ISSN 1337-8481

pondelok, 6. mája, 2024

Mrazivé fakty o Rusku: Najvyšší počet vrážd na 100 000 obyvateľov v Európe

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Hoaxy a podvody – Polícia SR |MM|  Prokremeľská propaganda sa okrem šírenia dezinformácií a hoaxov o vojne na Ukrajine dlhodobo zameriava aj na vykreslenie Ruska ako „krajiny snov“. Tento dezinformačný naratív ide ruka v ruke s očierňovaním „skazeného západného sveta“.

Pripravili sme preto zopár faktov, aby sa vo víre denných správ o vojne na Ukrajine nezabudlo, čo môže teoreticky čakať krajinu, ktorú fakticky ovláda Rusko.

Podľa údajov z roku 2017 má Rusko v Európe najvyšší počet vrážd – 9,2 na 100 000 obyvateľov.

Zdroj: https://www.indexmundi.com/facts/indicators/VC.IHR.PSRC.P5/rankings?fbclid=IwAR2vYYk7CHllvYOu2k5qpVP91FY2eE5xl3KjTg-kyjV74u47qT1OIcJLS4U

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Treba sa starať o slovenskú zgerbu. V USA sú vraždy na dennom poriadku. Osral pes celé rusko aj teho čo podsúva článok čo sa deje v Rusku. Milión Slovákov žije v chudobe horšie ako za komušov.

  2. Ale už sa neposerte. Čo ešte sem hodíte? Je to populárne, doslova nová móda, najebať si všade modro žlté vlajky, ideálne drbnúť si ich aj na čelo a osierať Rusko od rána do večera. Nemajú hajzle, vraždí sa tam o dušu, ešte čo sa nedozvieme? Jááj, aha, Putin má 120 vrtuľníkov, 500 áut, 80 súkromných tryskáčov a min. 30 jácht 😀 Ešte niečo? Na tento novodobý trend izolovania a dištancovania sa od Ruska a ich večného osierania, a sankcionovania doplácame všetci. Ale to nevadí, veď treba ich potrestať. Lebo tak káže Brussel aj s vydrbancami spoza oceánu, ktorí si mydlia ruky a zarábajú miliardy na európskej jebnutosti.

  3. ešte by možno mohli spomenuť ako sú na tom so samovraždami..v tom budú tiež celkom dobrí..občas sa tam stáva že ak úplne nesúhlasíš s oficiálnym postojom vlády tak napríklad vypadneš z okna…

  4. Anonym 26. apríla 2022, 13:16…ja myslím že ani netušíš čo to slovo „propaganda“ ktoré tak často používaš znamená…

  5. Ratafak a bloger uz musite mat tazke depresie z tolkej propafandy. Specialne pre vas sem davam toto video. Nieje o Rusku, lebo to je uz len dosledok. Ale ak si ho pozorne pozriete ze kto to hovori a hlavne co hovori tak hadam uz konecne nieco aj pochopite.

    http

  6. Vlado 26. apríla 2022, 12:17 – Vlado kur*a neblbni. Vies dobre, ze to je realita. Hovorili sme na tu temu hodne a to davno pred vojnou a kovidom. Vies dobre, ze to vsetko poznam mam precestovane osobne, aj ked toto tu materialy PZ SR.

    Inak co do infrastruktury statu bola napr. Ukrajina este pred 7 rokmi na tom obdobne ako Rusko. Pred cca 14 rokmi bolo na tom obdobne aj Rumunsko. Kedze v Rumunsku svojich Bastikov, Konerkov, Kalikov a Ficikov pozatvarali uz davno a namiesto Trnku tam mali prokuratorku ktora je dnes Europskou prokuratorkou, sa im to podarilo.

    Vlado, v state zacal zapas o hodnoty. Uz nejde o fazulky, ide o to, kde a ako budu vyrastat nase deti.

  7. Útočník vošiel do škôlky s brokovnicou typu Iž-27 v čase, keď deti spali, napísal na sociálnej sieti Telegram profil Baza, ktorý disponuje informáciami ruských orgánov činných v trestnom konaní. Autor príspevku dodal, že v škôlke v čase útoku nebola ochranka.

    je smutne, ze blb strielal v skolke, ale dolezita je ta posledna veta.
    !!!!V skolke nebola ochranka!!!!!!!!

