ISSN 1337-8481

pondelok, 29. apríla, 2024

O FICA SI V ZAHRANIČÍ UŽ NIKTO ANI BICYKEL NEOPRIE

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
O FICA SI V ZAHRANIČÍ UŽ NIKTO ANI BICYKEL NEOPRIE 😷🤢☠️
Keďže vždy a všade, keď sa rozprávam so zahraničnými politikmi, počúvam na Fica len kopec negatívnych poznámok a úplného znechutenia (mimochodom, dosť často až aj na Pellegriniho), naozaj intenzívne som sa pobavil na jeho včerajšom mimoriadne vtipnom vyjadrení, ako mu volajú zahraniční lídri z krajín EÚ a vyjadrujú mu podporu 😆😆😆. To určite 😁🤣
Fico definitívne skončil. Baviť sa s ním môže tak maximálne Putin (aj to nadradene, ako jeho de facto šéf) a ešte možno Lukašenko. Už aj jeho kamoši Castro a Kadáfí sú mŕtvi.
To, čo si o ňom myslia krajiny EÚ a NATO, úplne jasne preukazuje dnešný článok v The Sunday Times. Je to pre Západ mafián. Boss mafiánov, ktorý zo Slovenska počas jeho vlády urobil mafiánsky štát. A s mafiánmi sa oni nebavia. Tí patria do rúk spravodlivosti…
Fico skončil. A on to vie a veľmi sa bojí. Vie, čo všetko napáchal…
Nech sa páči celý článok je tu:
Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Dúfam že do basy nepôjde aj ten čo písal tento článok . Koľko vám za to zaplatili aby ste to napísali o pánovi Ficovi Zaujímavé koľko sudcov máme na Slovensku Je mi do plaču s toho čo sa tu deje 😢😢😢

  2. System vazby (ktory mame ako v stredoveku) Fico od 2006 nezmenil. Pritom viackrat nas ziadala EU o zmeny.
    Co branilo Ficovi urobit zmeny? 2012-16 mal 83 poslancov, mohol co chcel.
    Mam podnet od jedneho cloveka, ktory ma problemy s m*fiou na SK, m*fiou uradnikov.
    Tieto m*fie vytvoril Fico hlavne pocas 2021ľ-16 a dal im ochranu zakonom 162/2015 – chces zalovat urad? Potrebujes advokata.

    Das trestne ozn. zneuzivania pravomoci?? Znici ta uradnicka m*fia – s*dcovia, fizel, prokur a suvisiaci uradnici.

    12 rokov vlady smmeru sposobilo to, ze na uradoch sedi m*fia uradnikov, ktori sa vzajomne kryju a pomahaju – nejdu proti sebe. Fico potreboval znizit nezamestnanost ab yboli pekne cisla, tak nahadzal ludi do uradov, aj novovytvorenyhc.
    Jasne ze tato vlada Hever/Matvic nechce vyhadzat uradniokv pretoze 100 000 uradnikov = najmenej 200 000 volicov.

    Fico dostaval noty aj z US amb., ci sa to niekomu paci alebo nie. Buggar ho pritlacil do lietadiel a vrtulnikov, trebalo ale rozmylsat. Ked koncila zivtonost S300, neriesil nove – aby bol preistor pre US.

    Washi priamo ovlada EU, Fico aby mal prachy liezol do r*ti Amikom, aby mal otvorene dvere do EU a eurofondov. Okolo neho sa vytvorila banda olig*rchov.

    Fico neurobil nic proti tomu, aby BANKY prestali exportovat MILIARDY rocne zo Slovenska na urokoch. Splatku zakonom definovat v poemre 50:50 ? Kdeze, banky cista prachy, proti bankam nejdeme.

    Ziadna ochrana smmeru ani tejto vlady – kazdy dostane co mu patri. Aj tato vlada podje na smetisko dejin (zo smetiska prisla aj Zuzka, vrati sa domov

  3. Táto vládna koalícia je taká istá zlodejsko mafiánska zberba a odpad ako tí pred nimi. Do politiky na Slovensku ide len lúza a dno spoločnosti.

