája. Miestom konania bude Kostolné námestie, kde na Vás čaká okrem programu aj občerstvenie.

Galanta

Mesto Galanta pozýva na stavanie mája, ktoré sa uskutoční 29. apríla 2022 o 14.00 hod. na Mierovom námestí.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img