  8. V ČR současnosti deprese narostly třikrát, úzkosti dvakrát, sebevražedné myšlenky narostly, domácí pití, zřejmě domácí násilí, a řada doprovodných jevů, a s tím souvisejících i tělesných onemocnění, ať už z těch důvodů, že duše s tělem souvisí, nebo z důvodů restriktivních opatření, která vedla k tomu, že se celá zdravotní péče přesunula do proticovidové, a trochu se pozdržela, nechci říct zanedbala, péče elektivní, plánovaná, preventivní v oblastech, jako je kardiovaskulární péče, nebo onkologická, a podobně. Čili to všechno jsou dalekosáhlé dopady, které pak sahají až do ekonomiky, do efektivity práce, a růstu, či poklesu hrubého domácího produktu, což už zase pak souvisí s ekonomickou situací, a do toho zdražování. Je to začarovaný kruh. Ale to je všechno už dnes známé, popsané. /CH/

  9. Majko napísal,začal sa boj o hodnoty.Na čele s Makom!!Ten a pár iných tie hodnoty vytvoria,aby mali deti dobrú budúcnosť.

  10. Čech na salaši sa chválil že precestoval celý svet. Pane bačo kam pojedete na dovolenou, nikam celý život som nikde nebol. Vedľa baču sedel pes. Jirko vieš prečo ten pes sedí, nevím. Boji sa že mu vlezieš do zadku. Tam Jirka ješte nebol.

  11. Obzvlášť poslední dva roky mě znovu a znovu udivuje jedna záležitost – jak jednoduché je lidi ohlušit, oslepit a hlavně oblbit. Jak snadné je nasadit jim klapky na oči a udělat z nich tupé osly, kteří se ženou za nastraženou mrkvičkou. Jak jednoduché je vmanévrovat je do stavu, kdy nadšeně ignorují dění v reálném světě, vlastní rozum, vlastní oči i vlastní instinkty. Vidí jen mrkvičku na obrazovkách televizí a mobilů a nic jiného nejsou schopní vnímat.

  12. Desivá bilancia: Počet vrážd v USA rekordne stúpol
    Počet vrážd v Spojených štátoch podľa FBI v roku 2020 stúpol o takmer 30 percent v porovnaní s predchádzajúcim rokom.
    Vyplýva to zo súhrnnej správy amerického Federálneho úradu pre vyšetrovanie (FBI). Správu priniesla v agentúra AP, podľa ktorej ide o najvyšší medziročný nárast odkedy FBI začal viesť záznamy. V rámci programu nazvaného Uniform Crime Reporting (UCR) FBI zhromažďuje údaje nahlásené orgánmi činnými v trestnom konaní po celých Spojených štátoch. Z najnovších údajov vyplýva, že za rok 2020 sa v USA odohralo 21.570 vrážd, alebo zabití z nedbanlivosti. Oproti roku 2019 pribudlo až 4.901 takýchto prípadov.
    Ide o najvyššie číslo od začiatku deväťdesiatych rokov minulého storočia, keď počet takýchto trestných činov prekonal hranicu 23.000.

  13. pre Ratafak plachta 26. apríla 2022, 12:29
    A občas sa stane, že si v kolúznej väzbe rozbiješ hlavu alebo sa rovno obesíš na teplákovej bunde, že? A to ani nie sme v Rusku.

  14. Vlado 26. apríla 2022, 17:27 – ano, to sa moze stat aj beznemu jedincovi. A verim, ze pravdepodobnejsie je to u cleveka, pred ktorym salutovalo dvadsat dva tisic policajtov, no zrazu mal pocuvat nejakeho strazmajstra, ktory mu hovoril kedy co moze a kedy sa ma pravo osprchovat.

    Ten druhy pripad sa este mohol rozhodnut medzi verejnou potupou, hanbou, vysetrovanim a basou, alebo dobrovolnym odchodom. No, kedze osobnu zbran mal v danom momente mimo celu, vela moznosti mu asi nezostalo…

  15. Som za Ukrajinu.A ten marioskar zo sovietskeho zväzu.. co chce sovietsky zväz.Co sa vyhráža vojnou,dobre vie keby vyhlásil 3svet.voj.Tak jeho zem je zlikvidovala za 1den.Su v pici a vyhrážajú sa.Putin je Kokot ako viem,pozeral som o ňom dokument.Cista komunistická sviňa.On chce Rusko po Nemecké hranice ako za Kokota Stalina.To bol tiež bežná ruská Panasonic…

  16. Len dementi môže veriť tomu,že Putin chce Rusko po nemecké hranice a mimochodom podľa wyborcza.pl…Rusko od zajtra celkom zastavuje dodávky plynu do Poľska

  17. Prečítal som si článok z linku hore v ktorom sa píše že Američania sa vyhrážaju Šalamúnovým ostrovom, že ak si tam Číňania postavia vojenskú základňu tak ich vojensky navštívia.
    Nerozumiem prečo sú všetci celá EU aj NATO ticho. Alebo Američania môžu.? To len Rusi nemôžu? A to na Ukrajine si Američania už budovali vojenskú základňu. Nemalo by to náhodou byť tak že ani jedny ani druhí nemôžu? Alebo platí že čo je dovolené bohom, nie je dovolené volon?