  4. Zapamätajte si, západ vychvaľuje u nás takých lídrov, čo najviac škodia krajine, a tí čo chcú aspoň niečo dobré pre ľudí, tých zatracujú. Funguje to tak už roky. Je to tzv. test západom.

  5. Senilny dezolatik tu zase prska svoj moc z papule. Ved si daj pekne poldeci jak tvoj Birmovany Komunista Ficko a prechlastaj si ten mozecek poriadne bude ti lepsie aj tvojmu okoliu. Hlavne sa nedaj liecit nech tu je co citat. 😀

  6. Mohol by vyšetrovateľ povedať, kto bolo to dievčatko čo birmovaný oligarchický proruský komunista všade so sebou vláčil aj po žatvách a posmieval sa mu, že hlavná štátna radkyňa. Tá čo mala priateľa v N´dranghete a teraz je v Taliansku vo väzbe za pašovanie kokaínu aj na slovensko. Mohol by vyšetrovateľ povedať, prečo ju všade vláčil so sebou a čo vlastne mala na starosti pre túto krásnu krajinu, akú službu. Mohol by toho vyšetrovateľ veľa povedať, ak Kočner by hádam už mohol toho viac povedať, postupne každý hoc aj ten čo 24 rokov dostal, že jak to vlastne celé fungovalo. Lebo šak nevíme doteraz jak šecko bolo.

  7. Na nepráve sa právo stavať nedá. A konkrétne pán Naď si s dodržiavaním práva moc veľkú prácu nedáva. Tým mám na mysli poskytnutie našej výzbroje a munície Ukrajine napriek zmluvnému zákazu exportu týchto zbraní bez súhlasu ich výrobcu, t. j. Ruskej federácie. Podotýkam, že Nemecko chcelo tiež poskytnúť Ukrajine svoje bojové vozidlá pechoty vyrobené vo Švajčiarsku. Po vyjadrení nesúhlasu s týmto krokom zo strany Švajčiarska od svojho zámeru upustilo. Niekde sa zmluvy dodržiavajú a niekde nie…

  8. Trolko 16:14 nezavádzaj, s300 je obranný systém, nie útočný, na to žiadna taká zmluva s hitlerovcami rusmi nebola. A Nemci a Švajčiarsko, ďalšie klamstvo – nejednalo sa o BVP, ale o muníciu (strelivo), tak netrep.

  9. Ach jaj Frcko,Kalinak a spol…Za tých 12rokov myslíte že nemajú za ušami.Maju…Frcko ide ja som malý chlapec ,prečo všetci proti mne.Ma to co iný nemajú.Neverim mu..

  10. OK. Je to svajciarska municia do nemeckych obrnenych vozidiel. Meni to nieco na tom, ze niekde, ked je politicke zadanie, tak sa pravo uplatnuje selektivne a niekde tak, ako sa ma?

  11. Ficko,Kalinak,Boder,Blanar….Všetko jedna akcia…Blanara som počúval v rádiu.Mlel svoje o ničom.Ako Prasa proti stene. Ide a ide..A pritom rozprával také bludy Je to koķot.Nevie o com to v dnešnej dobe ide.Opozicia,kde zatvárajú vašich hlavatych.Nemali by ste sa tak Rozdrapovat.

  12. Ficko,Kalinak,Boder,Blanar….Všetko jedna akcia…Blanara som počúval v rádiu.Mlel svoje o ničom.Ako Prasa proti stene. Ide a ide..A pritom rozprával také bludy Je to koķot.Nevie o com to v dnešnej dobe ide.Opozicia,kde zatvárajú vašich hlavatych.Nemali by ste sa tak Rozdrapovat.

  13. Tie komentáre top 😀 Treba postupne, nech sa najprv zavre minulá vláda a potom kľudne táto. A medzi tým samozrejme fašisti.

  14. Dnes uz nevnimam ako problem ze Fico a Kocner boli susedia v Bonaparte. Prave naopak tesim sa ze Fico a Kocner budu opat susedia v Leopoldove.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img