  18. Kurňa chlape ty vieš všetko ! Si ako chodiaca encyklopédia! Sa preber a rýchlo sa prihlás do tv súťaže

  19. Michal 26. apríla 2022, 20:29 – osobne zastavam nazor, ze jedine mierove riesenia konfliktov su spravne a patria do 21. storocia.

    Nerozlisujem, ci ide o Rusku federaciu, USA, alebo iny stat – vojna ublizuje beznym ludom, likviduje nevinne zivoty civilov ako aj vojakov vsetkych bojujucich stran.

    Nechapem narazky ze USA snad mozu – z mojho pohladu je mier dolezity a ja chcem rovnako a bez problemov navstevovat kazdy stat na svete. Ani na Salamunovych ostrovoch som este nebol. 😉

  20. Áno Miloš. Máš pravdu.Ale keď jedna strana nechce tam niet cesty.Ked Putin nechce a stále sa drží svojho obsadenia.Aby sa ukázal ako kokot osloboditeľov.Tak Ťažko.Dnes som čítal ze Rusi sa zase ukázali.Otec išiel bo obchodu a babka,jeho žena a 3mesacna dcéra umrely koli Rusom.A Putinovej propagande.3generacie….

  21. Pozeral som o Putinovi dokument.Zdal sa byť novým lídrom Ruskej Federácie.A vidno ze čím starší tým blbejsi.Rusko je cele o propagande a ojebavaniu.Oni nič a nič.A pritom sú za všetkým.Je to iba zgerba komunistická……

  22. Je to iba čistá Ruska zgeba.Iny ani Rusi neboli.Svoje,ojebavanie,čistky…Len pre Rusko.Plno rusov ani nevedia o co sa jedna na Ukrajine.Putin im povedal ideme oslobodiť našich.Srat na Putina.Tymto sa celé Rusko dištancoval od sveta,ako sev.korea.Nikto im neverí..

  23. Bezpečnostná rada OSN sa dostatočne nesnažila zabrániť vojne Ruska na Ukrajine a ukončiť ju, vyhlásil generálny tajomník OSN António Guterres vo štvrtok v Kyjeve po stretnutí s ukrajinským prezidentom Volodymyrom Zelenským.

    Keď niečo podobné povedal niekto v diskusii, hneď ho tu okydali, že kto mal čo urobiť.

  24. Podla mna tam su zeny a deti prislusnikov nacbatalionov, ale urcite nie stovky civilistov. Podla mna to je dalsia zo lzi kyjevskeho rezimu. Rusi vyhlasuju megafonmi v tom areali koridory na vychod kazdy den a nikto odtial nevychadza.

    Zaujimave je, ze pred tromi tyzdnami, ked Bialitskij obvinil Rusko z pouzitia chemickych zbrani v Azovstali, tak hovoril len o zverstve ruskej armady voci prislusnikom Azovu. O ziadnych civilistoch vtedy nehovoril. Ti sa v ukrajinskej legende objavili az pred dvomi tyzdnami, ked bolo mesto uz oslobodene a Azovstal obkluceny. Na nezmysel o chemickych zbraniach sa hned zabudlo.

    Pravda sa ukaze a sam som zvedavy. Putin sa s Gutteresom dohodol na evakuacii zien a deti z Azovstalu pod dohladom OSN. Rusi sa tam nemaju coho bat. Boje vedu v sulade so Zenevskou konvenciou. Tak sa aj spravaju k zajatcom ukrajinskej armady. Prislusnici nacbatalionov a zahranicni najomni zoldnieri su v inom rezime. Oni budu rieseni v zmysle civilnych protiteroristickych zakonov Doneckej ludovej republiky. Ti si par rokov posedia.

  25. Sám som zvedavý čo ukážu najbližšie dni, kto všetko vyjde z podzemia. Alebo kto všetko tam vydýchne. Mám tušáka, že to bude prekvapenie.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img